Post autor: Tomala »

Paulincio, popieram Cie. Morgan coraz bardziej mnie drażni i coraz wyrażniej pokazuje swoje prawdziwe oblicze. Czy ona sobie myśli że zdobędzie Ridge'a po tym co mu zrobiła. Chyba nikt nie potrafiłby wybaczyć czegoś takiego.
Awatar użytkownika
ana
Awatar użytkownika

Post autor: ana »

Zgadzam się z Wami :) Dziwi mnie również to, że Ridge nie kazał Morgan opuścic L.A-bo z tego co pamiętam, to obiecywała że jak zajdzie w ciąże to zniknie z miasta i życia Forresterów ::chytry::

Post autor: kimberly1990 »

Ja tez sie zgadzam! Na poczatku Morgan mi sie podobala, myslalam, ze odkad pojawila sie w serialu, bedzie jakos ciekawiej (na poczatku moze i bylo), a tu z odcinka na odcinek Morgan okazuje sie coraz bardziej naiwna i jest coraz bardziej oblakana na punkcie Ridge'a ::plask wczolo:

Post autor: paulincia »

Dokładnie ::ok:: a najbardziej mnie denerwuje jak rozpowiada, że Taylor to jej przyjaciółka, no to przepraszam bardzo, takie rzeczy się robi przyjaciółce?? Wyjechać miała, ale z pewnością woli zostać i dalej próbować zdobyć Ridga

Post autor: anna »

ana pisze:Zgadzam się z Wami :) Dziwi mnie również to, że Ridge nie kazał Morgan opuścic L.A-bo z tego co pamiętam, to obiecywała że jak zajdzie w ciąże to zniknie z miasta i życia Forresterów ::chytry::
Wiesz, skoro ona ciągle go Kocha to może tylko tak mowiła bo bardzo chiała dziecka.. a wiecie ze w miare jedzenia apetyt rosnie... teraz chce by jej dzidzius miał przy sobie swojego prawdziwego tatusia...
Moda przemija, styl pozostaje.
Coco Chanel
Awatar użytkownika
ana
Awatar użytkownika

Post autor: ana »

anna pisze:
ana pisze:Zgadzam się z Wami :) Dziwi mnie również to, że Ridge nie kazał Morgan opuścic L.A-bo z tego co pamiętam, to obiecywała że jak zajdzie w ciąże to zniknie z miasta i życia Forresterów ::chytry::
Wiesz, skoro ona ciągle go Kocha to może tylko tak mowiła bo bardzo chiała dziecka.. a wiecie ze w miare jedzenia apetyt rosnie... teraz chce by jej dzidzius miał przy sobie swojego prawdziwego tatusia...
Z pewnością.... ::krzyw:: Teraz widać to ewidentnie.... :zeby:

Post autor: Tiril »

Ja jestem za tym, żeby Morgan odeszła z serialu, drażni mnie i nie lubię jej nie mniej niż Kimberly ::kwasny::
Aguś
Aguś

Post autor: Aguś »

Eh...Ja też nie lubię Morgan :zmiesz:: Nie potrzebnie w ogóle ją tu dali. Tylko plącze w małżeństwie Taylor i Ridge'a! ::plask wczolo:
Nie wiem jak można być tak głupim,żeby "nastraszyć" wężem Clarka. Ma rzeczywiście "świetne" pomysły... Ale mi się wydaje,że Clark przeżyje ::bojesie::

A ja się cieszę, że Morgan jest w ciąży z Ridgem ::ok:: Samej Morgan za bardzo nie lubię, bo nie jest szczera i nie można jej ufać, ale Ridgea nie lubie i cieszę się, że wreszcie ma jakieś kłopoty! I oby miał więcej niech ma za to co zrobił Brooke i Thornowi ::ok:: Wiem, że okropna jetem, ale cóż....

Post autor: Cosmo »

paulincia pisze:A ja się cieszę, że Morgan jest w ciąży z Ridgem ::ok:: Samej Morgan za bardzo nie lubię, bo nie jest szczera i nie można jej ufać, ale Ridgea nie lubie i cieszę się, że wreszcie ma jakieś kłopoty! I oby miał więcej niech ma za to co zrobił Brooke i Thornowi ::ok:: Wiem, że okropna jetem, ale cóż....
Nie martw się, ja też nie cierpię ani Ridge'a ani Taylor ani Morgan. Widzę że w wielu sprawach mamy podobną opinię paulinciu.

Cosmo pisze:
paulincia pisze:A ja się cieszę, że Morgan jest w ciąży z Ridgem ::ok:: Samej Morgan za bardzo nie lubię, bo nie jest szczera i nie można jej ufać, ale Ridgea nie lubie i cieszę się, że wreszcie ma jakieś kłopoty! I oby miał więcej niech ma za to co zrobił Brooke i Thornowi ::ok:: Wiem, że okropna jetem, ale cóż....
Nie martw się, ja też nie cierpię ani Ridge'a ani Taylor ani Morgan. Widzę że w wielu sprawach mamy podobną opinię paulinciu.
::rad:: Też właśnie to zauważyłam ::ok:: Mam nadzieję, że Ridge będzie cierpiał tak jak Brooke bo mu się to należy

Post autor: Mareczek »

Nielubię Ridge'a więc dobrze mu tak. Niech Taylor wywali go z domu. Morgan jest super a on traktuje ją jak przedmiot, ciągle ją szarpie i krzyczy, a ona jest w ciąży. Mrgan baaaaaaaardzo doooooobrze zrobiła wypuszczając pytona ::ok:: Morgan jest suuuuuper :!:

Post autor: Szogunka »

Ja jednak jestem evil :twisted: , bo lubię i Morgan i Deacona, zdecydowanie "złe" postacie obecnie w MnS. Ale wnoszą tyle ciekawego... W czasach, gdy reglamantują nam dostęp do Brooke, oni są jedynym jasnym punktem w tej komedii absudu :wink:
I podoba mi się Morgan z grzywką!
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...

Post autor: Adex-fan Brooke »

Morgan powinna tego pytona dać Ridge'owi -jest taki okropny w stosunku do niej że to on zasłużył. Faktycznie Morgan ma teraz ładniejszą fryzurkę :)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Amber Forrester
Amber Forrester

Post autor: Amber Forrester »

Wg mnie Morgan jest ładna:) Ma bardzo fajne ciuchy. Morgan i Amber są bardzo podobne, kiedyś w zachowaniu a teraz mają podobne ciuchy - podobny styl ubierania sie i z wyglądu tez są podobne.
ODPOWIEDZ