Post autor: Misia »

Tak oglądam te eurowizje i mi się przypmniało,że rok temu też ogladałam i jeszcze powtarzałam sobie co nieco przed maturą ustną z angielskiego bo mialam ją następnego dnia.Ale byłam zestresowana wtedy.Kurcze kiedy to tak szybko przeleciało :shock: Już rok minął od matury...
Team Hunter:)A jak!

Post autor: Fortuna »

No i nareszcie Polska wyszła z twarzą :zeby: :)
Po tym ośmieszeniu z Ich Troje i Ivanem i Delfinem (te zespoły to dosłownie koneic świata) nareszcie pokazaliśmy Europie, że coś tam potrafimy :P
Z pewnością awansujemy do finału, ale podejrzewam, że w finale już niestety dużego sukcesu nie będzie. Ale i tak uważam, że wszysliśmy naprawdę z twarzą, po tamtych latach, narpawdę było dobrze. :)

Post autor: Tomala »

Szkoda tylko że The Jet Set nie są Polakami. Ale ważne że sie nie skompromitowaliśmy.

Post autor: Liason-fanka »

W porownaniu z zeszlymi latami to rzeczywiscie duzo lepiej. No coz, zobaczymy jak to wszystko wyjdzie...

Post autor: Goku »

Polska ma jedną z lepszych piosenek jednak ja jestem za Andorą :) :) :)...

Za to z Macedonii fajna laska była :mrgreen:

Post autor: Robi »

Były takie głupie piosenki ,że nasza na trym tle całkiem dobrze wypadła .

Podobają mi się piosenki : Bułgarii, Gruzji, Andory i Turcji

Post autor: Tkk_Bolly »

Białoruś , Białoruś i jeszcze raz Białoruś .
Dla mnie Koldun był najlepszy i mam nadzieję , że wygra.
No i do 2-giego etapu obowiązkowo Polska , wydaje mi się , że mają szanse , bo piosenki w półfinale dość kiepskie
Mi podobały się także utwory z państw Turcji Austrii Norwegii Cypru oraz Czarnogóry.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie

Post autor: LoLex »

Fatalne piosenki, przeciętne umiejętności wokalne, nieciekawe show, brak melodyjności piosenek. Bluesowa Węgierka jako jedyna zaprezentowała dobry wokal i przyjemną dla ucha kompozycję. Ciekawy i dobry wokalnie też występ Polski. Jedna z gorszych Eurowizji za moich lat. Może w finale będzie coś ciekawszego. 8)

Wysłałem sms-a na Andorę :)... Mam nadzieję, że przejdzie do finału :)...

Post autor: Misia »

No i jak zwykle nie dostaliśmy się :(
Team Hunter:)A jak!

Nie mam zamiaru oglądać finału!!! Skoro ani Polska ani Andora nie przeszła, a taki shit jak Gruzja czy ta szatanistka z Słowenii przeszły ::plask wczolo: ::plask wczolo: ::plask wczolo: Europa to jest jednak dziwna ::kwasny::

Post autor: Fortuna »

No nie mogę... ::kwasny:: to już naprawdę, szczyt wszystkiego żebyśmy się znowu nie dostali do finału ::kwasny:: :( Dobrych snów wszystkim życzę :)

Post autor: LoLex »

Niestety musimy się pogodzić z tym, że na Eurowizji przewagę zawsze będą miały kraje bałkańskie. :roll:

Post autor: Tkk_Bolly »

To jest skandal ::kwasny::
Oprócz Białorusii wszystkie kraje , które się dostały do finału miały beznadziejne piosenki .
Może Turcja jeszcze ujdzie . Ja nie wiem czym się kierują kraje odnośnie głosowania
Wogóle to była najgorsza Eurowizja od lat .
Ja będe się kierował w sobotę zdecydowanie JAK ONI ŚPIEWAJĄ , kończę z Eurowizją
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie

Post autor: katarzynka »

Ale szajs przeszedł ::kwasny:: Po prostu załamka, kto na takie @#$%& głosuje :?: ::ysz::
Moje trzy główne typy (oczywiście pomijając Polskę, która się dobrze wyróżniała na tle grupy) to były Holandia-taka popowa, przyjemna piosnka :D , Węgry - zgadzam się z LoLexem, oraz Łotwa - super tenory :zeby:
Po raz kolejny pomyślałam sobie "obejrzyj, może w tym roku coś się zmieniło i do finału dojdą naprawdę dobre zespoły", po raz kolejny sie bardzoooo rozczarowałam, żeby nie powiedzieć wkurzyłam ::kwasny:: Nie żeby mi zależało, ale trochę to męczące że wygrywa choćby Gruzja z panią która fałszowała niemiłosiernie, czy zespól z nr 1 który był żenujący ::kwasny:: ::kwasny:: ::kwasny::
Ogólnie jestem zdegustowana ::ysz:: :evil:
ODPOWIEDZ