Newsy ze świata seriali

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

90210 dostało licencję na jeszcze jeden sezon tak samo jak "Gossip Girl".
Goku

Post autor: Goku »

Stary ten News ;). I jeszcze "One Tree Hill" dostało nowy sezon. Może niedługo wrócę do oglądania GG(pierwszy sezon oglądałem jak w TV leciał), a 90210 najprawdopodobniej kończę oglądać po zakończeniu pierwszego sezonu. Pierwsze odcinki były fajne, ale teraz już od kilku odcinków jest strasznie nudno i aż za słodko... Ostatnio co prawda trochę się zmieniło, ale obawiam się, że to i tak już serialowi nie pomoże. Twórcy zepsuli prawie wszystkie postaci(nie wybaczę im tego jak zepsuli wątek Silver :/) i z najbardziej znienawidzonej postaci Adriana stała się moją ulubioną...
Ryan Lavery

Ethan z "90210" odchodzi:

90210' shocker: Leading man Milligan to exit

http://ausiellofiles.ew.com/2009/03/exc ... 90210.html
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

No i dobrze, nie przepadam za nim, przesłodzony i za bardzo nie ma nic do powiedzenia.
Nobody does it better
Goku

No nareszcie! Ethan jest cholernie nudny. Lubiłem go dopóki nie został chłopakiem Annie - przez ten związek miałem dosyć ich obu! I niech się jeszcze Silver z Dixonem rozstaną, bo bez niego Silver była taka fajna, a teraz... Ehh... Jedyną postacią której związek 'służy' jest Adriana, bo z przygłupiej i egoistycznej ćpunki stała się bardzo fajną dziewczyną :).

btw. Zastanawiam się co się stało z Ozzie'm?(tym chłopakiem który tak się w poprzednich odcinkach Naomi podobał) To już koniec jego wątku?
Ryan Lavery

Mnie to szczerze ani ziębi ani parzy. Ważne żeby Naomi nie wyleciała, bo wtedy kończę z tym serialem. :)
Primok

Post autor: Primok »

Mnie do tego serialu coś ciągnie i oglądam na bierząco chociaż nie jest żadną rewelacją. Może dlatego, że oglądam teraz też stare BH90210. A nowe warto chyba oglądać chociazby dla Silver :wink: . Ciągle mam cos więcej napisać o tym serialu w odpowiednim temacie, ale nie mam czasu :roll: .
A w następnym odcinku pojawi sie w końcu Donna :P .
Tomala

Post autor: Tomala »

http://film.interia.pl/telewizja/serial ... ci,1294554
W Polsce najczęściej ściągamy z Internetu "Dr'a House'a" (48%), "Gotowe na wszystko" (27%), "Chirurgów" (22%) i "Skazanego na śmierć" (21%). Cieszę się, że w pierwszej trójce są seriale, które ja uwielbiam. W sumie trochę mnie dziwi, że House jest na 1. miejscu skoro dwójka cały czas go emituje i to po 2 odcinki (tyle, że ostatnio nie było 2 tygodnie z rzędu :? ). Najmniej dziwi mnie wynik "Chirurgów", bo Polsat nie emituje już od dawna nowych sezonów, a FOXlife, który je emituje nie jest aż tak łatwo dostępny.
Goku

Ja z tych czterech obecnie jedynie "Gotowe na Wszystko" ściągam :). Też trochę dziwi mnie wynik Dr'a House'a, a na dodatek dziwi mnie tak wysoki wynik Prison Break'a w czasach kiedy większość zarzeka się, że już nie ogląda 'tego shitu' xDD.
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Post autor: Liason-fanka »

Primok pisze:Mnie do tego serialu coś ciągnie i oglądam na bierząco chociaż nie jest żadną rewelacją. Może dlatego, że oglądam teraz też stare BH90210. A nowe warto chyba oglądać chociazby dla Silver :wink: . Ciągle mam cos więcej napisać o tym serialu w odpowiednim temacie, ale nie mam czasu :roll: .
A w następnym odcinku pojawi sie w końcu Donna :P .
A ja nawet nie wiedzialam, ze Donna ma sie pojawic, wiec mialam mila niespodzianke :D W sumie nie bylam nigdy jakas wielka fanka tej postaci, ale mimo wszystko milo bylo zobaczyc kolejnego czlonka obsady oryginalnego BH90210. Jakis czas temu obejrzalam sobie 4 pierwsze sezony oryginalu dla przypomnienia, ale pozostale 6 musza poczekac na lepsze czasy, hehe :D
Goku

30 nowych amerykańskich seriali! - http://www.popcorner.pl/popcorner/1,81588,6536266.html

Niektóre z tych seriali mogą być naprawdę fajne. Z tej listy najbardziej podobają mi się propozycje The CW i HBO :) Rozbroił mnie opis serialu:
HUNG - HBO / O tym serialu też już pisaliśmy. Opowiada o pewnym rozwodniku, szkolnym trenerze koszykówki, który odkrywa jak korzystać z faktu, że został hojnie wyposażony przez naturę. [Występują: Thomas Jane, Anne Heche]
::loll::
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Tomala pisze: W sumie trochę mnie dziwi, że House jest na 1. miejscu skoro dwójka cały czas go emituje i to po 2 odcinki (tyle, że ostatnio nie było 2 tygodnie z rzędu :? ). Najmniej dziwi mnie wynik "Chirurgów", bo Polsat nie emituje już od dawna nowych sezonów, a FOXlife, który je emituje nie jest aż tak łatwo dostępny.
Dziwne, że nie ma tu LOST ::ke::
Tomala

Post autor: Tomala »

Goku pisze:30 nowych amerykańskich seriali! - http://www.popcorner.pl/p...88,6536266.html
Jak dużo o prawnikach i rozwodnikach! Za dużo. Niektóre mogą być interesujące. Szczególnie zwrócił moją uwagę ten z Mischą Barton i Rebeccą Romijn. A co do tej drugiej to skoro ma grać w nowym serialu to zniknie z "Brzyduli Betty"?
Ryan Lavery

Ja chętnie skuszę się na ten z NBC z Chevy Chase'm. Dawno nie widziałem go w akcji. Mam nadzieję, że to jakiś komediowy a nie kolejny kryminalny/Sci Fi. :wink:
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Post autor: Liason-fanka »

Ja na pewno sie skusze na The Bridget Show (uwielbiam Lauren Graham!!), Inside The Box (Kim i Jennifer) oraz na spin-offy Melrose Place oraz NCIS z ciekawosci. A czy bede ogladac regularnie to zalezy od tego czy mi sie spodoba.

A ta jeszcze z nowosci serialowych to w czerwcu na ABC Family bedzie mial premiere serial, w ktorym jedna z glownych rol zagra Susan Ward, znana oczywiscie fanom serialu Sunset Beach :D Ja na pewno bede ogladac ze wzgledu na nia, wiec mam nadzieje, ze serial bedzie fajny :)
http://www.poptower.com/make-it-or-break-it.htm
http://www.tv.com/make-it-or-break-it/s ... ts;title;1
ODPOWIEDZ