Samantha Kelly

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Primok

Post autor: Primok »

Jednak ta postać mi się nie podoba, a z Hectorem jeśli będą razem to oby ich za dużo nie pokazywali, bo już pierwsze ich wspólne sceny są męczące ::ysz:: . W ogóle cały ten wątek jest raczej nudny, bo już kilkadziesiąt odcinków wcześniej było wiadomo jakie sceny będziemy oglądać w przyszłości :roll: . Do tego jeszcze Stephanie wtrącająca się do tego i prawiąca morały Priscilli - niech sobie lepiej przypomni o sytuacji z Massimem i Ridgem.
Mi Samantha bardziej podobała się jak wcześniej ktoś tu pisał przesłodzona, zadzierająca nosa i nieodłącznie trzymająca w ręce Pucci ::rad:: .
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Primok pisze:Stephanie wtrącająca się do tego i prawiąca morały Priscilli -
Dokładnie, znalazł się chodzący ideał :lol:

I zgadzam się co do Sam. Na początku sceny z nią były fajne, a teraz te z Hectorem są po prostu nudne.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

A ja mam zupełnie odmienne zdanie na temat Sam. Właśnie wcześniej była nudna, gdy nie miała żadnego własnego konkretnego wątku, tylko grała rolę przyjaciółki połowy bohaterów. A jej wątek z Hectorem i Caitlin bardzo mi się podoba i obok wątku "Thorne jako prezes FC" to obecnie najciekawszy, jak dla mnie, wątek w obecnych odcinkach na TVP1. Nie to co te nudy z ciążą Brooke i wkurzająca jak nigdy Jackie. ::kwasny:: W ogóle ostatnio bardzo polubiłem postać Samanthy i liczę na dużo ciekawych scen z nią, Priscillą i rodziną Ramirezów. :)
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Taki Owaki

Post autor: Taki Owaki »

Wg mnie Sam jako szara przyjaciółka rodziny była idealną postacią. Teraz stała się taka zwykła, nudna. Może gdyby intrygowała ze Stephanie i Sally w salonie albo domku na plaży było by ciekawie.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Dzisiaj kochała się z Hectorem - mam nadzieje że ich uczucie odrzyło i będą szczęśliwą rodziną.
Sądze że jak na "Modę na sukces" to nie jest możliwe - ale może się zdarzyć wszystko :P
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Szkoda ,że zmarnowali taką postać i taką projektantkę. Jej 5 minut było wtedy kiedy odnalazła Hectora, a potem robiła już tylko za tło. ::ysz::
ODPOWIEDZ