Bieżące odcinki "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Adex i Joe, ile razy Wam trzeba powtarzać, byście nie robili wycieczek osobistych?

Co do dzisiejszych odcinków, wreszcie większa różnorodność. :D
Zdziwiło mnie to, że się pojawił James. Cieszę się z tego, że się zjawił bo lubię tę postać. Nick się tutaj trochę zrehabilitował, ściągając specjalistę, który spróbuje pomóc jego żonie. Tylko pytanie, czy Taylor będzie potrafiła z nim współpracować? Wg mnie James też nie jest całkiem bezstronny, bo jak słusznie zauważył Adex miał związki uczuciowe zarówno z Tay jak i Brooke. Lepszy rydz niż nic, bo Taylor naprawde potrzebuje pomocy.
Robi pisze:Oskarżanie Brooke, że chce dla swojego dziecka jak najlepiej, że chce aby Jack był wychowywany przez normalną matkę nie powinno być powodem do ataku. :roll:
Owszem, nie powinno, Brooke pewnie ma tutaj czyste intencje i chce pomóc, ale nie zauważa skutków swoich kroków. Jej wtrącanie się, powoduje, że Taylor jest jeszcze bardziej rozhisteryzowana i ma poczucie, Ze Brooke jest pełno. To widać, jak na dłoni, węc Logan powinna albo postępować inaczej, albo się wycofać oddając sprawie innej osobie.
Tiril pisze:Ale samo odebranie dziecka Taylor sprawy nie rozwiąże. Problem ma też Taylor, nie tylko to dziecko, a mam wrażenie że o niej się tutaj zapomina, kładzie na niej krzyżyk, że wystarczy zabrać jej dziecko, dać Brooke i wszystko będzie dobrze.
Zgadzam się z tym, odebranie Taylor Jacka byłoby najgorszym rozwiązaniem. Najlepiej byłoby teraz, żeby ktoś na stałe czuwał w domu. Taylor nie może zostawać sama w wielkim domu.

mailo pisze:Nick VS James - który z nich jest bardziej pomarszczony ???
Świetne! ::loll::

Donna wreszcie Ericowi powiedziała prawdę. Pan Forrester nieźle wymyślił, zobaczymy, jak to się potoczy. Donna już wcześniej miała mu powiedzieć, a nie kręcić. Z Ericem w jednym się zgadzam - Storm powinien ponieść konsekwencje tego co zrobił.
Awatar użytkownika
Joe

Post autor: Joe »

Adex-fan Brooke pisze:oczywiście dotyczyła tego że Tiril zdawało się że któryś forumowicz coś napisał a przecież nie napisał.
Skoro tak dobrze czytasz ze zrozumieniem to czemu unikasz udzielenia odpowiedzi na proste pytanie, zadam je jeszcze raz: czego konkretnie dotyczyła nadinterpretacja Tiril? Bo "ktoś coś napisał a przecież nie napisał " to nie jest niestety odpowiedź na moje pytanie. ::rad::
A jeśli chodzi o wycieczki słowne to nie mam co się równać z Adexem bo wiedzie on prym w tej dziedzinie na forum co zresztą widać, ja zadaje mu proste pytania dotyczące serialu na które nie mogę uzyskać odpowiedzi. :)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Nadinterpretacja o wrażeniu że Tiril mówi o odebraniu dziecka i daniu Brooke i że będzie wtedy dobrze, wczytaj się chociaż raz zamiast pisać bzdury to nie trzeba Ci będzie tysiąc razy tłumaczyć na każdym kroku, najśmieszniejsze że przy tym pozujesz (nie wiem dla jakiego naiwniaka) na super kumatego i oczywiście nie robiącego tandetnych przytyków do mnie. ::kwasny:: :roll: Daj sobie wreszcie spokój i spróbuj chociaż trochę skupić na faktycznej fabule serialu i tym co czytasz a potem masz zamiar wyrazić zdanie, owszem każdemu zdarza się czasem coś źle zrozumieć, za szybko przeczytać będąc rozkojarzonym czy zmęczonym (mi kiedyś pewnie też), ale trochę już wstyd że z Ty z każdym postem prezentujesz to samo. Tyle w tym temacie, nie mogę się w kółku powtarzać.
Jeszcze co do Donny i Erica: podoba mi się że Donna wyznała prawdę Ericowi i że on stanie po jej stronie a Stephanie to mi w sumie żal, widać że tak bardzo kocha Erica że jest gotowa się poniżać tą manipulacją, poza tym jest ślepa na to że między tą parą jest prawdziwe uczucie.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Joe

Post autor: Joe »

Adex-fan Brooke pisze:Nadinterpretacja o wrażeniu że Tiril mówi o odebraniu dziecka i daniu Brooke i że będzie wtedy dobrze, wczytaj się chociaż raz zamiast pisać bzdury to nie trzeba Ci będzie tysiąc razy tłumaczyć na każdym kroku
Ale sęk w tym, że ja dokładnie przeczytałem post Tiril i żadnej nadinterpretacji tam nie ma, więc jedyne co chciałem żebyś mi wytłumaczył, to gdzie rzekomo dostrzegasz w jej poście nadinterpretację. No ale skoro: " o wrażeniu że Tiril mówi o odebraniu dziecka i daniu Brooke i że będzie wtedy dobrze" to wg ciebie owa nadinterpretacja, to przyjmuje do wiadomości. :lol: A resztę zawartości(i jak zwykle zdecydowaną większość), twojego posta która dotyczy mnie pomijam, bo w obecnych odcinkach Mody Na Sukces póki co nie występuję. :roll:
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Tiril pisze:Tak, w "dobijaniu". Takie spotkania jakie odbywa z jej mężem to nic innego tylko właśnie to. Troskę o dziecko Brooke rozumie i wyraża za pomocą utrwalania i wzmacniania więzi z Nickiem. A to właśnie doprowadza do stanu w jaki popada coraz bardziej Taylor.
Jedyny sposób aby dowiedzieć się co u Jakca to właśnie Nick, więc z nim się kontaktuje. Brooke również chciała mieć dobre stosunki z Taylor, ale jak widać kobieta na razie nie jest w stanie kontaktować sie z kimkolwiek. :lol:
Miałam na myśli tutejszych forumowiczów, bo to z nimi dyskutuję a nie z fikcyjnymi postaciami z serialu
Czyli znów Twoja interperetacja ::loll::
Joe pisze:Twoje zachowanie jest takie przewidywalne, chyba każdy kto z tobą dyskutował na tym forum i miał inny pogląd na daną sprawę dowiedział się, że, np. ma urojenia albo tak jak w tym przypadku zwidy. Ale może zamiast pisać o forumowiczach zastanowiłbyś się nad serialem, to zauważyłbyś, że, np. Rick też chce żeby Taylor się wycofała i zrezygnowała z Nicka i Jacka.
Ja mam pytanie czy ty kiedyś przestaniesz atakować personalnie :?: Czytając regulamin nie zauważyłem punktu, który przewidywałby obowiązek odpowiadania na każdy post. Ja proponuje taką zasadę ,, nie mam nic konkretnego do powiedzenia to siedzę cicho'' warto jej przestrzegać :lol:
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Wasza dyskusja jest tak fascynująca jak obecne odcinki emitowane na TVP1. :lol:

Czekam teraz na jakiś nowy wątek, bo od tych dwóch, które są teraz (Taylor/Nick/Brooke i Stephanie/Eric/Donna) niedobrze się już robi. ::ysz:: Jak oglądałem te odcinki 2 lata temu to to nie wydawało się mi się takie nudne.

Fajnie, że w piątek pojawił się po latach nieobecności James. :) Nie jestem fanem tej postaci, ale postać Warwicka przypomina mi o czasach prawdziwej świetności MnS, kiedy serial nakręcały też takie postacie jak Sheila, Maggie, Lauren... Mogliby scenarzyści przywrócić kogoś z nich na stałe.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

DeaconFan pisze: Nie jestem fanem tej postaci, ale postać Warwicka przypomina mi o czasach prawdziwej świetności MnS, kiedy serial nakręcały też takie postacie jak Sheila, Maggie, Lauren... Mogliby scenarzyści przywrócić kogoś z nich na stałe.
Dokładnie też tak pomyślałem oglądając Jamesa.
Robi pisze:Ja mam pytanie czy ty kiedyś przestaniesz atakować personalnie :?: Czytając regulamin nie zauważyłem punktu, który przewidywałby obowiązek odpowiadania na każdy post. Ja proponuje taką zasadę ,, nie mam nic konkretnego do powiedzenia to siedzę cicho'' warto jej przestrzegać :lol:
Może przestanie gdy skończy wreszcie jak podobne mu osoby szybko skończyły na tym forum ;) a póki co nie ma co się dziwić, skoro nie rozumie większości co czyta jego obroną jest atak. :lol:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

Jak zobaczyłem Warwick'a, to pomyślałem sobie z jakiej on to odległej epoki jest, gdzie jeszcze nie było tak niesmacznych wątków, a teraz wysłuchuje na spokojnie rewelacji o dziecku Taylor :lol:
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Zastanawiam się, co kombinuje Rick? Wiadomo, jakie on ma intencje, ale obawiam się, że idzie on już za daleko.
Taylor nieźle namieszała z tym ślubem. Myśli, że jak Ridge i Brooke się pobiorą to ona będzie spokojniejsza? Jestem ciekaw, jak najsłynniejsza para "MnS" wybrnie z tej sytuacji.
Stephanie połknęła haczyk. Podoba mi się to. :D
Awatar użytkownika
Spencer

Post autor: Spencer »

Taylor to już chyba całkiem oszalała z tym ślubem, wybuchnąłem śmiechem patrząc na minę Ridge'a i Brooke. ::loll::
:twisted: BAD FELLOW & HOT STUFF 8)
Dzisiaj mnie kochasz, jutro nienawidzisz.
Żyj i nie przepraszaj za to że żyjesz. ;)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

To idiotyczny pomysł wziąć ślub w domu byłego męża i byłej żony aby coś udowodnić kobiecie mającej problem z alkoholem czy co? Nie powinni go w takich warunkach brać.
Tomala

Post autor: Tomala »

Jestem dumny z Taylor za tę intrygę :mrgreen: Genialnie to wymyśliła. Czekałem na takie upokorzenie Brooke 8) Oczywiście to idiotyczne brać ślub bez żadnego przygotowania, w przypadkowych ubraniach i najmniej odpowiednim do tego miejscu, ale przynajmniej miałem satysfakcję z udanej małej intrygi :)

Ciekawi mnie, że Stephanie tak łatwo uwierzyła Erykowi. To nie w jej stylu. Taka zaprawiona intrygantka musi się wcześniej czy później zorientować co się dzieje :twisted:
Awatar użytkownika
Spencer

Post autor: Spencer »

Akurat ta intryga Taylor była delikatnie mówiąc żałosna. 8)
:twisted: BAD FELLOW & HOT STUFF 8)
Dzisiaj mnie kochasz, jutro nienawidzisz.
Żyj i nie przepraszaj za to że żyjesz. ;)
Tomala

Post autor: Tomala »

Spencer pisze:Akurat ta intryga Taylor była delikatnie mówiąc żałosna.
A mi się bardzo podobała i bardzo mnie rozśmieszyła. Ogólnie Taylor nie słynie z intryg, a to się jej udało :)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Tomala pisze:Genialnie to wymyśliła. Czekałem na takie upokorzenie Brooke
To to jest w ogóle upokorzenie? :roll: No tak nie ma to jak pochwalać działanie przeciwko osobie, która troszczy się o nasze dziecko a nawet oddała mu szpik.
ODPOWIEDZ