Amber vs Brooke
Samo traktowanie jest podobne ,ale przyczyny tego są całkowicie inne. Kiedy Brooke studiowała i pracowała jako kelnerka ,to Amber porywała dzieci lub je wykorzystywała . Logan w jej wieku już coś osiągneła dzięki ciężkiej pracy, natomiast Amber dalej na dnie.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Racja, Amber bardzo dobrze przygadała Brooke, która była taka sama jak Amber. A teraz o tym zapomniała i zachowuje się tak samo, jak kiedyś Stephanie w stosunku do niej.
Kto jak kto, ale Brooke powinna Amber rozumieć najlepiej.
Brooke faktycznie świetnie wyglądała w tej czerwonej bluzce, a Amber to już w ogóle od paru odcinków nam kwitnie
Adex, tez tak ja Ty lubię i Amber i Brooke
[ Dodano: 2009-01-15, 20:09 ]
Kto jak kto, ale Brooke powinna Amber rozumieć najlepiej.
Brooke faktycznie świetnie wyglądała w tej czerwonej bluzce, a Amber to już w ogóle od paru odcinków nam kwitnie
Adex, tez tak ja Ty lubię i Amber i Brooke
[ Dodano: 2009-01-15, 20:09 ]
Przecież Amber była projektantką, odnosiła wielkie sukcesy. Ale wszystko się zawaliło, nie tylko z winy Amber.Robi pisze:Logan w jej wieku już coś osiągneła dzięki ciężkiej pracy, natomiast Amber dalej na dnie.
Ja mogę wymienić wiele sukcesów Amber , ale co z tego jak wszystko straciłaDamians pisze:Przecież Amber była projektantką, odnosiła wielkie sukcesy. Ale wszystko się zawaliło, nie tylko z winy Amber.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Ale większość straciła nie ze swojej winy, za jej niepowodzenia odpowiadają choćby Tawny, Erica, Sheila, Macy, RidgeRobi pisze:Ja mogę wymienić wiele sukcesów Amber , ale co z tego jak wszystko straciła
Ile razy ona coś zrobiła to zawsze ktoś jej przeszkodził, nie mówię, wiele razy popełniła błąd, ale równie wiele razy ktoś ją wrabiał (Sheila, Erica, Macy)
Tak biedna Amber wszyscy na nią się uwzieli. Forresterowie , rodzina , a nawet Stephanie która ją całe życie wspierała. Straciła dzieci , męża , rodzine , prace czy nawet honor i w końcu zauważyła to nawet ślepa Stephanie.
A ja jej bardzo współczuję. Straciła w życiu wiele osób które kochała, w tym trójkę swoich własnych dzieci, a niektórych rzeczy nigdy nie miała (np matczynej miłosci). I teraz na ślepo szuka jakiegoś oparcia, punktu zaczepienia i stara się odnaleźć sens w życiu. Co wcale nie oznacza, że związek z Thomasem jest rzeczą dobrą.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
To chyba nie jest jej winaRobi pisze:Straciła dzieci
A po śmierci Becky, wychowywała małego Erica do czasu, aż Macy się zachciało dziecka
Męża i rodzinę straciła najpierw przez Tawny, później prawie przez Sheile i Ericę, a na końcu przez MacyRobi pisze:męża , rodzine
Właściwie to możnaby powiedzieć że najpierw przez Tawny i Becky, a później przez EriceRobi pisze:prace.
W przypadku pierwszego dziecka to jej wina. Mogła jechać do szpitala i urodzić jak ,,matka'' ale wolała walczyć o majątek i pozycje , dlatego wyjechała na pustynie , bo gdyby urodziła dziecko czarnoskóre w szpitalu , to Forresterowie dowiedzieliby się o zdradzie.Mareczek pisze:To chyba nie jest jej wina
Tu się zgadzam ,że to nie jej wina i jej broniłem w tym czasie. Uważałem ,że EricIII powinien zostać z nią.Mareczek pisze:A po śmierci Becky, wychowywała małego Erica do czasu, aż Macy się zachciało dziecka
Rozumiem ,że w jej wypadku po porodzie była słaba i osłabiona , straciła dziecko z własnej winny , popadła w depresje ,a matka wyszła jej z pomocą. Ale to jej pomoc trwała ponad rok ,więc do tej pory powinna dojść do siebie panna Moore.Mareczek pisze:Męża i rodzinę straciła najpierw przez Tawny, później prawie przez Sheile i Ericę, a na końcu przez Macy
Tak , przez kogo jeszczeMareczek pisze:Właściwie to możnaby powiedzieć że najpierw przez Tawny i Becky, a później przez Erice
Ale nie dyskutujmy o przeszłości bo to i tak nic nie zmieni.
- Adex-fan Brooke
To że nie była w szpitalu to nie jest powód że umarło jej pierwsze dziecko! Przecież to było mówione przy stracie drugiego dziecka.
Amber i Brooke są podobne, ale trzeba pamiętać że tylko do pewnego stopnia.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Amber dobrze wiedziała ,że nie ma nerki , dobrze wiedziaa ,że ma problemy z ciążą, również miała kilka zasłabnieć i każda odpowiedzialna matka miesiąć przed porodem pojechała by do klinki aby walczyć o dziecka . Ale ona tego nie zrobiła . Zmiast walczyć o dziecko , walczyła o majątek pozycje i nazwisko.Adex-fan Brooke pisze:To że nie była w szpitalu to nie jest powód że umarło jej pierwsze dziecko! Przecież to było mówione przy stracie drugiego dziecka.
[ Dodano: 2009-01-15, 21:02 ]
Też mnie to trzyma przy duchu , jestem spoilerowcem , więc znam zakończenie , już nawet nie samego wątku czy związku co samej AmberMareczek pisze:Poprostu lubię patrzeć na Thomas i Amber
- Adex-fan Brooke
Walczyła też o miłość Ricka za jednym zamachem, poza tym to wcale nie miało wpływu na śmierć dziecka mimo że tak wyglądaRobi pisze:Amber dobrze wiedziała ,że nie ma nerki , dobrze wiedziaa ,że ma problemy z ciążą, również miała kilka zasłabnieć i każda odpowiedzialna matka miesiąć przed porodem pojechała by do klinki aby walczyć o dziecka . Ale ona tego nie zrobiła . Zmiast walczyć o dziecko , walczyła o majątek pozycje i nazwisko.Adex-fan Brooke pisze:To że nie była w szpitalu to nie jest powód że umarło jej pierwsze dziecko! Przecież to było mówione przy stracie drugiego dziecka.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city