Programy MTV Polska

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Awatar użytkownika
mailo
x 26

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: mailo »

Tomala pisze:[. A "Moje Supersłodkie Urodziny" już w oryginale są do kitu.wersji. .
Widzałem polską wersję i...umarłem :lol: Laska zamiast nowego samochodu 9jak w oryginalnej edycji) dstala rower :lol: Z czym do ludzi? To nie program na polskie warunki:D

Spencer pisze:5 grudnia o 22:30 na MTV zacznie być nadawane nowe reality show: Miłość w rytmie Daisy (Daisy Of Love),
Uśmiałem się z tego :lol: Ta kobieta ma więcej silikonu w sobie niż Hunter Tylo. Najlepsze były te trojaczki co odpadły - jak z Tokyo Hotel.
Goku
x 2

Post autor: Goku »

mailo pisze:
Tomala pisze:[. A "Moje Supersłodkie Urodziny" już w oryginale są do kitu.wersji. .
Widzałem polską wersję i...umarłem :lol: Laska zamiast nowego samochodu 9jak w oryginalnej edycji) dstala rower :lol: Z czym do ludzi? To nie program na polskie warunki:D
::loll:: ::plask wczolo:

Już sobie to wyobrażam "O jaaa! Rooweer! Dzięęęki Tatuusiuuu, zawsze o nim marzyłam!" ::loll::.

Swoją drogą to ja już nie wiem które urodziny oni wyprawiają w polskiej edycji, miały być 18-ste, ale ostatnio widziałem fragment odcinka z kolesiem, który wyprawiał 20-ste...
Spencer

Post autor: Spencer »

mailo pisze: Uśmiałem się z tego :lol: Ta kobieta ma więcej silikonu w sobie niż Hunter Tylo. Najlepsze były te trojaczki co odpadły - jak z Tokyo Hotel.
Fakt, Ci goście to totalna porażka. Najbardziej lubię 12 Pack'a, co do samej Daisy to nie przepadam za nią, Heather dobrze ją rozszyfrowała w Rock Of Love, że jest cwaniarą której zależy tylko na rozgłosie i kasie. 8)
:twisted: BAD FELLOW & HOT STUFF 8)
Dzisiaj mnie kochasz, jutro nienawidzisz.
Żyj i nie przepraszaj za to że żyjesz. ;)
ODPOWIEDZ