Ten Ridge to ma oblesny charakter. Egoistyczny hipokryta. NIe martwił się o matkę kiedy związał się z Brooke, tylko zaspokajał swoje sexualne potrzeby. NIe mogę się na niego patrzeć. Kiedy go słyszę i widzę jak wykrzywia tą swoją kościstą gębę, obrośnięty czerep i syczy przez te kły robi mi się slabo.kimberly1990 pisze: Za to Ridge z tym zarostem wygląda obleśnie![]()
Bieżące odcinki cz. 1
Modląc się i prosząc o coś, w odpowiedzi możemy usłyszeć "nie"
Zastanawiam się, czy ktokolwiek z fanów "Mody..." po obecnych odcinkach może powiedzieć, że lubi Ridge'a. Ja go nigdy nie lubiłem.
Zapraszam do czytania:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
- kimberly1990
Fajny był ten tekst na początku sceny z Rickiem, że gra go nowy aktor.
To było dziwne. Najpierw Rick namawia Amber do śpiewania, a potem, gdy ona chce pracować w FC, on grymasi. Najwidoczniej Rick chce się tam widywać z Kim, a nie z Amber. A sceny z Giovannim i Kim to powtórka z rozrywki.
Takie same niesmaczne teksty słyszałem, gdy Taylor zauroczyła się Pirce'm.
A ten humor Stefy...
-
Dawidek
- Administrator
No ja też trochę sceptycznie patrzę na nowego odtwórcę roli Rick'a. Przyzwyczaiłem się do Jacoba, i zastanawiałem się, czy on w ogóle wróci, ale jak Was czytam, to widzę, że nie. Jacob moim zdaniem jest bardziej przystojny. Ale i do nowego będzie trzeba się przyzwyczaić.
Co do Stephanie, to ja na miejscu Thorne'a zastanawiałbym się, czy powiedzieć czy powiedzieć Stephanie o tym, że ożeni się z Brooke. Nie wiadomo jak ona to przyjmie, w końcu zdrowie jest najważniejsze. A ridge i Eric są po prostu hipokrytami, zapomnieli o tym, że byli związani z Brooke. A Kim postawiła się, bo inaczej Giovanni dopiąłby swego.
Co do Stephanie, to ja na miejscu Thorne'a zastanawiałbym się, czy powiedzieć czy powiedzieć Stephanie o tym, że ożeni się z Brooke. Nie wiadomo jak ona to przyjmie, w końcu zdrowie jest najważniejsze. A ridge i Eric są po prostu hipokrytami, zapomnieli o tym, że byli związani z Brooke. A Kim postawiła się, bo inaczej Giovanni dopiąłby swego.
- alexisjunior
- alexisjunior