Programy MTV Polska

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Thorne

Programy MTV Polska

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Thorne »

Dostrzegłem, iż jest na forum temat "Programy TVN Style", na który dotąd w ogóle nie wchodziłem, więc zastosowałem analogię - skoro Dawidek dozwolił na taki temat, to per analogiam dlaczego miałby nie dozwolić na mój temat, w swej naturze b.podobny do rzeczonego ?

Lubicie śledzić programy na MTV ? "Króliczki playboya", "Uparty jak Hogan", "Moja gwiazda", czy program, w którym Paris Hilton szuka kumpeli. ::loll:: To tylko niektóre z szalenie interesujących propozycji MTV. Ten kanał chyba przeżył alienację : jak pamiętam lata 90-te, to był stricte muzyczny, teraz tam w ogóle nie ma muzyki. Stale są dość ciekawe i śmieszne programiki, w których wszystko rozbija się o to samo : szukanie partnera, gwiazdy, kumpeli, mieszanie się między sobą... :zeby:
If you can't beat them, join them...
Awatar użytkownika
Pottermaniack
x 1

Post autor: Pottermaniack »

Ja uwielbiam MTV. :wink: Zapomniałeś wspomnieć o najpopularniejszym show "Zakochaj się w TT". :twisted: . Oglądam zazwyczaj "Date my mum", "Efekt eX"i "Szał Ciał". Ostatnio w połowie programów pojawia się tematyka gejowska, a w Polsce to duża nowość. MTV ma nawet część misyjną :lol: : program o ciążach nastolatek, przy współpracy z ministerstwem.
Thorne

No wiele programów nie wymieniłem, bo ja się nie orientuję tak super w MTV. Często nie mam czasu, a jak już mam czas, to włączam sobie czasami (ostatnio częściej) na ten kanał i śledzę niektóre programiki. :zeby: One są tak b.niskich lotów intelektualnych, że aż wciągające ! :zeby: Ale jeszcze nie znam tytułów wielu. Lubię też ten krótki program "My cribs" czy jakoś tak, gdzie znane osobistości pokazują swoje domy. Wszystkie są strasznie do siebie podobne. ::loll::
Awatar użytkownika
Pottermaniack
x 1

Niektóre naprawdę niskich lotów, jak program z Paris. :lol: Albo Króliczki Playboya, trzy odmóżdżone dziewczyny, ale przynajmniej jest się z czego pośmiać. :P
Dawidek
Administrator
x 75

Post autor: Dawidek »

Nie mam nic przeciwko temu tematowi.

A MTV Polska nie oglądam, zerknę raz na kilka miesięcy i tyle.
Tim

Post autor: Tim »

Pottermaniack pisze:najpopularniejszym show "Zakochaj się w TT". :twisted:
Osobiście wolę "Zakochaj się w Rikki i Vikki" :twisted:

Króliczki playboya bez cenzury są tak głupie , że aż nie da się tego opisać. :zeby:

Z tych programów MTV lubię jeszcze "Pimp my ride" :) , "MTV Cribs" i oglądałem też "Efekt- ex". "Szał Ciał " oglądam czasami jak zauważę jakieś fajne dziewczyny. Bawi mnie jak się czasami kłócą , która powinna być pierwsza itp. Thorne wspominając program "Uparty jak Hogan" zapomniałeś wspomnieć o programie o jego córce " Uparta jak Brooke".

Tak z najgłupszych programów jakie zobaczyłem na MTV to chyba ten z Paris Hilton i taki program "Pięść Mistrza Zen" czy jakoś tak i kiedyś był "Załóż się".
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
Tomala

Post autor: Tomala »

Uwielbiam oglądać MTV! Ale to prawda, że te programy są bardzo niskich lotów xD :lol: Najczęściej oglądam "Efekt eks" (zawsze są tacy zaskoczeni, że nie spędzą weekendu razem ::loll:: ), "Date My Mum" (motyw z biegiem po plaży na końcu odcinka mnie rozwala ::loll:: ), "Paris Hilton - Kumpela na zabój" (widziałem wszystkie odcinki ::loll:: Wszyscy traktowali tam Paris jak guru), "Zakochaj się w Tili Tequili" (to nawet jest w miarę inteligentne w porównaniu z innymi), "Next", "Exposed" (wielki szok, że byli sprawdzani przez magiczny wykrywacz kłamstw), a ostatnio pojawił się program "Gej, hetero czy zajęty?", nawet fajny. I jeszcze lubię "Pięść Mistrza Zen" :wink:
Tiril

Post autor: Tiril »

Tomala pisze: Najczęściej oglądam "Efekt eks" (
O co w tym chodzi? Kiedyś widziałam chwilę, ale nie załapałam zasad.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Pottermaniack
x 1

Czwórka osób ma spędzić weekend w tym samym hotelu. Chłopak z jednej pary i dziewczyna z drugiej ( lub na odwrót ) to swoi eks ( X ), teraz mają nowych partnerów ( O ). Eks dostają razem wspólny pokój z dwoma łóżkami, obecni partnerzy szpiegują ich w innym pokoju, mogą ich podglądać, słuchać itp. Potem eks dostają pokój dla nowożeńców z jednym łóżkiem, bo zawsze wtedy jest remont wcześniejszego. W poniedziałek rano eks spotykają się z obecnym partnerem eks i dostają wybór- X czy O ( na kartkach ). Potem wybierają i jeżeli są zgodni, to odchodzą razem, a jak nie, to nie. :P
Thorne

Tomala pisze:"Zakochaj się w Tili Tequili"
Program fajny, bo ciekawy, ale sama Tila to straszna zdzira. ::kwasny:: Jeszcze mogę zaakceptować fakt, że jest bi (chociaż dla mnie bycie bi to patologia), ale ona się ze wszystkimi tam całuje w każdym chyba odcinku! No bez przesady. ::kwasny:: Gdybym ja występował wśród tych mężczyzn w programie "Zakochaj się w TT", to bym sam zrezygnował, widząc, jak ona się szmaci z każdym.
Tiril

Post autor: Tiril »

Thorne pisze: Gdybym ja występował wśród tych mężczyzn w programie "Zakochaj się w TT", to bym sam zrezygnował, widząc, jak ona się szmaci z każdym.
Dokładnie to samo mówią wszystkie osobniki płci męskiej (z moich znajomych) którzy znają ten program.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Thorne

Gdyby taka Tila potem wybrała mnie, nie mógłbym całować się z nią, mając w pamięci te wszystkie języki innych facetów w jej buzi i to po kilka na jednym spotkaniu. Obrzydlistwo. Tymbardziej uprawiać sexu, jeszcze mając na uwadze fakt, że ona jest do tego bi, co jeszcze bardziej zniechęca.

O której ten program leci ? Mam problemy, by trafić.
Goku
x 2

Post autor: Goku »

Ja lubiłem "Zakochaj się w Tili Tequili", ale tylko pierwszą edycję, druga była żenująco sztuczna...

A obecnie na MTV regularnie oglądam tylko "Polowanie na Singla" :). Naprawdę można się uśmiać. :lol:

Czasem też zerknę na "Efekt Eks"(ale ciągle powtarzają te same odcinki), "Next" i "Gej, Hetero, czy Zajęty?" ;)

Oglądałem też wszystkie odcinki "Paris Hilton - kumpela na zabój", ale nie mogę powiedzieć, żeby ten program należał do moich ulubionych. Najlepsze jest to, że program wygrała ta, która jako jedyna z nich była całkiem mądra i nie podlizywała się Paris tak bardzo jak reszta. ::loll::
Thorne

Mi się Paris podoba, fajna laska. ::loll:: A ten jej program z szukaniem kumpeli to śmiechu warte. ::loll:: A one wszystkie robią z tego taką...full powagę. ::loll:: Włącznie z samą Paris. Może Paris powinna szukać faceta. :zeby:
Goku
x 2

Post autor: Goku »

Zaczął się drugi sezon "Paris Hilton's New BFF"! :lol: W pierwszym odcinku Paris przebrała się za uczestniczkę, a pozostałe w ogóle się nie zorientowały, że to ona, mimo że to naprawdę było widać ::loll::. A potem im kazała tańczyć na rurze, a te wszystkie były tym strasznie zachwycone ::plask wczolo:. Tylko jedynemu w tym sezonie uczestnikowi się ten pomysł nie spodobał i się popłakał to mu Paris odpuściła i tylko go nominowała :lol:.

Nie wiem po co Paris wzięła Oncha na pomocnika w tym sezonie. On jest żałosny :roll:.
ODPOWIEDZ