To nic bo i tak ich nie przeczytaGL Forever pisze:Trochę spóźnione te życzonka, ale to nic.
Cady McClain wraca jako Rosanna Cabot Ryan Montgomery. Jak oglądałem te 2 lata to była jedną z moich ulubionych postaci. Pierwszy epizod po powrocie z nią zostanie wemitowany 20 maja czyli już po mojej maturze, więc może wrócę do ATWT, mam motywację.
I tym samym upadly nadzieję fanów AMC na powrót Dixie
I tym samym upadly nadzieję fanów AMC na powrót Dixie
Gl zostanie zastąpione teleturniejem Lets make a deal. CBS uważnie obserwuje rating ATWT i wkróce ostatecznie zadecyduje, czy zdejmie go również z ramówki zastępując go również teleturniejem, ale innym. Pioloteżowe odcinki trzech takowych już miały miejsce
Duze znaczenie bedą miały wyniki Lets make a deal, jeśli program okaże się klapą, to ATWT z pewnością zostanie na antenie kolejny rok
Oglądam teraz ATWT wkrótce opiszę aktualne wątki
Duze znaczenie bedą miały wyniki Lets make a deal, jeśli program okaże się klapą, to ATWT z pewnością zostanie na antenie kolejny rok
Oglądam teraz ATWT wkrótce opiszę aktualne wątki
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Lesli Kay (Felicia, B&B) wraca do roli Molly Conlon w ATWT. Nie oznacza to jednak, że odejdzie z B&B, będzie grała w obu soapkach.
Wcześniej Lesli występowała w ATWT w latach 1997-2004.
Więcej: http://www.soaps.com/astheworldturns/news/5170/
I wcale się jej nie dziwię. Nie ma co robić w B&B to szuka dodatkowej pracy.
Żeby to samo się tylko nie stało z Winsorem Harmonem
.
Wcześniej Lesli występowała w ATWT w latach 1997-2004.
Więcej: http://www.soaps.com/astheworldturns/news/5170/
I wcale się jej nie dziwię. Nie ma co robić w B&B to szuka dodatkowej pracy.
Żeby to samo się tylko nie stało z Winsorem Harmonem
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
No wiec to juz koniec... CBS zdejmuje As The World Turns po 54 latach emisji
jestem wsciekły... kocham ATWT i nie moege wyobrazic sobie dnia bez oglądania tej soapki... to chyba dla mnie koniec z serialami tego typu. Mam teraz nadzieje ze koniec bedzie wspaniały i pokaze tym debilom z CBS ze zdjecie z anteny GL i ATWT to najwiekszy blad ich zycia... ciekawe jaka gra wejdzie w miejsce ATWT
jestem wsciekły... kocham ATWT i nie moege wyobrazic sobie dnia bez oglądania tej soapki... to chyba dla mnie koniec z serialami tego typu. Mam teraz nadzieje ze koniec bedzie wspaniały i pokaze tym debilom z CBS ze zdjecie z anteny GL i ATWT to najwiekszy blad ich zycia... ciekawe jaka gra wejdzie w miejsce ATWT
RIP Helen Wagner (1918 – 2010), As The World Turns (1956 – 2010), One Life To Live (1968 – 2012)
Żadne zaskoczenie,można było się na to przygotowac wiele miesięcy, soapki w Usa znikną wszystkie bez wyjątku, ludzie nie chcą oglądac formuły zbudowanej na samych uczuciach bohaterów, widac,że chcą oglądac głownie życie codzienne, przyziemne sprawy, oczywiście przeplatane romansami, ale bardziej wszystko zbliżone do prawdziwego życia. I tak soapki brytyjskie czy polskie przetrwają wieki
All my children unikając zdjęcia z anteny, cały plan serialu został chyba przeniesiony z LA do NY jeśli się nie mylę, stary plan zdjęciony AMC zajęło One life to live.A to wszystko też aby ciąc koszty. Oglądalnosc nieustannie spada i w kolejnym roku pożegnamy OLTL (2011) i AMC (2012) i wiadomo już oficjalnie ATWT (2010)
Ja polecam wszystkim oprócz dobrych seriali polskich , brytyjski Emmeralde emitowany od 1972 roku. Akcja jest wolniejsza niż w innych operach z uk. Aktorzy mówią o wiele wyraźniej, jakby z innym akcentem, widac, że w innym rejonie kręcony. Wątki ciekawe oglądam od niedawna, bo od 1 grudnia. Odcinki są dostępne np tu http://rapid-uk-soap-share.blogspot.com ... chive.html i to używam lub brytyjskie torrenty thebox.bz Jak się bardziej wręce w fabułe to mogę trochę przedstawic ten serial dokladniej.
All my children unikając zdjęcia z anteny, cały plan serialu został chyba przeniesiony z LA do NY jeśli się nie mylę, stary plan zdjęciony AMC zajęło One life to live.A to wszystko też aby ciąc koszty. Oglądalnosc nieustannie spada i w kolejnym roku pożegnamy OLTL (2011) i AMC (2012) i wiadomo już oficjalnie ATWT (2010)
Ja polecam wszystkim oprócz dobrych seriali polskich , brytyjski Emmeralde emitowany od 1972 roku. Akcja jest wolniejsza niż w innych operach z uk. Aktorzy mówią o wiele wyraźniej, jakby z innym akcentem, widac, że w innym rejonie kręcony. Wątki ciekawe oglądam od niedawna, bo od 1 grudnia. Odcinki są dostępne np tu http://rapid-uk-soap-share.blogspot.com ... chive.html i to używam lub brytyjskie torrenty thebox.bz Jak się bardziej wręce w fabułe to mogę trochę przedstawic ten serial dokladniej.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Kurcze szkoda, ze tak sie dzieje, ale rzeczywiscie soapki sa coraz mniej popularne, wiec w sumie nic dziwnego, ze tak padaja... Przykro mi z powodu ATWT, ale jednoczesnie ciesze sie, ze moije ulubione soapki czyli GH i OLTL nadal przez jakis czas pozostana na antenie 
A co do soapek z innych krajow to ja zdecydowanie wole australijskie od brytyjskich i kiedys nawet ogladalam Home & Away i Neighbors, ale teraz nie mam za bardzo czasu. Moze jak wszystkie amerykanskie sie wykoncza to wroce do australijskich
A co do soapek z innych krajow to ja zdecydowanie wole australijskie od brytyjskich i kiedys nawet ogladalam Home & Away i Neighbors, ale teraz nie mam za bardzo czasu. Moze jak wszystkie amerykanskie sie wykoncza to wroce do australijskich
Administrator