Uwielbiam Twoje postyAshlar pisze:Bardzo sobie cenię:
Brooke
Lauren
Sheile
Morgan
urocza była Tawny
Lubię:
Ambrosie
Thorna
Ricka
Mam odruch wymiotny w przypadku papierowych postaci:
Taylor
Macy
Kimberly
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Po obecnych wydarzeniach nie cierpię Morgan.
Nie mogę już na nią patrzeć. Nie tylko postać którą gra mnie irytuje i przyprawia o mdłości ale również sama aktorka.
Nie potrafiłam doczekać się odcinków z jej udziałem a teraz mam już ich dosyć. 
A ja uwielbiam Morgan. Wie czego chce kobita i wycyckała Ridżunia, który jak jest w kłopocie to myśli jak Stalin "Jest człowiek, jest problem. Nie ma człowieka - nie ma problemu." Naprawdę, w tym USA są tak zdemoralizowani, że poważnie biorą pod uwagę morderstwo dziecka, tylko dlatego, że jego mamusia oszukała tatusia...
I na Ridżunia po tym wszystkim też nie mogę patrzeć... a jak płakał do mamusi Królowej, to
I na Ridżunia po tym wszystkim też nie mogę patrzeć... a jak płakał do mamusi Królowej, to
Z obecnych odcinków bardzo lubię : Brooke i to wszystko .
Lubię : Sally, Morgan , Ricka , Thorne, Darle i Megan .
Obojętni : Clarke, Bridget i Kimberly
Nie lubię : Erica , Ridge , C.J. i Taylor
Bardzo nie lubię : Amber i Stephani .
Lubię : Sally, Morgan , Ricka , Thorne, Darle i Megan .
Obojętni : Clarke, Bridget i Kimberly
Nie lubię : Erica , Ridge , C.J. i Taylor
Bardzo nie lubię : Amber i Stephani .
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Wciąż uwielbiam Brooke.
Lubię Thorne'a, Ricka, Morgan.
Mam im wiele do zarzucenia. Thorne mnie wkurza, Ricka do niedawna bardzo nie lubiłem, Morgan moim zdaniem źle postępuje. Z drugiej strony Thorne zawsze stara się być w porządku wobec wszystkich, Rick się poprawił (zaczął myśleć i doceniać swoją matkę), a Morgan nie robi niczego z podłością ani z zemsty.
(Bardzo) nie lubię Stephanie, Kimberly, Sally, Ridge'a, Erica, Amber, Taylor, C.J.a (najbardziej) oraz całej reszty. Amber, CJa i Taylor mogłoby dla mnie nie być w serialu, ze Steph i resztą są przynajmniej ciekawe wydarzenia. Z tamtą trójką też się coś dzieje, ale są tacy brzydcy.
Lubię Thorne'a, Ricka, Morgan.
Mam im wiele do zarzucenia. Thorne mnie wkurza, Ricka do niedawna bardzo nie lubiłem, Morgan moim zdaniem źle postępuje. Z drugiej strony Thorne zawsze stara się być w porządku wobec wszystkich, Rick się poprawił (zaczął myśleć i doceniać swoją matkę), a Morgan nie robi niczego z podłością ani z zemsty.
(Bardzo) nie lubię Stephanie, Kimberly, Sally, Ridge'a, Erica, Amber, Taylor, C.J.a (najbardziej) oraz całej reszty. Amber, CJa i Taylor mogłoby dla mnie nie być w serialu, ze Steph i resztą są przynajmniej ciekawe wydarzenia. Z tamtą trójką też się coś dzieje, ale są tacy brzydcy.
Trochę się u mnie zmieniło. Z postaci w obecnych odcinkach:
Kocham - Brooke
Lubię - Morgan, Thorne, Rick
Obojętni - Sally, Darla, Kimberly, Clarke
Nie znoszę - Bridget, CJ, Amber, Stephanie, Ridge, Taylor, Eryk
Tęsknię za Caroline, Sheilą, Lauren, Maggie i Saulem - wszystkich bardzo lubiłem.
Kocham - Brooke
Lubię - Morgan, Thorne, Rick
Obojętni - Sally, Darla, Kimberly, Clarke
Nie znoszę - Bridget, CJ, Amber, Stephanie, Ridge, Taylor, Eryk
Tęsknię za Caroline, Sheilą, Lauren, Maggie i Saulem - wszystkich bardzo lubiłem.