FanStefci pisze:start pisze:Nie pamiętałam seksu z Connorem i Jamesem, zwłaszcza z Connorem, kibicowałam mu, a ona go nie chciała, ale czasem miewałam dość mns i może akurat nie oglądałam.FanStefci pisze: Co do Brooke jeszcze, sypiała jeszcze z Jamesem i Connorem. :mrgreen
A jeśli Forresterowie są katolikami, to w świetle doktryny kościoła nigdy się nie rozwiedli. Żyli osobno, a teraz się odnaleźli i odnowili przysięgę złożoną kilka dekad wcześniej. :wink[/b]
Bieżące odcinki cz. 1
start pisze:FanStefci pisze:Z Connorem to chyba była tylko jedna noc, ale za to z Jamesem sobie poszaleli between the sheets że tak powiem.start pisze:Nie pamiętałam seksu z Connorem i Jamesem, zwłaszcza z Connorem, kibicowałam mu, a ona go nie chciała, ale czasem miewałam dość mns i może akurat nie oglądałam.FanStefci pisze: Co do Brooke jeszcze, sypiała jeszcze z Jamesem i Connorem. :mrgreen
A jeśli Forresterowie są katolikami, to w świetle doktryny kościoła nigdy się nie rozwiedli. Żyli osobno, a teraz się odnaleźli i odnowili przysięgę złożoną kilka dekad wcześniej. :wink[/b]Przecież prawie na ślubnym kobiercu stawali, a w amerykańskiej rzeczywistości się tego nie praktykuje bez uprzedniego atestu.
- Adex-fan Brooke
Tak z Jamesem i Brooke była gorąca scenka, fajna muzyczka do tego, ale że tez ona wtedy miała taki gust
A były też wtedy takie scenki że James dał w twarz Ridge'owi
A były też wtedy takie scenki że James dał w twarz Ridge'owi
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
W ogóle co za szmatę Erick dał Stephanie? Jakąś chustę (szal?) jak dla starej babci! (co prawda Stephanie jest stara ale nie trzeba tego dodatkowo podkreślać). Rozmowy Brooke z Katie mi się bardzo podobaja, zwłaszcza że Katie doskonale zna sytuację Brooke od samego początku i nadaje sie na jej powierniczkę. Amber strzelała miny smutnego clowna jak zwykle, a kiedy Erck wspomniał o jej dziecku nawet nie drgnęła - świetnie się maskuje jak na oszustkę klasy "B".
FanStefci pisze:start pisze:Przypomnę Ci, że Brooke była żoną Granta i małżeństwa z nim nie skonsumowała...FanStefci pisze:Z Connorem to chyba była tylko jedna noc, ale za to z Jamesem sobie poszaleli between the sheets że tak powiem.start pisze:Nie pamiętałam seksu z Connorem i Jamesem, zwłaszcza z Connorem, kibicowałam mu, a ona go nie chciała, ale czasem miewałam dość mns i może akurat nie oglądałam.FanStefci pisze: Co do Brooke jeszcze, sypiała jeszcze z Jamesem i Connorem. :mrgreen
A jeśli Forresterowie są katolikami, to w świetle doktryny kościoła nigdy się nie rozwiedli. Żyli osobno, a teraz się odnaleźli i odnowili przysięgę złożoną kilka dekad wcześniej. :wink[/b]Przecież prawie na ślubnym kobiercu stawali, a w amerykańskiej rzeczywistości się tego nie praktykuje bez uprzedniego atestu.
![]()
![]()
Damians pisze:FanStefci pisze:Mylisz się, skonsumowała, po dłużyszm czasie, zdecydowała się na to. Małżeństwo było nieważne z innego powodu.start pisze:Przypomnę Ci, że Brooke była żoną Granta i małżeństwa z nim nie skonsumowała...FanStefci pisze:Z Connorem to chyba była tylko jedna noc, ale za to z Jamesem sobie poszaleli between the sheets że tak powiem.start pisze:Nie pamiętałam seksu z Connorem i Jamesem, zwłaszcza z Connorem, kibicowałam mu, a ona go nie chciała, ale czasem miewałam dość mns i może akurat nie oglądałam.FanStefci pisze: Co do Brooke jeszcze, sypiała jeszcze z Jamesem i Connorem. :mrgreen
![]()
![]()
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
Na szczęście nie są katolikami. Polska jest jak śreniowiecze przez zdewociały kościół.Abec pisze:W serialu było też małżeństwo całkowicie 'białe' - Taylor i książe Omar. I też zostało unieważnione z innego powodu
Po prostu nasi bohaterowie nie są katolikami (jak znakomita większość mieszkańców obu wybrzeży USA), więc to nie ma dla nich znaczenia.
- Adex-fan Brooke
Dziś wreszcie znowu pojawił się Raymond oraz była scena jak Brooke cału Ridge'a na dowód że nic do niego nie czuje, Ridge'a chyba jeszcze większa zadrośc o Brooke wzieła bo nie powiedział żeby go nigdy nie całowac tylko aby już Thorne'a nigdy nie całowała
Stephanie jest taka zakłamana! Zawsze miała gdzieś Macy a teraz niby jest jak córka tylko dlatego że wizja Brooke u boku Thorne'a ją przeraża
Wreszcie dziś tez była wspólna scenka Amber i Kimberley - Kimberley jest tak okropnie wyniosła a Amber też zbyt się chwali że ma nazwisko Forrester -polecam jutro oglądać co dalej!
Stephanie jest taka zakłamana! Zawsze miała gdzieś Macy a teraz niby jest jak córka tylko dlatego że wizja Brooke u boku Thorne'a ją przeraża
Wreszcie dziś tez była wspólna scenka Amber i Kimberley - Kimberley jest tak okropnie wyniosła a Amber też zbyt się chwali że ma nazwisko Forrester -polecam jutro oglądać co dalej!
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dzisiejsze odcinki były fajne.
Wreszcie zaczęło się coś dziać.
Brooke jak zwykle dobrze mówiła. Zresztą i tak w swoich wypowiedziach pomniejszała trochę winy Forresterów. Gdyby mówiła całą prawdę, Ridge wcale by jej nie słuchał.
Ona musi go w ostateczności błagać. To pomniejszanie zła, żeby jakoś trawić do Ridge'a najbardziej było widać w robieniu z niego ofiary. Mówiła, że szanuje jego decyzję o odejściu od Taylor. Z tego co mówiła wynikało też, że podobne do obcenych zagrywek zniszczyły ich związek.
Żal mi Becky. Wiele kosztowało ją, oddanie dziecka, a teraz nawet marnych zdjęć nie zobaczy.
Dobrze, że spotkała się z Raymondem. Choć on zaczął wycofywać się ze swoich realcji, było już za późno. Padło pytanie z ust Rebecci: "Gdyby nie było dziecko, Rick byłby z Kimberly?"
Becky bardzo przypomina mi Brooke.
Amber bezczelnie weszła do Kim. Była wredna, chciała sprowokować pannę Fairchild, dowartościować się w ten sposób.
Jeszcze przed kłótnią w domu Thorne'a Stefa była bardzo zaniepokojona o związek jego
i Macy. Teraz sama wali takimi tekstami, jak Macy, np. "Brooke wogóle nie stanowi zagrożenia.".
Brooke jak zwykle dobrze mówiła. Zresztą i tak w swoich wypowiedziach pomniejszała trochę winy Forresterów. Gdyby mówiła całą prawdę, Ridge wcale by jej nie słuchał.
Żal mi Becky. Wiele kosztowało ją, oddanie dziecka, a teraz nawet marnych zdjęć nie zobaczy.
Amber bezczelnie weszła do Kim. Była wredna, chciała sprowokować pannę Fairchild, dowartościować się w ten sposób.
Jeszcze przed kłótnią w domu Thorne'a Stefa była bardzo zaniepokojona o związek jego
i Macy. Teraz sama wali takimi tekstami, jak Macy, np. "Brooke wogóle nie stanowi zagrożenia.".
Ostatnio zmieniony 2006-08-02, 17:28 przez Brooklyn, łącznie zmieniany 1 raz.
- Marek Forrester
Brooke ma prawo do szczęścia a Ridge stoi jak ochroniarz i jej zakazuje - widzicie kto tu jest poszkodowany bo ja tak... Brooke! Dobrze ,że Brooke postawiła na swoim! Mam nadzieje ,że teraz Ridge zrozumie swój błąd.
Nie jest dobrze... Becky dowiedziała się ,że gdyby nie dziecko Rick byłby z Kimberley. Reymond teraz namieszał bo Becky zrozumie ,że nie może niszczyć szczęścia i miłości Ricka, zrozumie ,że skoro ten naprawdę kocha Kim powienien z nią być a ona ze swoim synkiem. Amber ma poważne kłopoty bo Becky skojarzy fakty!
Nie jest dobrze... Becky dowiedziała się ,że gdyby nie dziecko Rick byłby z Kimberley. Reymond teraz namieszał bo Becky zrozumie ,że nie może niszczyć szczęścia i miłości Ricka, zrozumie ,że skoro ten naprawdę kocha Kim powienien z nią być a ona ze swoim synkiem. Amber ma poważne kłopoty bo Becky skojarzy fakty!
Nobody does it better