Mam nadzieję że Kamil wygra (jako jedyny ciągnął tą edycję) a reszta zawistnych zazdrosnych i żałosnych wafli może mu buty czyścić
Adex-fan Brooke pisze:Ten Kamil to jakiś koszmar, gra, obraża, kłamie, manipuluje, nie kryje się nawet, wygląda jak lump, ewidentnie jakieś grono na niego głosuje i ktoś taki ma wygrać?
Bo nie gay i nie wygląda na całe szczęście jak Łukanio z poprzedniej edycji ? Facet jest przystojny inteligentny przebojowy i ma swój styl czyli wszystkie te cechy które powinien mieć zwycięzca BB Masakra co z ciebie za człowiek jest - puknij się w mózgownicę i przejrzyj w lustrze jak ty wyglądasz bo z tego co pamiętam nie grzeszysz męskością i przystojnością i idź się rozpływaj nad parą Bridge czy jakimś tam Bieberem i nie oceniaj ludzi realnych których nie znasz
A Ty, Despino, znasz swojego ulubieńca? Masz prawo wyrażać swoją opinię, ale tutaj doszło do ataku personalnego na użytkownika. Potocznie się na to mówi "hejt". Więc radzę sprawdzać, zanim się wyśle posta, bo może się to skończyć kłopotami. Tym razem upominam, ale następnym razem się to źle skończy.
PetroPython - Tobie także zwracam uwagę, bo zwróciłem uwagę na słowa "lisica ukraińska" napisane przez Ciebie. Te słowa mogą zostać odebrane jako hejt oraz wypowiedź rasistowską. Wolność słowa tak, można wyrażać nawet skrajne poglądy, pod warunkiem, że mieszczą się one w standardów obowiązujących także tutaj.
PetroPython pisze:Nie zgadzam się trochę jednak z mówieniem, że źle dobrani ludzie. A w wiosennej edycji to byli jakoś super lepsi?? I w ogóle dlaczego dali Łukasza, który był znany z tych szitowych produkcji TVNu jak "19+" i inne, to było już samo w sobie dla mnie mega żenujące i owszem poza fajną i barwną Madzią, plus może jeszcze hmmm nie wiem kim w sumie, były tam same takie gwiazdki, zero tej naturalności znanej z pierwszej edycji z początku stulecia. Radek był równie dla mnie fałszywy co obecny Wiktor, Iza nie była sympatyczna, tutaj Sara jakoś była lepsza wg mnie, i co tam jeszcze homofob i świr Maciek, a potem gada że ma wielu przyjaciół gejów, haha obraza inteligencji widza to się nazywa, no kto tam taki lepszy był niż w tej edycji Juszes - w miarę ok, a teraz to nawet ta nowa Sanderka wyglądała na miłą, sympatyczną, a tu jednak nagle wyrachowana i tak to psiapsiółka z Martyną najlepsza [/size][/color]
W sumie racja te zdania.
Despina pisze:i nie oceniaj ludzi realnych których nie znasz
Co za hipokryzja bo Ty oceniasz ludzi, których nie znasz
Poza tym jak ktoś idzie do programu, który głównie polega na ocenie widzów to wydaje mi się, że mam prawo napisać co myślę i zdania nie zmienię co do Kamila. Gusta są różne, ja preferuję schludny wygląd oraz zachowanie szczere i z klasą... To upadek telewizji i tego formatu, że wygrała taka okropna osoba. Podejrzewam jednak, że miał dużo kupionych głosów a z Ewą to było w przewadze przedstawienie teatralne.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Nie rozumiem tego ataku na Despine. Wyraziła swoją opinię. Tak samo nie rozumiem, co złego w wyrażeniu „lisica ukraińska”? Każdy może myśleć, co chce. Wkurza mnie ta wszędobylska poprawność. Jeśli napiszę, że nie przepadam za Ukraińcami, to jest to rasizm?
Dobra, to nie jest lisicą ukraińską, jest po prostu zwyczajną lisicą, kto czyta ze zrozumieniem ten zrozumie o co tu chodzi i że to dodatek potwierdzający jej faktyczne pochodzenie
Aaa dla mnie rasizmem jest pisanie, że dom BB jest na sprzedaż np. Nigdzie ale to nigdzie nie mogłem znaleźć potwierdzenia tejże rewelacji a tu nagle ni z tego ni z owego okazuje się, że będzie edycja jesienią
To taka wygodna orwellowska metoda z tą mową nienawiści naprawdę, co autor miał na myśli, a co ma na myśli odbiorca czyli interpretacja dzieła literackiego, którym staje się zwykła wypowiedź Masakra, lepiej nic nie mówić i niczego już nie pisać
Poza tym to naprawdę wyjątkowo miła podzięka za obronę tej administracji, że jest ok. Jak się okazuje chyba jednak niekoniecznie jest
Popieram w/w odnośnie do „lisicy ukraińskiej” nawet kosztem ostrzeżenia. Zerkaliśmy z żoną czasem z ciekawości na BB i ta cała Anna to taka właśnie lisica jak cały ich naród. Fałsz i podlizywanie się temu, od kogo aktualnie można coś dostać, tj. wyżebrać. Teraz przyjeżdzają do Polski do pracy, a gdyby przyszło co do czego, to sprzedali by nas za łyżkę wody. Historia to nie raz pokazała. A moja babcia nie jedną anegdotę by opowiedziała z czasów wojny.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Widzieliście jak dom Wielkiego Brata z tych ostatnich edycji popadł w ruinę i został porzucony? Ostatnio Madzia z Juszes i innymi byłymi uczestnikami go odwiedzili i nagrali urbexa - https://youtu.be/bBc8fXCONvc
W tym domu kręcili też "Pułapkę" TVN (mieszkała w nim bohaterka A.Kuleszy) czy to był dom modelek z "Top model". Poza tym jakieś jednosezonowe reality show Polsatu też tam później już po "BB" było.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".