General Hospital

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Remek

General Hospital

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Remek »

A kto z was pamieta soap opere GH z Polsatu?Friso&Felicia,Duke&anna,Bobbi&jake... Ja najbardziej lubilem watek Terry/Kevin/Lucy.
Awatar użytkownika
gregi

Re: GENERAL HOSPITAL(SZPITAL MIEJSKI)

Post autor: gregi »

Remek pisze:A kto z was pamieta soap opere GH z Polsatu?Friso&Felicia,Duke&anna,Bobbi&jake... Ja najbardziej lubilem watek Terry/Kevin/Lucy.
pamiętam że cos takiego było, ale zawsze zmieniałem kanał. wtedy z polsatu oglądałem tylko "Neighbours"
Remek

Mozna sie tego bylo po tobie spodziewac...
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Lubiłem ten serial. Nie do końca pamiętam wszystkie postaci z tamtych lat, ale teraz na bieżąco śledzę spoilery na stronie ABC. Podobała m się rola Jacoba Younga jako Lucky Spencera. Ot, taki buntowniczy gnojek. Szkoda, że zrezygnował. Zabawnie dusił Helenę. :mrgreen: A z najnowszych postaci najbardziej lubię Maxie Jones.
Ta soap opera jest kręcona od 1963 roku!

Obrazek
Remek

W latach 70tych i 80tych GENERAL HOSPITAL bylo najpopularniejsza soap opera w USA i na swiecie.Niestety,wraz z wejsciem nowych bohaterow serial stawal sie gorszy i odstapil miejsce Y&R a na rynkach zagr-B&B.

Jednak to klasyk,Zadna soap opera w historii USA nie zebrala tylu widzow co slub Luka i Laury w GH.

[ Dodano: 2006-01-23, 19:23 ]
20 lutego poleci 11 000. odcinek serialu.W odcinku tym pojawi sie po prawie 24 latach od debiutu w roli Holly-EMMA SAMMS (gwiazda Dynastii-Fallon)
Awatar użytkownika
Kingsajz

Post autor: Kingsajz »

Zgadza się Remek, ślub Luka i Laury obejrzało w listpadzie 1981 roku az 30 milionów telewidzów.
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Awatar użytkownika
B@r
x 62

Post autor: B@r »

W którym roku leciał GH na Polsacie? ::chytry::
Ryan Lavery

W roku 1995 i 1996 chyba.
Awatar użytkownika
Kingsajz

Post autor: Kingsajz »

od 1995-1996
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Awatar użytkownika
B@r
x 62

Post autor: B@r »

Martin, oglądasz GH?
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Ryan Lavery

Zerkam, ale mnie nudzi.. Wolę "Days of our lives". :P
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Martin a może zrobisz temat o DOOL :D Może się skusze bo czytałem spoilerki i jest ciekawie. A GH też przez jakiś czas oglądałem jest tam dużo kryminalnych wątków jak w AMC ale nie przyciąga mnie tak jak PSNS.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Post autor: Liason-fanka »

Powiem szczerze, ze troche z ciekawosci sprawdzilam, czy jest tu na forum cos o GH no i prosze :D Wprawdzie temat nie jest moze super popularny, ale jednak ktos oglada badz ogladal ten serial :) Ja nawet nie mialam zielonego pojecia ze GH lecialo kiedykolwiek w Polsce, a zaczelam ogladac serial w tym roku po rozmowie z kumpela z USA, ktora jest wielka fanka tego serialu. Obejrzalam kilka odcinkow i nie dosyc, ze mi sie spodobal serial ogolnie to zakochalam sie w parze Liz & Jason - stad tez moj nick i avatar :D

Co do Lucky'ego to Jacoba w tej roli nie widzialam, ale ostatnie 2 wersje tej postaci niemilosiernie mnie denerwuja. A juz obecny Lucky totalnie dziala mi na nerwy. Ale to wynika pewnie po czesci z tego, ze tak uwielbiam Liz i Jasona, hehe :D

A z Maxie Jones to niezle ziolko, ale przez sentyment do Kirsten Storms, ktora ja obecnie gra to jakos nie moge jej tak do konca nie lubic :D A poza tym uwielbiam ja i Coopera :D
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

Opisze może ktoś mądry jakieś ciekawe wątki z GH? Bo nie wiem,czy warto ściągać...
If you can't beat them, join them...
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Post autor: Liason-fanka »

Hmmm, ja chyba troche za krotko ogladam serial, zeby tak cos opisywac. Sama zreszta jeszcze nie do konca sie w tym wszystkim lapie, zwlaszcza w tych watkach, ktore sie odnosza do starszych odcinkow. Ale jesli by komus bardzo zalezalo to moge sprobowac strescic co sie mniej wiecej dzieje.

Mi po prostu jakos tak sie spodobali bohaterowie i zaczelam w miare regularnie ogladac :)
ODPOWIEDZ