Newsy ze świata seriali

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
B@r
x 40

Newsy ze świata seriali

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: B@r »

Na wstępie zaznaczam, że nadając temu topicowi tytuł "Newsy ze świata seriali", nie mam na myśli gazety "Świat Seriali". :mrgreen:

Abec podsunął w SB ciekawy pomysł, że przydałby się temat gdzie moglibyśmy pisać o przerwach w emisji seriali, nowych aktorach, nagrodach, nominacjach, itp.

Zacznę może od przerw w najpopularniejszych serialach.

3x11 Desperate Hausewives w Stanach zostanie wyemitowany dopiero 7 stycznia 2007.
2x14 Prison Break- 22 stycznia 2007( wcześniej było zapowiadane 29 stycznia. O tydzień szybciej zobaczymy kolejny odcinek :) )
3x07 Lost- 7 lutego 2007
1x11 Brothers and sisters- 7 stycznia 2007
3 sezon The 4400- lato 2007 (13 odcinków)

Proszę o uzupełnienie.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Przerwa świąteczna w "Modzie na sukces" w USA i "Żarze młodości":

Poniedziałek (25 grudnia) i w poniedziałek (1 stycznia) nie będzie emisji obydwu seriali..
B@r
x 40

Post autor: B@r »

Galm Celebrity Awards

W pytaniu o kawalera, którego chciałabyś najbardziej pocałować wygrał oczywiście Wentworth Miller zdobywając w sondażach 40% głosów.

Pozostałe sondaże z Galm Celebrity Awards to:
* Chciałabym Mieć Ciało Tej Sławy: Jessica Alba (52% z głosów)
* Najgorętsza Sława Rodzeństwa: Jessica i Ashlee Simpson (55% z głosów)
* Sława Z Największym Seksapilem: Carmen Electra (41% z głosów)
* Sława, Z którą Chciałbyś Iść Na Impreze: Kate Hudson (40% z głosów)
* Najładniejszy Uśmiech: Jessica Simpson (53% z głosów)
* Najlepsza Sukienka Roku: Jessica Alba w Versace (43% z głosów)
* Sława Z Najlepszymi Warkoczami: Jennifer Aniston (14,840 głosów, 46% z głosów)
* Najgorętszego BFF’s w Hollywood: Jennifer Aniston i Courteney Cox (46% z głosów)
* Najlepiej Ubierana Para: Victoria i David Beckham (41% z głosów)
* Najgorętsze Ciało w Bikini: Molly Sims (62% z głosów)
* Najbardziej Naturalne Piękno Hollywood: Natalie Portman (35% z głosów)
* Absolutnie Najsłodsza Sława: Rachel McAdams (45% z głosów)
* Najlepszy Styl Ulicy: Jennifer Aniston (50% z głosów)
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

TVP1 prowadzi negocjacje w sprawie kupna 3 sezonu "LOST", jego emisja nastąpi niestety dopiero we wrześniu 2007 jeśli telewizyjnej jedynce uda się kupić prawa do emisji.

Tymczasem Polsat nadal nie kupił serialu "Gotowe na wszystko", 3 sezon być może nie będzie emitowany w Polsacie gdyż telewizja nie rozpoczeła nadal negocjacji w tej sprawie. Dość dziwne! ::ke:: Nie rozumiem ich postępowania, może obudzą się w miarę szybko...

TVN wyemituje Detektywa Monka w niedziele zaczynając od stycznia około godziny 22:00, serial zastąpi dotychczasowe odcinki pierwszego sezonu programu "Kuba Wojewódźki". Natomiast serial "Bez śladu" i "Nie z tego świata" także zmienią swoje godziny emisji.
Nobody does it better
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Znana piosenkarka i aktorka Danuta Rinn zmarła
Grała w serialach "Adam i Ewa", "Graczykowie", "Buła i spóła", "Samo życie", a ostatnio także w "Niani".
Pamiętam ją głównie z Samego Życia ,gdzie grałą sekretarkę w szkole ,w której dyrektorem był Henryk Rowicki.
Obrazek
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Robi
x 2

Post autor: Robi »

Nie poznałem jej na początku dopiero jak sobie powiększyłem zdjęcie . Szkoda ,że jej już nie ma wśród nas , zawsze była pogodną osobą .
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

Ten post Tkk_Sally bardziej pasuje do tematu o polskich aktorach.
Rinn widziałem chyba tylko w reklamach "Mango".
Ryan Lavery

Wstrząsnęła mną wiadomość o śmierci Danuty Rinn. Kurczę, bardzo ją lubiłem... Może to chamsko zabrzmi, ale np. śmierć Niemczyka, nie zrobiła na mnie wrażenia.. Może dlatego, że wszędzie go było pełno i chwilami można było poczuć jego nadmiar...
Damians

Post autor: Damians »

Również jestem bardzo zasmucony wiadomością, że Danuta Rin zmarła. Bardzo ja lubiłem, jej występy, śpiew, ale przede wszystkim będę ją kojarzył z telezakupami Mango i wypowiadanym przez nią zdaniem: Tylko u nas kupicie oryginalny produkt, nie dajci się nabrać na te tanie buble :? :? :cry: :cry:
Ryan Lavery

W poniedziałek, 1 stycznia nie będzie odcinka "Mody na sukces" na CBS.
Abec

Post autor: Abec »

Podzielem Wasz smutek z powodu śmierci pani Danuty Rinn, choć prawdę mówiąc niezbyt kojarzę jej twórczość, była ona raczej ogólnie "osobą medialną", bardzo ciepłą i wprowadzającą dużo humoru zawsze gdy się pojawiała.

----------------------------------------------------

Tymczasem dziś dopiero dowiedziałem się, że Julie Bowen, znana w Stanach przede wszystkim jako Denise Bauer z Boston Legal, a w Polsce jako Sarah, żona Jacka Sheparda z LOST jest w ciąży :D Serdecznie gratulujemy! ::rad::

http://www.people.com/people/article/0, ... 05,00.html
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Ryan Lavery

W odcinku serialu "One Life to Live" z 23 lutego 2007 gościnnie pojawi się Nelly Furtado. Zaśpiewa między innymi piosenki: "Say It Right" i "Promiscuous".
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

Martin - fan Bree pisze:W odcinku serialu "One Life to Live" z 23 lutego 2007 gościnnie pojawi się Nelly Furtado. Zaśpiewa między innymi piosenki: "Say It Right" i "Promiscuous".
To pewne? Ciekawie się zapowiada. Oby zaśpiewała na planie, a nie puścili z płyty.
Ryan Lavery

Tak, to potwierdzona informacja.
ObrazekObrazek
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

A Nelly w perułce ::chytry:: nie podoba mi się jej fryzura,mam nadzieję ,że nie ścięła włosów
"Say it right" jest boskie :serce:
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
ODPOWIEDZ