Mi Samantha bardziej podobała się jak wcześniej ktoś tu pisał przesłodzona, zadzierająca nosa i nieodłącznie trzymająca w ręce Pucci
Samantha Kelly
Jednak ta postać mi się nie podoba, a z Hectorem jeśli będą razem to oby ich za dużo nie pokazywali, bo już pierwsze ich wspólne sceny są męczące
. W ogóle cały ten wątek jest raczej nudny, bo już kilkadziesiąt odcinków wcześniej było wiadomo jakie sceny będziemy oglądać w przyszłości
. Do tego jeszcze Stephanie wtrącająca się do tego i prawiąca morały Priscilli - niech sobie lepiej przypomni o sytuacji z Massimem i Ridgem.
Mi Samantha bardziej podobała się jak wcześniej ktoś tu pisał przesłodzona, zadzierająca nosa i nieodłącznie trzymająca w ręce Pucci
.
A ja mam zupełnie odmienne zdanie na temat Sam. Właśnie wcześniej była nudna, gdy nie miała żadnego własnego konkretnego wątku, tylko grała rolę przyjaciółki połowy bohaterów. A jej wątek z Hectorem i Caitlin bardzo mi się podoba i obok wątku "Thorne jako prezes FC" to obecnie najciekawszy, jak dla mnie, wątek w obecnych odcinkach na TVP1. Nie to co te nudy z ciążą Brooke i wkurzająca jak nigdy Jackie.
W ogóle ostatnio bardzo polubiłem postać Samanthy i liczę na dużo ciekawych scen z nią, Priscillą i rodziną Ramirezów. 
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
-
Taki Owaki
Szkoda ,że zmarnowali taką postać i taką projektantkę. Jej 5 minut było wtedy kiedy odnalazła Hectora, a potem robiła już tylko za tło. 
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl