Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Natalia

Post autor: Natalia »

kimberly1990 pisze: Za to Ridge z tym zarostem wygląda obleśnie ::ysz:: ::jezyk::
Ten Ridge to ma oblesny charakter. Egoistyczny hipokryta. NIe martwił się o matkę kiedy związał się z Brooke, tylko zaspokajał swoje sexualne potrzeby. NIe mogę się na niego patrzeć. Kiedy go słyszę i widzę jak wykrzywia tą swoją kościstą gębę, obrośnięty czerep i syczy przez te kły robi mi się slabo.
Modląc się i prosząc o coś, w odpowiedzi możemy usłyszeć "nie"
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Zastanawiam się, czy ktokolwiek z fanów "Mody..." po obecnych odcinkach może powiedzieć, że lubi Ridge'a. Ja go nigdy nie lubiłem.
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Wole Justina od Jacoba ,pewnie jako jedyny ,Jacob był zmulony(po części Kimberly miała w tym swoją zasługę)Justin jest lepszy ale wyglada jak dziecko bo jesteśmy 6,5 lat do tyłu ::jezyk::

A zauwazyliście jakie Ridż ma obleśne usta? ::ysz::
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Ridge ogólnie jest obleśny ::ysz:: ::jezyk::
Teraz mu łyso, bo Brooke woli Thorne'a ::jezyk:: Nie sądzę, żeby się tak wściekał z powodu udaru Stephanie, tylko z zazdrości ::jezyk::
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Ja już nie wytrzymuję. Niech ten ohydny Ridge w końcu straci głos, bo nie mogę go spokojnie słuchać. Co za parszywy pyszałkowaty dupek! 'Ja Ci powiem jak masz zrobić, Thorne' :roll: Aaaaaa! Jakim cudem on przeszedł w tej ankiecie na najlepszą postać?
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

bo właściwie mało pokazują Darle i Clarka i to tylko dlatego
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

No to wreszcie Amber pokazali...ale ten Rick jest okropny! Jak na moje oko to on nie umie grać ::kwasny:: nawet dziecka nie umie normalnie trzymać... Jacob gdzie jesteś :cry: Chyba nie przyzwyczaje się do nowego Ricka...teraz to niech sobie go Kim bierze....biedna Amber ::loll:: ::loll:: ::loll::
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

Fajny był ten tekst na początku sceny z Rickiem, że gra go nowy aktor. ::krzyw:: To było dziwne. Najpierw Rick namawia Amber do śpiewania, a potem, gdy ona chce pracować w FC, on grymasi. Najwidoczniej Rick chce się tam widywać z Kim, a nie z Amber. A sceny z Giovannim i Kim to powtórka z rozrywki. ::cojest:: Takie same niesmaczne teksty słyszałem, gdy Taylor zauroczyła się Pirce'm. ::kwasny:: ::krzyw:: A ten humor Stefy...
Awatar użytkownika
Cynthia

Post autor: Cynthia »

Nowy Rick jeszcze niewiele pokazał, mam nadzieje, że się rozkręci. Podoba mi się, chociaz za młody, szkoda że go nie postarzyli przy tej zamianie.
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

"Nowy" Rick się rozkręci i w ostatecznym rozrachunku będzie lepszy niż stary. Żeby nie było to nie spoiler tylko przewidywanie. ::jezyk::
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

No ja też trochę sceptycznie patrzę na nowego odtwórcę roli Rick'a. Przyzwyczaiłem się do Jacoba, i zastanawiałem się, czy on w ogóle wróci, ale jak Was czytam, to widzę, że nie. Jacob moim zdaniem jest bardziej przystojny. Ale i do nowego będzie trzeba się przyzwyczaić.

Co do Stephanie, to ja na miejscu Thorne'a zastanawiałbym się, czy powiedzieć czy powiedzieć Stephanie o tym, że ożeni się z Brooke. Nie wiadomo jak ona to przyjmie, w końcu zdrowie jest najważniejsze. A ridge i Eric są po prostu hipokrytami, zapomnieli o tym, że byli związani z Brooke. A Kim postawiła się, bo inaczej Giovanni dopiąłby swego.
Awatar użytkownika
Brooklyn

Czy ktoś widział, żeby Kim i Giovanni pracowali? ::krzyw::
Awatar użytkownika
alexisjunior

Post autor: alexisjunior »

Zależy jak na to patrzeć :D
Życie choć piękne, tak kruche jest, wystarczy jedna chwila, by zgasić je...
Awatar użytkownika
Brooklyn

Hmm... No więc... Na miejscu Brooke zapłaciłabyś im za to? 8)
Awatar użytkownika
alexisjunior

Post autor: alexisjunior »

Aż tak hojna bym nie była 8)
Życie choć piękne, tak kruche jest, wystarczy jedna chwila, by zgasić je...
Zablokowany