Brooke vs Taylor

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Cosmo pisze: ciągle by chciała tylko baraszkować z Ridge'uniem.
A co w tym złego :?: To chyba dobrze ,że ma ochotę :wink:
Awatar użytkownika
Kaska

Post autor: Kaska »

Brook to stała intrygantka. Nie zawaha się przed niczym! Aż współczuję Bridget takiej matki ::kwasny::
Nic jej nie obchodzi! Myśli, że jest najważniejsza! Nikt się dla niej nie liczy, nawet córka!
Marisa

Post autor: Marisa »

Kaska pisze: Nikt się dla niej nie liczy, nawet córka!
Z tym się nie zgodze, przecież to właśnie dla niej Brooke zostawiła Thorne'a...
Awatar użytkownika
Kaska

Post autor: Kaska »

[ Dodano: 2007-03-05, 17:08 ]
Być może zamieściłam post nie tam, gdzie trzeba, bo jest o przyszłym odcinku... Sorki za pomyłkę... :wink: Ale o Brook zdania nie zmienię! :evil:
Ostatnio zmieniony 2007-03-05, 19:27 przez Kaska, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Kaska pisze: [ Dodano: 2007-03-05, 17:08 ]
Być może zamieściłam post nie tam, gdzie trzeba, bo jest o przyszłym odcinku... Sorki za pomyłkę... :wink: Ale o Brook zdania nie zmienię! :evil:
Oj, niektórzy niespoilerowcy się wściekną. ::bojesie::
Ostatnio zmieniony 2007-03-05, 19:28 przez Cosmo, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Mam już dość tych spoilerów :!: Oleg błagam zrób coś z tym :roll:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Brooke ładnie wsparła Taylor na pogrzebie Steffy, Taylor aż zaśpiewała 8)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Zdcydowanie w tym konflikcie kibicuję Brooke :serce: :mrgreen: Za Taylor nigdy nie przepadałam ::jezyk:: za to a Brooke wręcz przeciwnie :serce:
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

Ta rywalizacja trwa już tak długo, że obie panie miały już swoje racje. Ale zdecydowanie popieram Taylor. Woli ustabilizowane życie w małżeństwie i ceni sobie rodzinę, a Brooke :lol: ........ no cóż. Jednak Ridge nie zasługuje na Taylorkę; co by nie zrobił to zawsze niewinny aniołek. Najbardziej wnerwiającymi mnie odcinkami były te, kiedy to Brooke z Thornem działali na spółę, okłamując Ridge'a na temat ojcostwa Thomasa. Miałem ochotę ich obu udusić, a tu proszę: zleciało jak z bicza strzelił, a oni już małżeństwem ::cojest:: . Jednak nie wierzę, jak chyba każdy niespoilerowiec ::chytry:: , że Brooke wytrzyma w tym związku do końca swojego życia ::loll:: . Jak powszechnie wszystkim wiadomo Ms Brooke, nie lubi długich, męczących związków. Zatem uważam ( ::chytry:: nie wiem co będzie, wyrażam tylko swoje zdanie ::chytry:: ) , że niedługo Brooke zmieni partnera. Żal tylko Taylor, że zdobyczą Loganowej może okazać się właśnie Ridżunio sprzed lat ::loll:: Na razie Tayka trwa w tej szczęśliwej sytuacji, ale jak długo ten błogostan potrwa :?: Strach pomyśleć, że szajba Brooke do Ridge'a mogłaby powrócić, ale szczerze mówiąc, nie wykluczam tego ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Mam pytanko tego typu : czy Brooke kiedykolwiek rozstała się z meżczyzną, nie zostawiając go dla innego? Czy wystąpiła ze związku by pozostać wolną? Thorne jest poza konkursem:)
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Ambrossia Moore

Post autor: Ambrossia Moore »

To Ridge zawsze wyrzucał Brooke na zbity pysk. :evil:
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

Tiril pisze:Mam pytanko tego typu : czy Brooke kiedykolwiek rozstała się z meżczyzną, nie zostawiając go dla innego? Czy wystąpiła ze związku by pozostać wolną? Thorne jest poza konkursem:)
Obawiam się Tiril, że tego typu sytuacji nie było ::loll::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Z Taylor tez nie kojarze dobrowolnej samotności, bo to B&B i prawie ze wszystkimi tak jest, no ale zobaczymy co w przyszłości ::chytry::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Wercia_Taylor

Post autor: Wercia_Taylor »

Ambrossia Moore pisze:To Ridge zawsze wyrzucał Brooke na zbity pysk. :evil:
Właśnie! Ach.. Ridge, Ridge... zdecyduj sie wreszcie :nie: . W tym pojedynku stawiam na moją ulubienicę Taylor :serce: , ale to nei znaczy zę nie lubie Brooke :wink: (bo też bardzo lubie).
Marisa

Post autor: Marisa »

A ja właśnie jeśli chodzi o Ridge'a jestem za Brooke :mrgreen:
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
ODPOWIEDZ