Strasznie szybko mówią. Nie jestem do tego przyzwyczajony,jako,że w Y&R czy B&B wydawało mi się,że mówią wolniej i wyraźniej,ale po jakimś czasie wejdę w ten rytm,już powoli wchodzę.Liason-fanka pisze:Hmmm, chyba cos musiales zle zinterpretowac, bo tam zadna blondyna nie ukrywa swojej tozsamosci. Za to kilka osob (w tym ta wlascicielka hotelu) ukrywaja prawdziwa tozsamosc Jerry'ego Jacksa (tego z tym dziwnym akcentem), ktory jest odpowiedzialny za przetrzymywanie zakladnikow i wysadzenie hotelu w powietrze kilka miesiecy wczesniej. To jest brat meza tej blondyny i on twierdzi, ze nie mial z tym nic wspolnego, a podobienstwo wygladu zwala na zly wybor chirurga plastycznego... LOL Oczywiscie wszyscy obecni wtedy w tym hotelu wiedza, ze to on, ale ze on szantazuje pol miasta to twierdza przed policja, ze to nie jest on
Mam nadzieje, ze cos z tego zrozumiales... LOL Jakbys mial jeszcze jakies pytania to strzelaj!
Rozumiem,co opisałaś. Jerry jest bratem tego faceta,który w tym właśnie odcinku chronił brata przez DA. Coś chyba wymyślił,że w czasie ataku na hotel, zadzwonił do niego Jerry z Syberii (czy czegoś) z prośbą o niezwłoczną pomoc.
Ciekawe,więc to jednak jest ten terrorysta? Widziałem jak zaszantażował jedną kobietę,'wszedł' na bezpieczeństwo jej córeczki,ale na początku odcinka odniosłem wrażenie,że to mylne utożsamianie Jerrego z Craig'iem.
Dzięki za wyjaśnienia.
[ Dodano: 2007-06-04, 15:24 ]
Liz to piękna kobieta!
Jason aresztowany pod zarzutem morderstwa kogośtam
Jerry poszukuje czegoś w laboratorium,nie skapnąłem się na razie czego konkretnie,ale usłyszałem coś "Free card",ale prawdopodobnie to karta,która mu po prostu umożliwiła wejście do tego pomieszczenia,czy nie?
Dziennikarka drąży przeszłość Sam,która nie może mieć dzieci,a chce mieć dziecko z ukochanym Jason'em. Powiedziała,że za rok o tej godzinie będzie już matką.
Ciekawe jak długo będzie ukrywała Elizabeth prawdę o dziecku przed Luckym.
Ogólnie fajna soapka i będę ją ściągał. Teraz mam wakacje,więc więcej czasu wolnego.