https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/b ... -2019-roku
W sumie z ciekawości na początku zerknę. Na świecie ten format emitowany jest od dawna bez przerwy, a współczesna technologia i portale społecznościowe fajnie urozmaicają ten format programu.

B@r pisze:A mnie się dobrze zerka na nowego "Big Brothera".
Szczególnie lubię ciepłą Izę, którą kojarzę z widzenia, a która w B&B wszystkim matkuje i Marchewkę. Ta piosenka dla mamy, która nie żyje wzruszająca...
![]()
Trzeba dać szansę wszystkim na rozkręcenieZgodzę się z Manuelą z pierwszej edycji, która w "BB Nocą" powiedziała, że ntu a początek uczestnicy nominowali najbardziej charakterystyczne osoby, czyli Natalię i Maćka, co dziwi Manuelę, bo wg. niej u nich najpierw nominowało się najbardziej bezbarwnych i nudnych. Ale w sumie czasy się zmieniły, świadomość medialna też, więc wiadomo, że takie osoby wzbudzające emocje są największym zagrożeniem i taktykę wszyscy mają od początku.
gzymi pisze:Ja też jestem za Madzia ewentualnie za Bartkiem. Ciekawe czy będzie kolejna edycja BB.
Tu się zgadzamyB@r pisze:No i w tym tygodniu finał BB. Mam nadzieję, że wygra Madzia - najsympatyczniejsza uczestniczka.A wy?