As the world turns

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Post autor: Liason-fanka »

No ale jezeli serial przestaje przynosic zyski to logiczne, ze stacja nie bedzie go trzymac... No i dlatego rzadko sie podpisuje takie dlugie kontrakty...

A tak w ogole z milosci do Austina Pecka zaczelam sobie ogladac klipy z jego udzialem na youtube i musze przyznac, ze niezle sie wciagnelam w jego storyline :D Uwielbiam go jako Brada Snydera!! :) I strasznie lubie go z Katie, wiec mam nadzieje, ze Jack sobie pojdzie wreszcie na dobre do Carly, a Katie o nim zapomni i uswiadomi sobie, ze kocha Brada :D Ach, ale by bylo pieknie!! :)
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Liason-fanka pisze:
A tak w ogole z milosci do Austina Pecka zaczelam sobie ogladac klipy z jego udzialem na youtube i musze przyznac, ze niezle sie wciagnelam w jego storyline :D Uwielbiam go jako Brada Snydera!! :) I strasznie lubie go z Katie, wiec mam nadzieje, ze Jack sobie pojdzie wreszcie na dobre do Carly, a Katie o nim zapomni i uswiadomi sobie, ze kocha Brada :D Ach, ale by bylo pieknie!! :)
Świetnie! Bardzo lubię Brada! :D
Katie cały czas nie może zapomnieć o nim. :wink: Niby oficjalnie mówi, że Brad to już przeszłość, to widać, że ciągle coś do niego czuje i nie jest on jej obojętny... Jakiego focha puściła jak ostatnio Bonnie do niego przyszła... :D Mam nadzieję, że to tylko kwestia czasu i będą razem! Wszystko na to wskazuje.
Jak dobrze, że już dzisiaj nowy odcinek! Zrobilem 10-cio minutowy mix najciekawszych scenek akcji z ostatniego tygodnia! Polecam! http://www.sendspace.com/file/wqaf0r

P.S Liason, są tam też momenty z Bradem. :D
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Liason-fanka

B@r pisze:P.S Liason, są tam też momenty z Bradem. :D
W takim razie bardzo chetnie sobie obejrze :D

Ja na razie jestem na odcinkach (a raczej klipach :D) jak Brad i Katie sie zgubili w lesie i Brad zlamal noge :) Mysle, ze biorac pod uwage, ze dzisiaj jest wolne to uda mi sie obejrzec reszte klipow i bede wreszcie na biezaco :)
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

'World Turns' New Lily is Announced!
Obrazek

ATWT Names The New Lily
Noelle Beck, best known to daytime audiences as LOVING's Trisha (from 1984-93 and in 1995), has been named as the replacement for ATWT's exiting Martha Byrne, whose last day at work as Lily was March 14. Before the announcement, Byrne had this advice for the actress who would take over her signature role: "Have fun. You’ll be working with an incredible group of people who will support you and love you and make you feel at home and help you." Beck's first air date has not yet been released.
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

Obejrzałem sobie w całości odcinek ATWT z 19 marca i bardzo miło go wspominam!! :D

Bardzo mnie zaciekawił wątek z Noah'em i Aamera'ą. Noah- homoseksualista ożenił się z Aamera'ą tylko po to,by zapewnić jej 'legalny' pobyt na terenie USA. Ale co najbardziej przykuło moją uwagę to fakt,że będą teraz obserwowani przez służby imigracyjne i muszą dowieść,że pobrali się z pobudek realnych,a nie tylko po to,by zapewnić Aamera'rze pobyt w USA. Nie znam się na 'immigration law' of US, ale to mnie troszkę zdziwiło. :zeby: Pikanterii temu wątkowi dodaje sam fakt,że Noah jest gejem. I wciąż, to widać, pociąga go Luke. Szkoda,że nie dają żadnych scen z tymi 2 homoseksualistami. ::kwasny:: Fajnie mi się ich ogląda. Kiedyś ściągałem sporadycznie odcinki tej opery i natrafiłem akurat na pierwszy pocałunek Luke'a i Noah'a. :zeby:

Co do scen akcji...Ta kobieta to chyba Carly (Carly i Katie mi się mylą) i jej dochodzenie było dość ciekawe. :zeby: Znalazła tę bezdomną i dzięki niej zdobyła dowód,że jej syn, Parker został wrobiony w zabójstwo Sam'a. :zeby: Ale świetne texty puszczała ta pani prokurator podczas sądowego przewodu do Carly, w trakcie zeznania. :zeby:

Co do samej soap opery, zamierzam dziś wieczorem pobrać odcinek ATWT z 24 marca. Zaciekawiło mnie parę wątków, a że na studiach do sesji to mam straszny luz, to nadwyżki czasu mogę sobie wykorzystać troszkę na coś nowego. :zeby:
ATWT ma taki specyficzny klimacik. Taka tajemnicza muzyczka w tle i spokojna bardzo gra aktorów. Na początku ten klimat mi się nie podobał,ale coraz bardziej się do niego przekonuję. :D Całkowicie inna ta opera mydlana,niż GH. W GH to takie szybkie tempo akcji, przeskakiwanie scen,a tu wręcz odwrotnie...sceny może także nie za długie,ale takie jakby spowolnienie. Poza tym, zauważyłem,że często po scenie dając inną, wracają do tej samej sceny. W GH muszą przeskoczyć kilka scen z innych wątków,by wrócić do tej 'właściwej'. :zeby:
If you can't beat them, join them...
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Ja na razie orientuje sie tylko w watku Katie/Brad (przez to tez troche w sprawach Jack/Carly oraz Henry/Vienna), ale tak to nic nie wiem o tej soapce. Zaintrygowala mnie tez historia Meg i Paula, wiec ogladam sobie klipy na youtube, ale jestem dopiero na koncowce 2006 roku.
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Julie Pinson (ex-Billie, Days) dołączyła do obsady ATWT jako Janett Ciccone.. To znaczy zatem, że Billie nie wróci już do Days. :cry:
GL Forever

Post autor: GL Forever »

Ktoś mógłby mi napisac, co wydarzyło się w odcinkach ATWT z poprzedniego tygodnia ? Niestety nie miałem możliwości obejrzenia chyba aż 4 z nich. Czy w jakimś z odcinków wydarzyło się coś tak fascynującego/super, itd. że warto go ściągac ? Pojawiła się Nancy ? Albo Elwood ? Jeśli ktoś odpisałby mi na ten post, to z góry dziękuję.
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Ja bym z checia napisala dokladniej, ale za slabo sie orientuje w watkach, wiec nie chce Ci nic zamacic. Moge napisac to w czym sie orientuje :D

Udalo sie oczyscic Parkera z zarzutow, bo Carly i Jack w ostatniej chwili (oczywiscie :D) odnalezli kobiete, ktora potwierdzila, ze to Kit wystrzelila drugi raz i zastrzelila Sama, a nie Parker. Wszyscy oczywiscie byli very happy i swietowali :) Podczas wspolnej nasiadowy Carly, Jacka, Katie i Brada bylo oczywiste, ze Carly chce, zeby Jack do niej wrocil, a Katie, mimo ze niby kocha Jacka, cos ewidentnie ciagnie do Brada.

Meg dostala papiery rozwodowe od Craiga i od razu je podpisala. Paul oczywiscie ciagle nalega, zeby Meg do niego wrocila, ale ona na razie nie jest pewna. Ach, oni sa slodcy razem :D

Will i Gwen postanowili wyjechac z Oakdale i zaczac wszystko od nowa gdzies indziej.

A Barbara wreszcie powiedziala Willowi i Paulowi o raku.

Vienna zostala aresztowana w nadziei, ze uda sie z niej wyciagnac cos w sprawie z majatkiem Gray'a, ale ona nic oczywiscie nie wie.

Byla tez jakas akcja z Mattem, Casey'm, Allison i Margo, ale do konca nie wiem o co tam chodzilo, wiec moze ktos bardziej wtajemniczony cos napisze. A jak nie to jest milion stron, na ktorych mozna sobie poczytac :D
GL Forever

Dzisiaj 52 rok emisji As the world turns. Wszystkiego Najlepszego, ATWT :wink:
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Happy Birthday!! :D

A ja przyznam szczerze, ze jestem coraz bardziej zauroczona tym serialem :) Jak dobrze, ze Passions sie konczy, a DOOL mnie nudzi to bede mogla sie skupic na GH i ATWT :D
GL Forever

Moje małe podsumowanie...

ATWT

Najsmutniejsze sceny

2006: Hal nie żyje - pamiętam, że na początku myślałem, że nie żyje Tom. Ale to nie on umarł, tylko Hal - w serialu - a Benjamin - w prawdziwym życiu :cry:

2007: "Umierająca" Carly spędza czas z Jack'iem w lesie: mimo, że wiadomo było, że Carly tak naprawdę nie umiera, to sceny w lesie były dla mnie wzruszające :cry: A gdyby naprawdę umierała, pewnie bym się popłakał :cry:

2008: brak (poczekajmy do końca tego roku).

Sceny, które najbardziej zapamiętałem

2006: Seryjny morderca zabija nastolatków w lesie - to było na początku mojej przygody z ATWT. Sceny jak z kiczowatego horroru klasy B. Super to było !

2007: Akcje w Branson - tak, znowu sceny sensacyjne. Jakoś je zapamiętałem najbardziej. Akcje w Branson były super ! Świetnie oglądało się te odcinki. Jade i Gwen leżące na torach, przywiązane do siebie, a pociąg coraz blizej... to było genialne.

2008: Poczekajmy do końca tego roku.

Naprawdę, najbardziej zapamiętałem sceny sensacyjne. Pierwszy pocałunek Luke'a i Noah'a - niby coś legendarnego - ale jednak nie utkwiło w moim umyśle tak, jak sceny z seryjnym zabójcą i akcje w Branson.

Ulubione postacie: Vienna, Henry.

Nielubiane postacie: Craig (ten grany przez Scott'a Bryce'a), Katie.

Postacie, które nie powinny opuszczać serialu, za którymi najbardziej tęsknię: Simon (dzięki niemu Carly nie była taką nudziarą, jaką jest teraz), Jade (charakter podobny do Brooke z MNS, ale polubiłem ją), Maddie (była taka słodka i miła, wielka szkoda, że odeszła :cry: )

Postacie, za którymi nie tęsknię: Craig (grany przez Scott'a Bryce'a).

[ Dodano: 2008-04-25, 18:05 ]
Nie widziałem odcinka z pn, wt i śr. Była Nancy ? Elwood ? Wydarzyło się coś w wątku Luke'a i Noah'a ? Z góry dizękuję za odpowiedź (o ile będzie ::jezyk:: ).
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Co tu tak cicho? ATWT to przecież jedna z lepszych soap oper! :serce:

GL Forever, co sądzisz o tym, że Noah poprosił Luke'a o przerwę w ich związku?
Tutaj można tę nową scenę obejrzeć- http://pl.youtube.com/watch?v=tjCem2hlofc

Idę zaraz oglądać odcinek z wczoraj. :zeby:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Liason-fanka

B@r pisze:Co tu tak cicho? ATWT to przecież jedna z lepszych soap oper! :serce:
Zgadzam sie w calek rozciaglosci - boska soapka!!

Ja ogladam odcinki na biezaco (choc nie zawsze w calosci), ale nie mam za duzo czasu na komentowanie :( Ciesze sie, ze moja ukochana para z tego serialu (Paul i Meg) sa wreszcie znowu razem!! :) Szkoda tylko, ze Sofie tak wydziwia teraz... Jestem ciekawa co bedzie z tym calym oskarzeniem o gwalt i ile czasu potrwa zanim wyjdzie na jaw ze Sofie sciemnia. Glupi Paul by sie z nia wtedy w ogole nie przespal to by nie bylo problemu...
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

Liason-fanka pisze:
B@r pisze:Co tu tak cicho? ATWT to przecież jedna z lepszych soap oper! :serce:
Zgadzam sie w calek rozciaglosci - boska soapka!!

Ja ogladam odcinki na biezaco (choc nie zawsze w calosci), ale nie mam za duzo czasu na komentowanie :( Ciesze sie, ze moja ukochana para z tego serialu (Paul i Meg) sa wreszcie znowu razem!! :) Szkoda tylko, ze Sofie tak wydziwia teraz... Jestem ciekawa co bedzie z tym calym oskarzeniem o gwalt i ile czasu potrwa zanim wyjdzie na jaw ze Sofie sciemnia. Glupi Paul by sie z nia wtedy w ogole nie przespal to by nie bylo problemu...
Moja ukochana para serialu czyli Paul i Meg znowu razem?!?! :serce: :serce: Super. :serce: :serce: Czyli Meg znalazła w sobie wystarczająco dużo siły, by wybaczyć Paul'owi wyskok z Sofie, zresztą przez nią samą przerwany? :) No cieszę się. :D W ogóle Meg to piękna kobieta, a Paul to przystojny facet, pasują do siebie idealnie, są w równym stopniu przyzwoici i w porządku. :P
If you can't beat them, join them...
ODPOWIEDZ