Akurat to jest trochę niebezpieczne. Bo TVP może uznać, że powtórki nas bardziej interesują, a że w TVP coraz więcej powtórek to mogą stwierdzić "a co tam, damy powtórki MNS, a nowe odcinki nas już nie obchodzą."Przy okazji możecie tak jak ja prosić aby na pociechę powtarzali nam jakieś stare odcinki MNS.
"MnS" w Polsce
Pocieszające w tym wszystkim jest to że TVP (a zwłaszcza programu pierwszego) po jakimś czasie wraca po rozum do głowy. Tak było z Konkursem Piosenki Eurowizji na którym nie było nas 2 lata począwszy od rezygnacji w grudniu 2011 roku. I dopiero nowa ekipa "Jedynki" nie jako odbudowała ten konkurs w Polsce. Wiem o tym bo od 11 lat pasjonuje się tym konkursem.Mareczek pisze:Najbardziej mnie wkurza, że pan Rakowiecki ma nas za bandę idiotów, niech każdy naprawdę napisze tam wszystko co myśli na temat działań TVP. Im więcej komentarzy tym lepiej!
W przypadku "Mody na sukces" może być podobnie aczkolwiek może się okazać że będzie już po fakcie gdy serial ten wyląduje w innej stacji telewizyjnej.
CBS w końcu albo może prosić stacje naziemne o emisje lub zająć się omawianą tutaj operą mydlaną w ramach swojej anteny CBS Drama.
Poland - aktywnie najlepszy!
- bosskicinu
-
Dawidek
- Administrator
Poland, witamy Cie na forum. Obyś był dobrym prorokiem.
Eurowizja, to dobry przykład, tutaj także działali fani, szczególnie z OAGE Polska i wygrali. Ale, jak mówisz - może być za późno, bo potem CBS może nie być już zainteresowany sprzedażą praw do kolejnych odcinków. Teraz pewnie będzie kilkumiesięczna przerwa, może wiosną będzie kolejna próba wznowienia negocjacji.
Najważniejsze dla nas, to emisja chociażby 1 odcinka dziennie, bez wakacyjnych przerw. Wtedy nie będziemy zwiększać dystansu do USA, tylko będziemy mniej więcej w tym samym miejscu. Kiedyś TVP emitowała nawet 12 odcinków w tygodniu. Dzisiaj to marzenie ściętej głowy.
Najważniejsze dla nas, to emisja chociażby 1 odcinka dziennie, bez wakacyjnych przerw. Wtedy nie będziemy zwiększać dystansu do USA, tylko będziemy mniej więcej w tym samym miejscu. Kiedyś TVP emitowała nawet 12 odcinków w tygodniu. Dzisiaj to marzenie ściętej głowy.
- bosskicinu
- Adex-fan Brooke
Przed nami ostatni odcinek MNS w Tvp... Szok i smutno zwłaszcza jeśli serial nie wróci do Polski
a głupi hejterzy nawet nie będą wiedzieć ile znaczył dla niektórych i dlaczego w rzeczywistości został zdjęty. Na dodatek bezczelne TVP nawet nie raczy oficjalnie w tv i necie poinformować widzów o przyczynach itp. Żenada, brak słów do czego to doszło...
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Adex-fan Brooke
Mi też sie to marzy, najlepszy byłby Tvn, zobaczylibyście, że przy dobrej reklamie to jeszcze byłby ich hit tej pory...
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Nie wierzę, ani w Polsat, ani w TVN - na tych kanałach nie ma miejsca na "Modę..." o dobrej godzinie. Na Polsacie od 15:50 do 18:00 są "Wydarzenia", "Interwencja", "Malanowski" i "Dlaczego ja", więc nic się nie zmieni, a jeżeli mają dać B&B wcześniej lub co gorsza o poranku, to dziękuję. Podobna sytuacja jest na TVN-ie, gdzie paradokumenty lecą od rana do wieczora i z żadnego nie zamierzają rezygnować. Ja widzę "Modę..." na mniejszych stacjach, które na niej będą chciały podnieść sobie oglądalność, bo to znany serial i może przyciągnąć samym tytułem. Wszystko pod warunkiem, że będzie o dobrej porze - czyli minimum o 16:00 i najlepiej z dwoma odcinkami