Jak to wrócił? Która seria? I już zniknął znowu? Na wakacje mogliby powtórzyć nawet cały 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Więc to jest chyba sezon 9 -ostatni zwykłego Baywatch lub coś mi się pomieszało i to jednak 8. 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Pamela Anderson (CJ) wyszła za mąż po raz trzeci! http://film.onet.pl/0,0,1619616,plotki.html
Czołówka -montaż że są w niej wszyscy bohaterowie/aktorzy ze wszystkich serii: http://www.youtube.com/watch?v=z5gVjBLrTWk
Administrator
Kiedyś oglądałem ten serial, ale później tropiłem tylko by zobaczyć czołówkę.
Piosenka tytułowa z tego serialu jest genialna, to jej pełna wersja: http://www.youtube.com/watch?v=Add_M-eau8U&NR=1
Czołówki ten serial miał świetne, dobra wiadomość! Od 30 sierpnia codziennie o 18 na Tv4 Słoneczny Patrol! Ciekawe tylko jaka seria, mam nadzieję że od początku do końca czyli 11 sezonów, ale bardzo wątpię bo Tv4 słynie z przerywania seriali, zobaczymy, ale warto przypomnieć sobie ten hitowy serial, polecam!
No właśnie, to jest przecież idealny serial na wakacje. A w roku szkolnym o 18. to beznadziejnie, w zasadzie najgorsza możliwa pora. Już 6. rano nawet byłaby lepsza. Chciałbym obejrzeć kiedyś ten serial od początku do końca, bo widziałem tylko przypadkowe odcinki z różnych sezonów, nigdy nie oglądałem regularnie.B@r pisze:Miło, aczkolwiek Czwórka mogła zainwestować w Słoneczny Patrol na czas wakacji, gdzie w ciepłe dni bardziej pasuje oglądanie ludzi na plaży.
Tomala ma na myśli poza wakacjami a poza tym nie każdy ma wakacje przecież, niektórzy właśnie wracają wtedy z pracy.
Tak, mam na myśli poza wakacjami. Ja nie lubię kiedy coś leci o 18., bo wtedy prawie zawsze mam coś do zrobienia, albo się uczę, albo gdzieś wychodzę. W wakacje to już w ogóle beznadziejnie jak coś leci o 18., bo prawie zawsze o tej porze jeżdżę na rowerze, albo po prostu wychodzę na dwór, bo wcześniej jest za gorąco.