Post autor: Liason-fanka »

Tkk_Bolly pisze:
Liason-fanka pisze:Z dialogow wynika, ze rzeczywiscie byl morderca, czy nawet seryjnym morderca
To jest były mąż Susan .A próbował zabic Boba(2 razy) Barbarę i chyba Allison z tego co wyczytałem na forach.
Sadzac po jej reakcji jak go zobaczyla to bardzo prawdopodobne.

A co do serialu ogolnie to ja mam w nim dwie ulubione pary (Paul/Meg i Brad/Katie), wiec generalnie ostatnio sledze tylko ich watki i przy okazji cos tam innego obejrze. Lubie tez sceny z udzialem Janet, bo Julie jest po prostu boska! :D

A General Hospital totalnie wymiata!!! To moja ulubiona soapka obecnie :)

Post autor: Thorne »

Właśnie jestem w trakcie maratoniku nocnego z General Hospital. Jestem obecnie na odcinku z 20 czerwca. Ten wątek z Claudią, Jason'em i Spinelli'im na kwarantannie po prostu wymiata!!!! :: bow :: Kiedy Claudia i Jason w niebezpiecznych okolicznościach, the whole hell to pay. ::jezyk:: :D Liason-fanko, przenieśmy się może do tematu o GH, by pogadać o tej wspaniałej soapce. :mrgreen:
Wybaczcie offtop. :mrgreen:
If you can't beat them, join them...

Przeniesmy sie, przeniesmy :D Ostatnio nikt nic nie pisal w temacie o GH oprocz mnie, wiec czekam na jakies nowe posty :)

Post autor: Tkk_Bolly »

Duże zmiany w obsadzie ATWTnastąpią

Po pierwsze okaże się, że Dusty Donovan zyje.Scenarzyści znaleźli sposób aby przywrócic go do serialu . Nadal będzie go grał Grayson McCouch . Wraca 24 września

Wraca także James Stenbeck.Podwójnie były mąz Barbary i pojedyńczo Lucindy.Ojciec Paula. Nadal będzie go grał Anthony Herrera, który wciela się w tą postac już od 1980 roku ale jest raz "in" a raz "out".Wraca 27 sierpnia

Pozatym jeszcze trójka nowych postaci, ja znam tylko aktora Laurence Lau, który to wcielał się w rolę Greya w AMC w latach 80. gdzie razem z Jenny tworzył supercoulpe. Ostatnio wrócił na wielkie wesele Angie i Jesse i nawet na grób Jenny, gdzie mogliśmy zobaczyc jego wspomnienia. W ATWT będzie miał wątek z Luke'iem

Natomiast co do osób,które odchodzą to w niedziele zapanowała panika, bo krązyła plotka, że wielka gwiazda ATWTodchodzi. Okazało się, że to Mike Kasnoff czyli Jon Prescott .
I to przez cięcia budżetowe. Skoro zatrudnili weteranów to chyba pożegnami się jeszcze z kimś oprócz Mike'a. W sumie to po co panika jak to był recastowany Mike i aktor grał od 2008r. i nawet do niego jeszcze nie doszedłem, bo jestem na marcu.
Właśnie koncze nadrabiac AMC już jestem na lipcu i zaraz zabieram się za ATWT ::rad::
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie

Post autor: GL Forever »

Jame Stenbeck znowu w ATWT ? Wow ! Super wiadomość ! :zeby: To obok Sheili najbardziej demoniczna postać w historii amerykańskich oper mydlanych ! :zeby: Znaczy się - Sheila obok Niego. ::jezyk:: Czyli wyjdzie na to, że nie tylko Dusty żyje, ale też James, bo on jak ostatni raz pojawił się w 2005 roku, to chyba zginął. ::chytry:: On zresztą niby zginął już parę razy. ::jezyk:: Super, że dołącza ponownie do obsady, może w końcu zaciekawię się ATWT i nie będę oglądał byle jak. Tyle tylko, że aktor, który gra James'a Stenbeck'a jest już nieco starawy, więc super wielkich akcji może nie być, no ale... powinno być dobrze. Mniam ! :zeby:

Dziękuję za info, Bolly ! :zeby:

Dodane: Aha i jeszcze coś. Nie obchodzi mnie zbytnio, że aktor, który gra teraz Mike'a odchodzi. Ten przystojniaczek, z lekkim wąsikiem, taki macho... nie będę raczej tęsknił. ::jezyk::

Hmmm... ciekawe jakie Luke będzie miał wątki. Tylko nie ponowne kłopoty w jego związku z Noah'em ! ::bojesie:: :ziewam:

Tak James zginął już kilka razy ::jezyk:: No ale ostatnim razem z tego co czytałem to poszedł do więzenia, więc nie muszą go ożywiac tym razem , natomiast Dusty'ego owszem.
Gl prześlij mi na PW lub na gadu Twój numer gg , bo skasowała mi się lista i nie mam , a masz zablokowane PW

Dzieki wielkie za info!

Powrot dawnych postaci na pewno wprowadzi troche zamieszania w zyciu naszych bohaterow. Osobiscie nie moge sie doczekac powrotu ojca Paula!! :D

A za Mikiem specjalnie nie bede tesknic, bo specjalnie nie zapalalam miloscia do tej postaci. Zreszta to i tak byl recast i to dopiero od kilku miesiecy, wiec nie sadze, zeby za wiele osob plakalo. Ja to bym wyla jakby mi zabrali Paula i Meg albo Brada i Katie, hehe :D

Pod koniec tego miesiąca będzie już 2 lata, jak oglądam "As the world turns". Mimo tego, jakość mojego oglądania od dawna jest bardzo mizerna. ::kwasny:: Bardzo często siedzę przy komputerze, buszuję po internecie, serial leci w zminimalizowanym okienku z opcją "Zawsze na wierzchu" i więcej słyszę, niż widzę. ::kwasny:: Ale mimo tego cieszę się, że nie postąpiłem jak zwykły g*wniarz i nie zaprzestałem ściągania ATWT. Ja jestem ciągle wierny temu serialowi, ale powinienem zacząć porządnie go oglądać. A teraz przecież z nudniejszymi odcinkami przeplatają się te ciekawsze. W Oakdale jest chyba jakaś epidemia, coś ludziom duszno się robi. ::chytry:: ::jezyk::

A tak w ogóle to mogliby jakąś masakrę strzelić, taką jaka była, jak zaczynałem oglądać ten serial i która mnie tak urzekła. ::jezyk::

Post autor: Marek Forrester »

Kiedy zaczynałem startować z soapkami to właśnie między ATWT i PSNS zastanawiałem się co wybrać bo oba seriale mnie zaciekawiły, przez jednego osobnika którego niestety nie ma już na forum stałem się fanem Passions ale na ATWT spoglądałem od czasu do czasu, to fajny serial. ATWT bardzo polubiłem a scenki które widziałem na youtube naprawde ciekawe.
Nobody does it better

"serial leci w zminimalizowanym okienku" - ups, powinno być - w ZMNIEJSZONYM okienku. ::jezyk::

Alex, jakie wątki najbardziej Ci się podobają/podobały ? ::chytry:: Oglądasz od czasu do czasu, musisz mieć jakieś, które Ci się spodobały. ::jezyk::

Post autor: Marek Forrester »

Oglądałem kiedyś, później też jakiś czas a teraz już nie. Podobał mi się wątek z młodym chłopakiem, akcja działa się w barze, było czasem zabawnie, wątek oczywiscie gejowski hi i inne ale nie znam postaci trudno mi mówić.
Nobody does it better

Od czwartki wreszcie wróciłem do ATWT postatnowiłem oglądac po 2 odcinki dziennie minimum. i tak dzis bedzie dopiero 26 i 27 luty.

Jak wiemy do serialu wrócił Rick Descker , ten aktor z dynasti , pojawił się w połowie lipca na 2 odcinki i zniknął. No , ale to była zapowiedzec tego co się będzie działo.

Rick wkurzy się zachowaniem osób podczas jego ostatniej pobytu( domyslam się, że tego 2-odcinkowego z lipca) Rick miał przyrządzic antidotum, ale zamaist tego ucieknie i weźnie połowę miasta( w domyśle bohaterów) jak zakładników w szpitalu i postrzeli Aaron.Ucieknie i weźmie jako zakładniczkę Alison.W ostateczności Rick ucieknie sam i to jeszcze nie koniec :!:

Przypominam, że to nie jest jeszcze James Stenbeck, który wraca pod koniec sierpnia i podobno jest jeszcze gorszy.ATWt wzięło się za przywracanie psychopatów :zeby:

W ostatnich odcinkach byly fajne akcje z Rickiem jak porwal Meg i Allison. Fajnie sie to ogladalo! :)

I po raz kolejny stwierdzam, ze uwielbiam Brada Snydera :D Jak chce sie posmiac to wystarczy pierwsza lepsza scena z jego udzialem :D Austin jest swietny w tej roli!!! :)

Zła wiadomosc przynajmniej dla mnie Dylan Bruce - Chris Hughes został przesunięty do reccurnig status :? To z pewnoscia z powodu wielkich powrotów, więc jakos przeboleję. A w nadrabianiu już jestem na kwietniu.Świetne akcje były z Grey'em oraz z Kit ::rad::

Nie złożyłem jeszcze tutaj życzeń Helen Wagner! A więc właśnie to robię! :zeby:

Wszystkiego Najlepszego dla Pani Helen z okazji 90 urodzin! :zeby: Dużo zdrowia, szczęścia i dobrego samopoczucia i w ogóle. ::jezyk::

Trochę spóźnione te życzonka, ale to nic. ::jezyk::
ODPOWIEDZ