Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Dziś zauważyłam, że "nowy" Rick (Justin) jest ładny kiedy się uśmiecha ::krzyw:: Jacob bardziej mi się podobał, ale może to tylko kwestia przyzwyczajenia :wink:
Eric i Ridge wkurzyli mnie na maksa, nakazując Thorne'owi zerwać z Brooke ::kwasny::
Tak przy okazji: Ridge był dziś jeszcze bardziej zarośnięty i przez to jeszcze bardziej obleśny ::jezyk::
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

Gabra-Sheila pisze:Nie cierpię Ridżunia (choć to nie do końca Forrester)
A to dział niespoilerowy.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Ridge'a rozumiem. Martwi się o swoją matkę, boi się o jej zdrowie. Tylko mógł już wcześniej o tym pomyśleć, za czasów jak sam był związany z Brooke. No dobra, rozumiem, że wtedy sytuacja była troszkę inna, Stephanie nie była jeszcze u kresu wytrzymałości..... Ale wcześniej czy później musiało się to stać.... Ile może wytrzymać jeden człowiek? Wkurza mnie to, że wszyscy tak się dziwią jak to się mogło stać, przecież Stephanie jest taka silna... Uważają ją, że jest niezniszczalna, a tymczasem to normalna kobieta z krwi i kości... "Póty dzban wodę nosi, póki mu się ucho nie urwie" 8)
Oglądając te odcinki ma się wrażenie, że scenarzyści pisząc niektóre kwestie Brooke przepisali jej słowa wypowiedziane kiedyś do Ridge'a. Słyszymy już kolejny raz śpiewkę, że "jesteśmy dla siebie stworzeni", i inne tego typu podobne bzdury. ::cojest::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

B@r pisze:Słyszymy już kolejny raz śpiewkę, że "jesteśmy dla siebie stworzeni", i inne tego typu podobne bzdury. ::cojest::
Lepsze to niż przynudzanie Taylor.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

A nasza słodka Kim przechodzi metamorfozę... :P
Zrzuciła już swoje sweterki i rajstopki. :lol: 8)
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Szkoda tylko, że nie zapomnie o Ricku...Kim sie wogóle zmienila...na początku taki z niej aniołek był itd...a teraz? Całuje się z jednym...kocha drugiego (Rick) a spotyka się z trzecim (CJ) ah ta Kim... Amber niepotrzebnie słucha Tawny( nie lubie jej ::kwasny:: ) Becky jest matką małego Ericka i ma prawo wiedzieć co się dzieje z jej dzieckiem i Tawny to powinna zrozumieć ::kwasny::
Awatar użytkownika
Cynthia

Post autor: Cynthia »

Tak, Kim wygląda od niedawna dużo lepiej. Wreszcie. A sytuacja z Brooke i Thornem jest jakas wydumana. Trudno uwierzyć w ich miłość, raczej namiętność, pożądanie i jestem w stanie to zrozumieć. Najbardziej wkurza mnie Eryk, jaki to on dobry dla Stefy, a kto się z nią rozwodził, kto miał chyba 3 młode żony (nie jestem pewna Loren)? Albo taki Ridge, który wciąż był z Brooke na zmianę z Taylor. To oni wykończyli Steffanie, a Thorn był tylko kroplą, która przepełnia czarę. Za to winę chętnie zrzucają na niego.
Brooke przynajmnej wyjątkowo teraz nierozwala żadnego związku, bo to co było między Thornem i Macy nie można nazwać poważnym związkiem mimo zapowiedzi ślubu. Wymyślili to jakoś tak ni z tego ni z owego, chyba Macy nie wiedziała co z nudów robić to sobie o byłym mężu przypomniała, a teraz twierdzi, że to miłość. Ani w miłość Brooke, ani w miłość Macy nie wierzę.
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Tawny dziś smieszne miny strzelała -co ona się tak dziwi że Becky się kontaktuje? Niech jej opowiadają o dziecku itp i powinien być luz ::kwasny::
Miło było dziś dalej zobaczyć Brooke z Katie (oby jej nigdy niezastąpili), Brooke wytłumaczyła siostrze swoją miłość do Eryka,Ridge'a i Thorne'a warto było posłuchać.
Zgadzam się z B@rem co do Stephanie to tylko człowiek, który teoretycznie miał dużo stresów ostatnio: ucieczka Becky, Taylor i Brooke. Podobało mi się tez dziś jak Thorne nie dawał się Ridge'owi i ładnie mu odpyskowywał :zeby: Jak patrze na Kimberley to można powiedzieć wychodzi szydło z worka, natomiast nowy Rick jest super, akurat ma teraz sceny że się martwi i może odbieracie go inaczej, ale dajcie mu jeszcze czas :)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Ja się bardzo przyzwyczaiłam do starego Ricka....ale ten też może być...z czasem pewnie się przyzwyczaję...pamiętam tak samo było jak zmienili Thorna....
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Ridge się ogolił,nareszcie
ale i tak mnie denerwuje ,Eric też coraz bardziej ,a kiedys go lubiłem
a Stefa to powinna być juz w więzieniu i nie było by problemu
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
delll

Post autor: delll »

Podobał mi się tekst Ericka - " Tak się zamierzacie zachowywa, gdy matka jest w szpitalu ?". gdy " chłopcy" skakali sobie do oczu. Potraktował ich jak dzieciaki :lol:
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

paulincia pisze:Amber niepotrzebnie słucha Tawny( nie lubie jej ::kwasny:: ) Becky jest matką małego Ericka i ma prawo wiedzieć co się dzieje z jej dzieckiem i Tawny to powinna zrozumieć ::kwasny::
Zgadzam się. Ja też nie lubie Tawny, bo wlasciwie prawda jest taka, ze to ona knuje te wszystkie intrygi i namawia do niech Amber ::kwasny::
Algma

Post autor: Algma »

kimberly1990 pisze:
paulincia pisze:Amber niepotrzebnie słucha Tawny( nie lubie jej ::kwasny:: ) Becky jest matką małego Ericka i ma prawo wiedzieć co się dzieje z jej dzieckiem i Tawny to powinna zrozumieć ::kwasny::
Zgadzam się. Ja też nie lubie Tawny, bo wlasciwie prawda jest taka, ze to ona knuje te wszystkie intrygi i namawia do niech Amber ::kwasny::
Zgadzam sie gdyby Amber się jej tak nie słuchała to bym ją nawet lubiła a tak to.
Awatar użytkownika
Olunia

Post autor: Olunia »

Algma pisze:
kimberly1990 pisze:
Zgadzam sie gdyby Amber się jej tak nie słuchała to bym ją nawet lubiła a tak to.
Ale zAmber też jest niezłe ziółko
delll

Post autor: delll »

WRRR WRR :evil: :evil: :evil:
Nie było odcinka. Przynajmniej nie o stałej porze :evil:
Czy od takich transmisji nie powinno by jakichś kanałów sportowych ???
Zablokowany