Beverly Hills 90210

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Ehh... oglądając te videa przypomniał mi się ten genialny i jedyny w swoim rodzaju serial. To był prawdziwy hit! Każdy chciał być taki jak oni... Dzięki Adex za te videa. Na pewno będą do nich często wracał i wciąż wspominał.
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Dzięki Adex :) Ja już całkiem zapomniałam o tym serialu, jak go przenieśli na tvn to nie mogłam już oglądać i nawet nie wiem jak się losy bohaterów potoczyły. Słyszałam tylko, że David i Donna wzięli ślub. Najbardziej lubiłam Dylana i Brendę, szkoda że aktorkę grającą Brendę wyrzucili :(

Tu jest jeszcze jedno video z reunion http://www.youtube.com/watch?v=tX75EjcEeRg
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Ojej wiwi! To ty nie znasz serialu ::plask wczolo: ::kwasny:: Po odejściu Brendy serial całkowicie sie zmienił, wkrótce można było juz powiedzieć że tam wszyscy ze wszystkimi byli bo prawie tak było, połowa miała jakieś uzależnienia, jednak serial zawsze był ciekawy, ale wg mnie jego konkurent "Melrose Place" pobił go 100 razy w swojej atrakcyjności. Ostatni odcinek to rzeczywiście ślub Donny i Davida mimo, iż zawsze były plotki że w ostatnim odcinku wszyscy się zabiją w autobusie ::kwasny::
Czy ktoś może zmienić nazwę tego tematu? Jest błąd bo serial nosi nazwę Beverly Hills 90210 -więc razi brak tej liczby.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
wiwi

Adex, a możesz mi powiedzieć czy Dylan był na końcu z Kelly? Bo mnie ta para bardzo wkurzała ::kwasny:: Z wiadomych powodów skoro lubiłam Dylana i Brendę ;) I czy potem w ogóle wspominali Brendę? Albo może się pojawiła gościnnie?
Awatar użytkownika
Tęczowy

Kelly i Dylan byli na końcu razem. Nie cieszyło mnie to zbytnio... Z tego co pamiętam, Brenda się już nie pojawiła. Podobnie jak Brandon. A szkoda, bo bardzo go lubiłem i kibicowałem jemu i Kelly...
Awatar użytkownika
wiwi

To Brandona też już potem nie było? :shock: A to dlaczego?
Awatar użytkownika
gregi

Post autor: gregi »

W ostatnim odcinku pojawil sie Brandon. nie osobiscie. przyslal kasete video na ktorej nagral swoją przemowę. ::kwasny::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Tak Brandon w ostatniej serii był już tylko w tym ostatnim odcinku na kasecie. Wiwi wielka szkoda jednak że przegapiłaś cały serial - tam się już wszystko namieszało jak w B&B. Kelly i Dylan też chyba dopiero w ostatnim odcinku zdecydowali się że zostaną razem. Brendę (chyba) raz wspomniano że przysłała życzenia.
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Pamietam, jak bylam mala i ogladalam ten serial z moimi kuzynkami :zeby: Moje kuzynki byly wielkimi fankami Beverly Hills :mrgreen: Ostatnio pozyczylam od nich pare tomikow ksiazki, ale jest duzo gorsza niz serial ::jezyk:: Swoja droga szkoda, ze juz go nie puszczaja (albo przynajmniej o tym nie wiem :P) w polskiej tv :wink:
Awatar użytkownika
wiwi

Ja też żałuję, że nie mogłam obejrzeć, ale nie mam tvn :( Czemu Brandon zniknął z serialu?
Awatar użytkownika
Tęczowy

Brandon wyjechał się dokształcić... Chciał też na zawsze zapomnieć o miłości do Kelly. Tak naprawdę, aktor miał już dosyć grania idola nastolatków. A szkoda...
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Brakuje mi tego serialu, chciałbym aby wrócił, pamiętam go tak przez mgłę.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Tęczowy

To był pierwszy serial, jaki oglądałem i który tak naprawdę mnie wciągnął. Zdecydowanie uważam go za młodzieżowy serial wszechczasów - strasznie chciałbym, aby go powtórzyli.
Luk@sz

Post autor: Luk@sz »

[glow=blue]Małe przypomnienie[/glow] :)

Obrazek

Serial o "typowej amerykańskiej młodzieży". Ich rozterki, sprawy miłosne, problemy ze szkołą, pierwsze poważne decyzje, miłości i życiowe tragedie, problemy z narkotykami i alkoholem. Oprócz tego jeszcze szybkie samochody i widoki z amerykańskiego wybrzeża. Serial rozpoczyna się, gdy do Beverly Hills sprowadza się rodzina Walshów. Główni bohaterowie serialu są jeszcze młodzi, chodzą do szkoły, a ich zycie kręci się głownie wokól imprez, nauki i miłości. Trwający 10 lat serial kończy się w momecnie, gdy wszyscy głowni bohaterowie są już po studiach, rozpoczynają własną karierę zawodową i znajdują miłość swojego życia.

Obrazek
ODPOWIEDZ