Szok.. Laura Łącz (Gabriela) wydała książke!
Klan
-
SallyFan
- Marek Forrester
- Adex-fan Brooke
Trzeba przyznać że ta Kamilka jest żwawą postacią z charakterkiem. Gabriela jest jakaś beznadziejna -jak coś mówi itp. to tak oficjalnie, w sumie wychodzi sztucznie, nie wiem, byc może ta aktorka w zyciu prywatnym tez taka jest. W ogóle połowa obsady tego serialu taka jest że drętwo gra (a może to scenariusz jest taki drewniany?)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Marek Forrester
Najlepsze sa jej dretwe rozmowy z Monika. Nie wiem jak mogli dobrac tak dwie sztuczne aktorki do wspolnych scen. Nie widza tego czy co??? W ogole ze takie postacie jak Monika, Olka, Gabriela przez tyle lat nie widza swoich bledow i nie poprawiaja ich . To jakas masakraAdex-fan Brooke pisze:Trzeba przyznać że ta Kamilka jest żwawą postacią z charakterkiem. Gabriela jest jakaś beznadziejna -jak coś mówi itp. to tak oficjalnie, w sumie wychodzi sztucznie, nie wiem, byc może ta aktorka w zyciu prywatnym tez taka jest. W ogóle połowa obsady tego serialu taka jest że drętwo gra (a może to scenariusz jest taki drewniany?)
Pisalem juz o tym. Takie, sztuczne, osoby po prostu zdazaja sie w zyciu. Dlaczego nie mialo by ich nie byc w serialu?
Wg strony internetowej Klanu Architekt ma na imie Roman.
Jak Wam sie podoba prespektywa nowego romansu? Karolina Rafalska i Jacek Borecki? Ciekawe, czy dziewczyne zagra ta sama osoba co w 1998 r.?
Jak Wam sie podoba prespektywa nowego romansu? Karolina Rafalska i Jacek Borecki? Ciekawe, czy dziewczyne zagra ta sama osoba co w 1998 r.?
Abec no w moim zyciu nie ma Takiej Izabeli Trojanowskiej na szczescie:) az takie sztucznosci sie nie zdarzaja chyba.Abec pisze:Pisalem juz o tym. Takie, sztuczne, osoby po prostu zdazaja sie w zyciu. Dlaczego nie mialo by ich nie byc w serialu?
Abec, to możliwe, że zaserwują nam taki romans, ale przecież to nie MNS
Czyżby się zarazili?
Byłoby to jednak niesmaczne, biedna Beatka
Laura Łącz i Izabella Trojanowska to straszne aktorki i dlatego tak "wygłaszają" swoje kwestie. Nawet najbardziej sztuczni ludzie nie deklamowaliby tak w normalnym życiu.
Do tego te ruchy Trojanowskiej i miny.... normalna parodia, a nie gra. Szkoda jej, bo dobrze kiedyś śpiewała.
Kaja Paschalska to też egzemplarz niepowtarzalny - nie mogę na nią patrzec , rolę też ma idiotyczną- tylko włosy ma piękne.
Pozostali aktorzy dobrze grają, z tym, że w bardzo sztywnej konwencji - wiecznie są identyczni w ruchach, gestach, minach.
A może tak jest w życiu, że zawsze jesteśmy jednakowi?????
[ Dodano: 2006-10-30, 00:18 ]
HI,hi mailo, o tym samym jednocześnie myśleliśmy, nie czytałam wcześniej Twojego postu.
Swoją drogą nie posądzałam Cię, że oglądasz Klan. Tak tu wszyscy naśmiewają się z tej produkcji.
Ja to robię z przyzwyczajenia, choć czasem mam dosyć i na jakiś czas przerywam.
Czyżby się zarazili?
Byłoby to jednak niesmaczne, biedna Beatka
Laura Łącz i Izabella Trojanowska to straszne aktorki i dlatego tak "wygłaszają" swoje kwestie. Nawet najbardziej sztuczni ludzie nie deklamowaliby tak w normalnym życiu.
Do tego te ruchy Trojanowskiej i miny.... normalna parodia, a nie gra. Szkoda jej, bo dobrze kiedyś śpiewała.
Kaja Paschalska to też egzemplarz niepowtarzalny - nie mogę na nią patrzec , rolę też ma idiotyczną- tylko włosy ma piękne.
Pozostali aktorzy dobrze grają, z tym, że w bardzo sztywnej konwencji - wiecznie są identyczni w ruchach, gestach, minach.
A może tak jest w życiu, że zawsze jesteśmy jednakowi?????
[ Dodano: 2006-10-30, 00:18 ]
HI,hi mailo, o tym samym jednocześnie myśleliśmy, nie czytałam wcześniej Twojego postu.
Swoją drogą nie posądzałam Cię, że oglądasz Klan. Tak tu wszyscy naśmiewają się z tej produkcji.
Ja to robię z przyzwyczajenia, choć czasem mam dosyć i na jakiś czas przerywam.
- Adex-fan Brooke
A ja zerkam tylko czasem jak okazja z sentymentu bo kiedyś oglądałem wszystkie pierwsze odcinki
Ta Kinga to taka wstrętna z charakteru się zrobiła, Michał też jest drętwy, Jurek i Paweł denerwują chyba bardziej niż Rysio, Grażynka wg mnei powinna po tylu latach zapuścić dłuższe włosy, nabrałaby uroku może. Daniel już odszedł z serialu? On jedyny wydawał się normalny
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Zaraz się okaże ,że tutaj też ktoś stworzy nowy konkurs na najlepszą postać Klanu 
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl