Sunset Beach
Dzieki. Ważne ze jakiś jest.
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
O Sunset Beach
Nie znacie sie...
Mam nagrane wszystkie odcinki SB( z nagran tych korzystali rozni czlonkowie tego forum np.Adex) i wiem,ze odcinkow jest 751 i nie ma ZADNEGO dodatkowego swiatecznego odc.W kazdym roku (1997,98,99) jest po kilka odcinkow swiatecznych-np w 97 Meg dostala od Bena wyspe na ktorej rozegral sie terror.
Pozdr.
Mam nagrane wszystkie odcinki SB( z nagran tych korzystali rozni czlonkowie tego forum np.Adex) i wiem,ze odcinkow jest 751 i nie ma ZADNEGO dodatkowego swiatecznego odc.W kazdym roku (1997,98,99) jest po kilka odcinkow swiatecznych-np w 97 Meg dostala od Bena wyspe na ktorej rozegral sie terror.
Pozdr.
Prosze nie w liczbie monogiej! Ja pamietam tylko, ze bylo te 751 odcnków na RTL 7 i koniec!
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
- Adex-fan Brooke
Polecam reklamy "Sunset Beach" z tej strony: http://www.angelfire.com/ri2/multimedia/ (np. z trzęsieniem ziemi -Shockwave)
Są też videa z "Mody na sukces"
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
dzieki za link. w jakim programie mozna odtwarzac te filmiki?Adex-fan Brooke pisze:Polecam reklamy "Sunset Beach" z tej strony: http://www.angelfire.com/ri2/multimedia/ (np. z trzęsieniem ziemi -Shockwave)
- Adex-fan Brooke
- Adex-fan Brooke
Ostatnie odcinki "Sunset Beach" co idiotycznie wyemitowali rano były jak cały serial bardzo ciekawe - Ricardo wrobił Gaby i Antonio w próbę jego zabójstwa a potem mając wyrzuty odwołał to,bracia się pojednali a Gaby postanowiła wyjechać, Gregory chciał zabić Annie w elektrowni -dzięki pomocy Juda (aktor pojawi się jako Deacon w "Modzie na sukces")trafił do więzienia za zabójstwo Franceski, Olivia przestała pić i Annie mając wyrzuty (iz to przez jej eliksir od Pani Moroe piła)sprowadziła do miasta z powrotem Caitlin,Seana i Treya-dzieci Olivii, Bett została z AJem (Gordon Thomson-Adam w "Dynastii"). Derek który więził Maryję ,Bena i Caseya stoczył walkę z Benem, fałszywa niania Tess (Tracey Melchior-będzie grać w "Modzie na sukces"Kristen nr 2)stoczyła ostrą walke z Maryją, Derek prawie skręcił kark Meg ale ben pokonał go w bójce-Derek zginąl od kuli, Sara uwięziona przez Tess i Derka z Caseyem uwolniła się z zamknięcia -po tych perypetiach Ben oczywiście ku smutkowi Maryji został z Meg postanowili dołączyć do ślubu Vanessy i Michaela-odbył się piekny podwójny ślub, potem Meg obudziła się znowu w Kansas i tam jej rodzina i znajomi (będący bohaterami serialu)zebrani byli przed jej ślubem z Timem,przyszedł Ben-Meg się znowu obudziła (już rano) w Sunset Beach w objęciach Bena swojego męża -a więc zakończyło się dobrze. Ostatni odcinek to chyba 752
Pomyślałem że przypomnę zapominalskim jak się zakończył ten fajny serial
Pomyślałem że przypomnę zapominalskim jak się zakończył ten fajny serial
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Ryan Lavery
Mnie się ta scena nie podobała. Szczerze mówiąc trochę to było głupie. Podobały mi się "sny" i "fantazje" Annie i Virginii. To był jeden z największych zalet serialu. Pamiętacie jak Annie wyobrażała sobie u pani Moreau jak zaszkodzić Olivii? Mam te sceny, super są.
Najlepsza jest ta, w której Olivia jest muchą......
- Adex-fan Brooke
Masz rację Martin -super te wyobraźnie -też mam to nagrane, Olivia-mucha to był ubaw
Co do ostatniego odcinka to brakowało mi w nim wspomnień najlepszych scen z serialu
za to kiedyś był taki odcinek ze snem Bett i na początku super zklejono wiele fajnych scen i oprawiono muzyką
- Adex-fan Brooke