Klan

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.

Czy Elżunia powinna wrócić z nową twarzą?

Czas głosowania minął 2026-05-29, 21:27

Tak, bez niej serial nie ma sensu
4
44%
Nie, za dużo tych podmianek w „Klanie”
5
56%
Obojętne mi to jest
0
Brak głosów

Liczba głosów: 9
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Magda Wójcik? Ciekawe czy wobec tego odejdzie z PM, gdzie gra matkę Nikoli. Może nie, skoro np. Małgorzata Sadowska gra w obu serialach jednocześnie: Aurelię (PM) i Heniutkę (Klan).
Ja widziałbym w roli Beaty Monikę Krzywkowską (Teresa z "Samego Życia"). No, ale Wójcik też ujdzie. :wink:

Wg mnie dobrze, że zdecydowano się na zmianę aktorki. Nie można przecież było utrzymywać wątku zaginięcia Beaty w nieskończoność i czekać na powrót Doroty Naruszewicz. Wg mnie polscy twórcy seriali powinni częściej decydować się na takie posunięcie jak recast. :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Nawet ciekawe posunięcie, bardzo lubię Magdalenę Wójcik! :) Oby tylko scenarzyści jakoś wyszli z tego absurdalnego zaginięcia Beaty, chociaż jak wiadomo - po Klanie nie możemy się wiele spodziewać :?
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Podobno amnezja :roll: ogólnie jednak dobrze, że jakoś to wyjaśnią bo to było takie idiotyczne, że Beata zostawiła swoją rodzinę...
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

M.W. z PM chyba nie zniknie póki co, bo ma przecież teraz nawiązać romans z Julianem.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Adex-fan Brooke pisze:Podobno amnezja :roll: ogólnie jednak dobrze, że jakoś to wyjaśnią bo to było takie idiotyczne, że Beata zostawiła swoją rodzinę...
Tu więcej szczegółów - http://superseriale.se.pl/seriale/klan- ... 50030.html :D
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Wątek z amnezją Beaty o dziwo jak na Klan, zapowiada sie ciekawie, mimo że to ewidentna żrzyna z odnalezienia sie Michała dobre 9 lat wcześniej.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

B@r pisze:Tu więcej szczegółów - http://superseriale.se.pl...icz_350030.html
Z tego opisu zapowiada się dość dobrze, ciekawe jak będzie z realizacja - jeśli postarają się tak jak ze śmiercią Rysia to może będzie całkiem, całkiem :)
Awatar użytkownika
DeaconFan

Ciekawe też jest to, że Beata wróci z nowym facetem granym przez Wojciecha Dąbrowskiego (Jan z PM). Spodziewałem się, że jeśli wroci to rozbije albo związek Jacka i Agaty albo Rafalskiego i Barbary, a tutaj może być tak, że będziemy mieli trzy osobne pary: Jacek i Agata, Beata i ten Joachim oraz Piotr i Barbara. Tego jeszcze chyba nie było.

Jeszcze interesuje mnie czy dojdzie do ślubu Miłosza i Bożenki. :P Ona nie wygląda na taką co by miała iść w ślady zmieniających partnerów jak rękawiczki Agnieszki i Oli.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
B@r

A czemu w ogóle Ola rozstała się z Norbertem, który zarywa do Kamili?

Z powodu tego ciekawego spoileru, o którym piszemy powyżej ::chytry:: , obejrzałem dziś na VOD ostatni odcinek przed wakacjami i się zdziwiłem. ::chytry::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
DeaconFan

Czemu Ola rzuciła Norberta? Nie śledziłem regularnie tego wątku, ale z tego co kojarzę to obsesja i paranoja Norberta przechodziła już wszelkie granice i z czasem Olka zdała sobie sprawę, że jest z nim już głównie tylko z litości, podczas gdy o wiele większym uczuciem darzy Rafała.
Awatar użytkownika
B@r

I teraz Norbert jest już normalny? :roll:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

B@r pisze:obejrzałem dziś na VOD ostatni odcinek przed wakacjami i się zdziwiłem. ::chytry::
Dlaczego? Co w nim było? Chyba nie miałem okazji widzieć...
A ten Norbert to wyjątkowo pasował do Oli, głupie że ich rozdzielili w takim razie.
W ogóle widzę, że nie zanosi się aby anulowali produkcję Klanu?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
B@r

Nic nadzwyczajnego nie było poza tym, że Jurek przyjechał z Niemiec i powiedział Elżuni, Jaśkowi i Małgosi, że widział Beatę na dworcu. Niestety nie mógł wysiąść bo drzwi do pociągu się zacięły, a poza tym już ruszał. ::chytry:: :roll:
Zdziwiło mnie po prostu to, że Norbert pocałował Kamilę na oczach Błażejka, bo jak ostatnio oglądałem Klan to Norbert był z Olką, a Błażej z Kamilą. :mrgreen:
Awatar użytkownika
DeaconFan

Adex-fan Brooke pisze:W ogóle widzę, że nie zanosi się aby anulowali produkcję Klanu?
Nie zanosi się. Najpewniej doczekamy ślubów Maćka i Bożenki, a kto wie czy i w kolejnych latach także Jaśka, Małgosi i bliźniaków-niebliźniaków Michała. :lol:

Norbert nawet do Oli pasował, ale za bardzo świrował. Nie wiadomo czy jego zarywanie do Kamili to nie jest część jakiegoś planu wykorzystania jej/odegrania się na Olce i Lubiczach/wzbudzenia zazdrości u byłej partnerki. Zobaczymy. W każdym razie Norbert długo się trzyma w obsadzie jak na któregoś tam z kolei faceta Oli, a jej faceci znikali zazwyczaj po jednym sezonie.

Błażej to jakieś ciepłe kluchy, chyba idzie w ślady adopcyjnego ojca - Tadeusza. W dodatku jakiś drętwy się zrobił. A Kamila niczego sobie. :wink:
Awatar użytkownika
B@r

Błażeja to chyba w ogóle cały sezon nie było bo gdzieś wyjechał na studia i wrócił tylko na ten ostatni odcinek? Oglądam Klan tak z doskoku, że tak się zorientowałem. :| Może powakacyjny spoilerowy wątek, o którym pisaliśmy wyżej mnie zachęci do oglądania częstszego. :)
ODPOWIEDZ