Gotowe na wszystko (Desperate Housewives)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Bartex

Post autor: Bartex »

Bardzo, ale to bardzo podobał mi sie wczorajszy odcinek. Super były sceny przy kolacji u Bree, szkoda tylko, że nie była wyluzowana, bo atmosfera wyraźnie sprzyjała ku temu(opowiastki Lynette o przygodach w Disneylandzie, ciekawostki z łózkiem wodnym Gabrielle) i w ogóle, a moja kochana Bree ni z gruszki ni z pietruszki o tym, co sami usłyszeliście zresztą. Mam nadzieję, że Bree zacznie walczyć o swoje małżeństwo i że dla dobra rodzimy troszkę zmieni swoje nastawienie. Masz rację wiwi, że spokojnie mogła wziąć też i kasetę Rexa, w ogóle to sprytna z niej kobitka. :) Jestem ciekawy czy zobaczy co jest na kasecie Mary Alice i czy powie o tym Lynette, Susan i Gabrielle(osobiście chciałbym żeby sama zaczęła śledztwo :wink: ). Uwielbiam ten serial!!!!
Pa
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Ja myślę Bartex, że powie swoim przyjaciółkom czego dowiedziała się z taśmy i razem będą próbowały rozwikłać zagadkę.
Awatar użytkownika
Bartex

niestety chyba masz rację wiwi....

[ Dodano: 2005-09-18, 19:28 ]
kilka fotek Brre, Lynette i Gabrielle z pogrzebu Mary Alice dla fanów serialu

Bree
Obrazek[/img]

Lynette
Obrazek[/img]

I Gabrielle
Obrazek[/img]

Mam nadzieję, że się podobały zdjęcia. Niedługo kolejne!!! :)
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Jak o żadnym od dawna serialu USA teraz gazety nadal piszą o "Gotowych na wszystko". Zauważyłem że w nowym "Tele tygodniu" i "Twoje imperium" jest artykuł. Widziałem też już że był kiedyś w "Przekroju" i "To i owo", na pewno też w innych gazetach (oczywiście także w "Świecie seriali")
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

Tak, racja Adex. Kiedyś też była chyba wzmianka w telewizyjnym dodatku do Faktu.

A dziś w porannej panoranie była krótka relacja z wręczenia nagród Emmy (gala była chyba wczoraj)... Było głównie o sukcesie sitcomu "Wszyscy kochają Raymunda" ze znanej nam doskonale stacji CBS i o tym, że większe szanse na nagrody mają seriale emitowane od lat, mające stałą, wierną widownię, a nie te co pojawiąją się na sezon, dwa.... ale do rzeczy... powiedzieli też o "Gotowe na wszystko", oczywiście używając własnego tłumaczenia (żenada TVP :!: :!: Po prostu ŻE NA DA :!: | Może gazety zamiast używać tytułu MNS też wymyślą sobie nowy - 'Pyskaci i piękni', albo coś w tym stylu :wink: Tak jak pewna polska gazeta, drukująca program Primy pisze, że B&B to 'Bajecznie bogaci', więc ktoś może się nigdy nie pokapować, że to o MNS chodzi, ale ok dosyć odbiegania od tematu...). O ile dobrze pamiętam miał najwięcej nominacji, a zdobył tylko 1 nagrodę - dla najlepszej aktorki (chyba tej, co gra mamuśkę o stalowych nerwach)..ale dokładnie nie pamętam może ktoś inny wie... :roll:

Aha jeszcze jedno - jakby ktoś nie wiedział - MNS nie brano pod uwagę, bo to inna 'kategoria wagowa' :wink: Soap opery mają swoje Emmy w maju :mrgreen:
Awatar użytkownika
wiwi

Zgadza się Oleg, statuetkę Emmy otrzymała Felicity Huffman, czyli Lynette;) W kategorii najleszej aktorki komediowej nominowane jeszcze były odtwórczynie ról Bree i Susan i to im dawano największe szanse, ale jak widać nastąpiła niespodzianka ;) W sumie serial "Desperate Housewives" zdobył 14 nominacji w tym 6 statuetek!
Zdjęcia aktorek z rozdania Emmy:
Nicollette Sheridan jako Edie
Obrazek
Eva Longoria jako Gabrielle
Obrazek
nominowana Teri Hatcher jako Susan
Obrazek
nominowana Marcia Cross jako Bree
Obrazek
Zwyciężczyni Felicity Huffman jako Lynette
Obrazek
Panie razem
Obrazek
Awatar użytkownika
Bartex

Marcia Cross ma piekną suknię!!!!!!!!!!!!!!!!
Wielka szkoda, że nie zdobyła nagrody, bo to chyba Bree jest najbardziej komediową postacią w serialu....
Pozdrawiam fanów Bree(wiwi - wspaniałe fotki, dzięki!!!) :D
Mary Alice Young.
Awatar użytkownika
wiwi

Też mi się bardzo podoba suknia Marcii Cross. Ale jeszcze fajniejsza jest ta brzoskwiniowa Evy Longorii :) Uwielbiam oglądać zdjęcia z takich imprez. Zawsze są jakieś ciekawe kreacje :)
Awatar użytkownika
Bartex

Eva też ma fajną. Ale suknia Marcii jest piekna. Zawsze bardzo mi się podobały takie długie suknie(mimo, że jestem facetem). :D :lol:
Mary Alice Young.
Awatar użytkownika
wiwi

Hehehe, "mimo, że jestem facetem" :) No takie długie to zdecydowanie balowe, jak na bajkach ;)
Awatar użytkownika
Bartex

można tak powiedzieć wiwi :lol: :lol: , mimo, że bajek nie czytam.
Mary Alice Young.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

i jakieś moje fotki starsze:
Obrazek
Marcia Cross:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Doug Savant:
Obrazek
Doug z żoną -Laurą Leighton i Marcia (cała trójka była w serialu ,,Melrose Place"):
Obrazek
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
wiwi

Ale Teri Hatcher jest opalona na tym pierwszym zdjęciu! Jest ciemniejsza od Evy Longorii :shock:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

oto fotki dwie nowe z rozdania nagród:
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Alice

Post autor: Alice »

Bardzoooooo mi się ten serial podoba, mojej siostrze też. Wciągnął mnie zaraz na początku. Nie chce wiedzieć co się dalej wydarzy więc jakby ktoś coś pisał to niech na CAPSie da ostrzeżenie. Nie mogę się już doczekać czwertku.
Psy mają właścicieli, koty służących...
ODPOWIEDZ