Czas na temat o jednym z moich ulubionych seriali -właściwie z czasem zbrzydł trochę, ale jednak lubiłem te naciągane historie z pięknymi ratownikami z Baywatch. Powstało 11 serii - w tym dwie ostatnie całkiem różniące się od reszty bo na Hawajach. Co serie zmieniała się znacznie obsada i nawet fanom jż cięzko był się połapać -zwłaszcza iż wiele postaci miało podobne charaktery. Właśnie oglądałem już epilog i niestety za arcydzieło nie można uznać a scenariusz wymyśliłbym sam lepszy -jednak jesli ktoś jak ja ma sentyment do tego serialu spodoba mu się bo nie brak pięknych znanych postaci,akcji, krajobrazów,muzyki -polecam "Baywatch Hawaiian Wedding" :wink:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Post autor: wiwi »

Ja bardzo lubiłam oglądać Baywatch i chciałam żeby CJ była z Codym, ale jakoś bez sensu to zrobili, bo ona przyjęła jego oświadczyny a potem nagle zniknęła i się już nie pojawiła :( Lubiłam też tą postać, którą grała Brooke Burns (nie pamiętam jej imienia) i chciałam żeby była z takim brunetem co ciągle wymyślał jakieś wynalazki :) Ale potem też to zepsuli...

Post autor: Adex-fan Brooke »

Brooke grała Jesse brunet to pewnie JD, trochę znam się na tym serialu -mogę coś poobjaśniać lub dac kiedy jakieś fotki -tez dajcie fotki jak macie. :)
Także chciałem aby CJ (Pamela Andreson) została z Codym (David Chokachi) niestety ona odeszła akurat z serialu w serii 8
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Aaaa no jasne, że Jessie i JD!! Dzięki Adex! W tej serii na Hawajach podobał mi się Sean :) A co było w tym epilogu, o którym pisałeś? Czy tam przypadkiem nie było ślubu CJ i Mitcha?

Hmm..ostatnia scena to rzeczywiście ślub -ale zdradziłbym zakończenie filmu gdybym powiedział kogo . Opowiem więc może początek..Mitch w śnie przypomina sobie śmierć Stephanie budzi się i pociesza go Alisson mówiąc że to może jej wina teraz kiedy jest jego narzeczoną i wtedy widzimy że Alisson wygląda jak Stephanie! następuje czołówka (muzyka znowu taka jak w starszych seriach przed Hawajami) w czołówce takie postacie jak: Mitch, CJ, Lani, JD, Leigh, Kekoa, Jason, Cort, Summer, Hobbie, Nelly, Caroline, Eddie, Alisson -film rozpoczyna się w Californii...polecam ściągnąć z Emule :wink: piękne widoki,muzyka, akcja. Trochę zawiodła Pamela -zagrała rolę CJ jak Valerie z "VIP" -chyba zapomniała że CJ była normalniejsza. :roll:
Ryan Lavery
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Ostatnio zdarzyło mi się zerknąć na "Baywatch Hawaii". W sumie nie zauważylem większych różnic poza obsadą, czołówką i muzyką - stereotyp każdego odcinka powtarza się - zmienia się tylko poboczne watki... A tak, by the way, to nie znoszę tego gościa który grał syna Mitcha. Podobno ten "chłopczyk" poczuł się taką gwiazdą, że wpadł w narkotyki.... Nie lubię go, słyszalem, że jest strasznie zapatrzony w siebie, no ale Hasselhof nie jest lepszy skoro obijał żonę. Nie znoszę przemocy wobec kobiet więc nie znoszę automatycznie Hasselhoffa.

Post autor: Kingsajz »

Ty weź mi tutaj nie chrzań! To był Micz Bjukanan!! O boze te plastkowe bklond laseczki naprężały się na widok jego klaty. Haj Micz!! Haj!!!
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Ryan Lavery
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Kingsajz pisze:Ty weź mi tutaj nie chrzań! To był Micz Bjukanan!! O boze te plastkowe bklond laseczki naprężały się na widok jego klaty. Haj Micz!! Haj!!!
On ma syndrom Clooneya - myśli, że może mieć każdą, kiwnie palcem i już caly sznur za nim... Bez sensu. Naprawdę życzę mu, żeby był obleśny na starość :)

Post autor: Brooke »

„Słonecznym patrolu” w jednym z odcinków grała Taylor. :)
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/

Brooke pisze:„Słonecznym patrolu” w jednym z odcinków grała Taylor. :)
Jako jakaś topielica? :)

No to nie pamiętam aby była -za to była raz Sarah Buxton(Morgan w B&B a Annie w "Sunset Beach"), Gordon Thomson (Adam w "Dynastii" a AJ w "Sunset Beach"),

Post autor: Brooke »

Była jakaś licytacja i coś licytowała, ale niestety już nie pamiętam ::jezyk:: Taki mały epizod :wink:
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/

Ah to pewnie była ta scena kiedy zerżarł ją brudny rekin!
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!

W Słonecznym Patrolu grała też Mila Kunis, która gra w That '70s Show moją ulubioną postać - Jackie :)

Jackie, też ją lubiłem:

Obrazek
ODPOWIEDZ