Klan

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.

Czy Elżunia powinna wrócić z nową twarzą?

Czas głosowania minął 2026-05-29, 21:27

Tak, bez niej serial nie ma sensu
4
44%
Nie, za dużo tych podmianek w „Klanie”
5
56%
Obojętne mi to jest
0
Brak głosów

Liczba głosów: 9
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Na początku informacja: Trojanowska przefarbowała sobie włosy. Może w Klanie zmieni się też jej charakter, na ciemny oczywiście :P

Obrazek

A teraz wielki spoiler! Pokażą nam ślub Eli i Jurka :D :D :D :D :D :D :D :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ::rad:: ::rad:: ::rad:: ::rad:: ::rad:: ::rad:: ::rad:: ::rad::

Tutaj zdjęcia ze ślubu ::rad::

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Tutaj link do reszty zdjęć: http://film.interia.pl/galerie/filmgale ... ,1002493,7
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Izka prowadzi dziś w głosowaniu na Onet http://muzyka.onet.pl/122261,0,0,fotonews_detail.html za ten czerwono-czarny kostium powyżej, sam zagłosowałem na nią bo inne panie z głosowania jakieś drętwe ubrania miały
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Damians, Ty to najlepiej wyjaśniłeś. Dzięki.
Dobrze, że pokażą ślub. Sam pamiętam, jak przez mgłę, inny ślub pokazany w serialu (chyba to było w drugim roku emisji, czyli chyba w 1998 czy 1999 roku). Nie pamiętam, kto wtedy brał ślub.
Chyba tych pokazanych ślubów było więcej.
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Na pewno był pokazany ślub Beaty i Jacka. To była któraś Wielkanoc.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Damians

Pamiętam przygotowania do ślubu Cioci Stasi i Jeremiaszka, Ciocia Stasia założyła garsonkę z takim śmiesznym kapeluszem i to było wszystko, co nam pokazali ::loll::
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Mam kilka pytań:

1>Dlaczego Surmacz tak nie lubi tej Kaczorek? Co to za konflikt?
2>Co łączy Edyte i Halszkę? To sa jakieś siostry?
Awatar użytkownika
Damians

mailo pisze:2>Co łączy Edyte i Halszkę? To sa jakieś siostry?
Poznały się w zakładzie psychiatrycznym i się zgadały, że je obie skrzywdziła familia Lubiczów.

Śmiać mi się dzisiaj z nich chciało. W MNS problemy wariatek dotyczą przeróżnych sprawa, ale nie pieniędzy. A one narzekają, że jest kryzys :lol:
mailo pisze:1>Dlaczego Surmacz tak nie lubi tej Kaczorek? Co to za konflikt?
Ponieważ Pani Kaczorek to zawodowa uwodzicielka, chciała uwieść jej męża, Pawła, a w końcu uwiodła profesora Deptułę. I żeby nie było, to ona naprawdę ich uwodziła. Na przykład rozpuszczała włosy i wymachiwała nimi przed Koziełłą lub jej wyrywała i przyczepiała na jego marynarkę, żeby Surmaczowa była zazdrosna :lol:
No i oczywiście, zamiast sprzątać u Koziełów, to się obijała i robiła wszystko, tylko nie sprzątała.
Primok

Post autor: Primok »

Trochę mi się nie podoba, że Halszka i Edyta tylko plotkują głównie - powinny zacząć działać, ale na to chyba się jednak zbyt szybko nie zanosi :roll: . Chyba ten wątek będzie zakończeniem sezonu, bo ślub dają wcześniej, a nie jak sądziłem na koniec - więc muszą mieć w zanadrzu cuś innego ::chytry:: .
Damians pisze:A teraz wielki spoiler! Pokażą nam ślub Eli i Jurka
Ślub będzie 1 maja - to niestety pewnie nie zobaczę ::jezyk:: .
Awatar użytkownika
Damians

Ta "głupia korkownica" ( :mrgreen: ) chyba jednak nie chce naciągnąć biednych Rysiów. Bożenka faktycznie nic nie umie z języka polskiego :lol: ::loll:: ::loll::
"Roland mógł wezwać pomoc, a nie samotnie umierać" :lol: Fajnie Rysio jej powiedział, że jak będzie pisała to, co myśli, to nie będzie miała punktów na teście.

Ślubu Kaczorków pewnie nam nie pokażą, ale cieszmy się z jednego ślubu.

A jutro odmieniona Monika, co widzieliśmy już w zapowiedziach :D
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Odmieniona Monika - w jakim sensie!? Nie oglądam zapowiedzi a zaintrygowałeś mnie... Mam nadzieje ,że demoniczna strona Moniki wróciła!
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Damians

Marek Forrester pisze:Odmieniona Monika - w jakim sensie!? Nie oglądam zapowiedzi a zaintrygowałeś mnie... Mam nadzieje ,że demoniczna strona Moniki wróciła!
W sensie tego zdjęcia powyżej :lol: :P
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

No właśnie, te rozmowy Edyty z Halszką mega nudne, obawiam się, że nawet scenarzyści nie wiedzą jak dalej potoczyć ten wątek. Pomysł był ciekawy, ale realizacja i rozwinięcie jak zwykle gorsze... :roll:
Bogusia i Leszek strasznie nudni, nic się u nich nie dzieje... ::kwasny:: Zejście Jurka i Eli też beznadziejne i naciągane. ::kwasny:: Elka zasługuje na kogoś lepszego, chociaż może i oni wszyscy są siebie warci... :roll: Monika sztuczna, Bożenka ze swoimi teoriami śmieszna, czyli ogólnie wszystko w normie. ::rad:: :ziewam:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Damians

Przygotowania do świąt idą pełną parą, szkoda, że nie zobaczymy śniadania itd.

Monika jakoś młodziej wygląda w tych włosach, ale dalej jest gruba :roll:

Agnieszka nagle jaka polonistka :lol: Bożenka pewnie zda egzamin na 50 punktów i wszyscy będą happy ::loll::

Dziwne, że Polusia tak nagle przyjechała i nike boi się już tych mafiozów :roll:
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Monika jakoś dziwnie wygląda w tych włosach :?
Agnieszka i Smosarski to żenada ::plask wczolo:
Szkoda że niszczą tak dobry wątek jak Edyta i Halszka ::kwasny::
Generalnie odcinki ostatnio średnie :roll:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Najgorsze to przesłodzenie w rozmowach bohaterów (Elka i Staśka) albo Moni i Feli ::loll:: i na koniec w zapowiedzi Moni wkurzona z takiej zamiany. ::rad:: Nie dziwię się -ten zmulony przerośnięty student jednak lepszy niż stary dziad Feli ::loll::
Chyba tez nigdy nie pisałem że nie lubię postaci Pawła, jest przemądrzały. Z resztą czy ja kogoś lubię w tym serialu? Tylko zerkałem dziś bo wolałem świetny sitcom "Will i Grace" na Fox Life :)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
ODPOWIEDZ