Klan

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ

Czy Elżunia powinna wrócić z nową twarzą?

Czas głosowania minął 2026-05-29, 21:27

Tak, bez niej serial nie ma sensu
4
44%
Nie, za dużo tych podmianek w „Klanie”
5
56%
Obojętne mi to jest
0
Brak głosów

Liczba głosów: 9
SallyFan

Post autor: SallyFan »

A ja wypowiem się dość inaczej bo ja uważam że Błażej akuratnie jest lepszy od Kamilki ::jezyk::

Szok.. Laura Łącz (Gabriela) wydała książke! :shock: "Klara - królewna baletnica - Spełnione marzenia".
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

SallyFan pisze:A ja wypowiem się dość inaczej bo ja uważam że Błażej akuratnie jest lepszy od Kamilki ::jezyk::

Szok.. Laura Łącz (Gabriela) wydała książke! :shock: "Klara - królewna baletnica - Spełnione marzenia".
A co w tym szokującego??? W końcu jest ona MISTRZEM MOWY POLSKIEJ ( ale nie pamiętam którego roku ::jezyk:: )
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Ciekawe jakie plany ma teraz Krystyna co do Topolina ::chytry:: Teraz kiedy stali się posiadaczami tego dworku mogą go odnowić i urządzić w nim restaurację, motel albo poprostu zrobić piękne miejsce do którego mogą się wybierać wiosną, latem i jesienią. Ale po co im ten dwrorek!!??
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Logan

Post autor: Logan »

A czy to prawda że Kamilę gra córka Ady Biedrzyńskiej?
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Logan pisze:A czy to prawda że Kamilę gra córka Ady Biedrzyńskiej?
Też tak słyszałam.
Awatar użytkownika
Monia

Post autor: Monia »

Ja również o tym słyszałam - nawet znalazłam takie zdjęcie:

Obrazek
Wszystko ma kiedyś swój koniec, ale nie "Moda na sukces"! :zeby:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Trzeba przyznać że ta Kamilka jest żwawą postacią z charakterkiem. Gabriela jest jakaś beznadziejna -jak coś mówi itp. to tak oficjalnie, w sumie wychodzi sztucznie, nie wiem, byc może ta aktorka w zyciu prywatnym tez taka jest. W ogóle połowa obsady tego serialu taka jest że drętwo gra (a może to scenariusz jest taki drewniany?)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Akurat gra aktorkska w "Klan-ie" jest słaba, częste kwetsie uczestników są wypowiadane jakby na siłę, nie podoba mi się gra aktorska w tym serialu to fakt.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Adex-fan Brooke pisze:Trzeba przyznać że ta Kamilka jest żwawą postacią z charakterkiem. Gabriela jest jakaś beznadziejna -jak coś mówi itp. to tak oficjalnie, w sumie wychodzi sztucznie, nie wiem, byc może ta aktorka w zyciu prywatnym tez taka jest. W ogóle połowa obsady tego serialu taka jest że drętwo gra (a może to scenariusz jest taki drewniany?)
Najlepsze sa jej dretwe rozmowy z Monika. Nie wiem jak mogli dobrac tak dwie sztuczne aktorki do wspolnych scen. Nie widza tego czy co??? W ogole ze takie postacie jak Monika, Olka, Gabriela przez tyle lat nie widza swoich bledow i nie poprawiaja ich . To jakas masakra :roll:
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Niektórzy (tak jak ja) za to właśnie kochają Monikę i Gabrielę, a ich wspólne dialogi :serce: :serce: ::rad:: ::rad::
Abec

Post autor: Abec »

Pisalem juz o tym. Takie, sztuczne, osoby po prostu zdazaja sie w zyciu. Dlaczego nie mialo by ich nie byc w serialu?

Wg strony internetowej Klanu Architekt ma na imie Roman.

Jak Wam sie podoba prespektywa nowego romansu? Karolina Rafalska i Jacek Borecki? Ciekawe, czy dziewczyne zagra ta sama osoba co w 1998 r.?
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Abec pisze:Pisalem juz o tym. Takie, sztuczne, osoby po prostu zdazaja sie w zyciu. Dlaczego nie mialo by ich nie byc w serialu?

Wg strony internetowej Klanu Architekt ma na imie Roman.

Jak Wam sie podoba prespektywa nowego romansu? Karolina Rafalska i Jacek Borecki? Ciekawe, czy dziewczyne zagra ta sama osoba co w 1998 r.?
Abec no w moim zyciu nie ma Takiej Izabeli Trojanowskiej na szczescie:) az takie sztucznosci sie nie zdarzaja chyba.
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

Abec, to możliwe, że zaserwują nam taki romans, ale przecież to nie MNS ::cojest::
Czyżby się zarazili?
Byłoby to jednak niesmaczne, biedna Beatka :(
Laura Łącz i Izabella Trojanowska to straszne aktorki i dlatego tak "wygłaszają" swoje kwestie. Nawet najbardziej sztuczni ludzie nie deklamowaliby tak w normalnym życiu.
Do tego te ruchy Trojanowskiej i miny.... normalna parodia, a nie gra. Szkoda jej, bo dobrze kiedyś śpiewała.
Kaja Paschalska to też egzemplarz niepowtarzalny - nie mogę na nią patrzec , rolę też ma idiotyczną- tylko włosy ma piękne.
Pozostali aktorzy dobrze grają, z tym, że w bardzo sztywnej konwencji - wiecznie są identyczni w ruchach, gestach, minach.
A może tak jest w życiu, że zawsze jesteśmy jednakowi?????

[ Dodano: 2006-10-30, 00:18 ]
HI,hi mailo, o tym samym jednocześnie myśleliśmy, nie czytałam wcześniej Twojego postu.
Swoją drogą nie posądzałam Cię, że oglądasz Klan. Tak tu wszyscy naśmiewają się z tej produkcji. ::cojest::
Ja to robię z przyzwyczajenia, choć czasem mam dosyć i na jakiś czas przerywam.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

A ja zerkam tylko czasem jak okazja z sentymentu bo kiedyś oglądałem wszystkie pierwsze odcinki ::kwasny:: Ta Kinga to taka wstrętna z charakteru się zrobiła, Michał też jest drętwy, Jurek i Paweł denerwują chyba bardziej niż Rysio, Grażynka wg mnei powinna po tylu latach zapuścić dłuższe włosy, nabrałaby uroku może. Daniel już odszedł z serialu? On jedyny wydawał się normalny
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Zaraz się okaże ,że tutaj też ktoś stworzy nowy konkurs na najlepszą postać Klanu ::jezyk::
ODPOWIEDZ