Eric i Ridge wkurzyli mnie na maksa, nakazując Thorne'owi zerwać z Brooke
Tak przy okazji: Ridge był dziś jeszcze bardziej zarośnięty i przez to jeszcze bardziej obleśny
Zgadzam się. Ja też nie lubie Tawny, bo wlasciwie prawda jest taka, ze to ona knuje te wszystkie intrygi i namawia do niech Amberpaulincia pisze:Amber niepotrzebnie słucha Tawny( nie lubie jej) Becky jest matką małego Ericka i ma prawo wiedzieć co się dzieje z jej dzieckiem i Tawny to powinna zrozumieć
Zgadzam sie gdyby Amber się jej tak nie słuchała to bym ją nawet lubiła a tak to.kimberly1990 pisze:Zgadzam się. Ja też nie lubie Tawny, bo wlasciwie prawda jest taka, ze to ona knuje te wszystkie intrygi i namawia do niech Amberpaulincia pisze:Amber niepotrzebnie słucha Tawny( nie lubie jej) Becky jest matką małego Ericka i ma prawo wiedzieć co się dzieje z jej dzieckiem i Tawny to powinna zrozumieć
Ale zAmber też jest niezłe ziółkoAlgma pisze:Zgadzam sie gdyby Amber się jej tak nie słuchała to bym ją nawet lubiła a tak to.kimberly1990 pisze:Zgadzam się. Ja też nie lubie Tawny, bo wlasciwie prawda jest taka, ze to ona knuje te wszystkie intrygi i namawia do niech Amberpaulincia pisze:Amber niepotrzebnie słucha Tawny( nie lubie jej) Becky jest matką małego Ericka i ma prawo wiedzieć co się dzieje z jej dzieckiem i Tawny to powinna zrozumieć