Życie na fali (The O.C.)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Abec pisze:Na najbardziej znanym blogu politycznym w Polsce ukazało się coś związanego mocno z The OC. Nie piszę co, bo to już był spoiler. Nie polecam także hardkorowym fanom serialu ;) Kto chce, ten klika ;)
Kto śpiewa tę piosenkę? Bardzo mi się spodobała. ::chytry:: ::jezyk::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Abec

Post autor: Abec »

Imogen Heap - Hide and Seek
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Ta piosenka leci w momencie pogrzebu Caleb'a. Mi też się podoba, choć jest ponura.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Abec pisze:Imogen Heap - Hide and Seek
Thank you very much! :: bow :: :: bow ::
Śliczna jest ta piosenka! Słucham jej już chyba 50 raz. :serce:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

W najnowszym "TT" napisali:
Czwarta seria "Życia na fali" została nakręcona kilka miesięcy temu. TVN obiecuje, że ją pokaże, ale nie wcześniej niż wiosną 2008 r. Ale od 20 czerwca powtórka serialu w TVN7.
Zatem trzeba poczekać co najmniej rok. :wink: To idzie wytrzymać, byle nie przeciągnęli tego np. do 2009, ale jestem dobrej myśli :zeby:
A kto nie oglądał poprzednich serii ma jeszcze szansę nadrobić zaległości ::krzyw::
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Post autor: Liason-fanka »

Kurcze, jak na The OC trzeba bedzie tyle czasu czekac, to az boje sie pomyslec kiedy poleci 3 seria VM! Cale szczescie, ze nie musze czekac na emisje w TV :D
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Dobrze ,że przynajmniej wyemitują... :)
Ale aż tyle czekać, no cóż zostają nam powtórki w TVN7 - dobre i to.
Nobody does it better
Tomala

Post autor: Tomala »

Szkoda że trzeba tyle czekać. A ja nawet nie mam TVN7 :(
Goku

Post autor: Goku »

Uff... Właśnie szukałem i znalazłem porę o której będzie lecieć ten serial na TVN 7 ;) Będzie to 19.10 więc na szczęście nie będzie się zbiegać z "Beverly Hills 90210" na TV4, które będzie o 15.50 :mrgreen:
Tomala

Post autor: Tomala »

Jak ja to zniosę. Życie na fali będzie w tv a ja nie będę mógł oglądać :( :? :cry:
Awatar użytkownika
Tęczowy

Ja pewnie też poprzypominam sobie pierwsze odicnki i będę zerkał na TVN7 :wink:
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Post autor: Liason-fanka »

Ja na szczescie mam na plytach i moge sobie na nie zerkac jak mnie najdzie chec :D
Awatar użytkownika
Kamil

Post autor: Kamil »

Z "Życia na fali" do filmu o t.A.T.u

Obrazek
Mischa Barton wystąpi w filmie "Finding t.A.T.u." w reżyserii Rolanda Joffe.

Za podstawę scenariusza posłużyła zainspirowana faktami książka "t.A.T.u. Come Back" Aleksieja Mitrofanowa o dwóch nastolatkach, które uwielbiają popularny rosyjski duet. Dziewczęta - Amerykanka i Rosjanka - poznają się przez sieć i planują wspólną wyprawę na koncert zespołu w Moskwie. W wyniku nieszczęśliwego zbiegu okoliczności dochodzi jednak do tragedii.

Produkcja o t.A.T.u. zapowiadana jest już od dawna. Scenariusz był wielokrotnie przerabiany, ale wygląda na to, że wreszcie usatysfakcjonował wszystkie zainteresowane strony. Zdjęcia już ruszają. Ekipa będzie pracowała zarówno w Rosji, jak i w USA.

Urodzona w 1986 roku Mischa Barton znana jest m.in. z serialu "Życie na fali", a także z filmów "The OH in Ohio" oraz "Tart". Możemy się spodziewać, że na planie spotka popularne piosenkarki.

Onet.pl
Primok

Post autor: Primok »

Czy na TVN7 "Życie na fali" będzie od pierwszego sezonu ::chytry:: .
Jak tak to w końcu chyba zabiorę się za ten serial :wink: . No i w ogóle fajnie zapowiada się okres wakacyjny - sporo ciekawych serialów będzie puszczanych w tym czasie ::rad:: .
Awatar użytkownika
Tęczowy

Primok, gorąco polceam! Nie pożałujesz! :wink:

[ Dodano: 2007-06-20, 20:10 ]
Dzisiaj rozpoczęła się emisja powtórkowa "Życia na fali" na TVN7.

Pierwszy odcinek jest bardzo istotny > bardzo wiele scen z niego będzie się przewijało w trakcie trwania akcji, chodzi mi tu głównie o poznanie Marissy i Ryan'a, tego symbolicznego papierosa i patrzącego na Marissę przez ramię Ryan'a podczas odjazdu.

Póki co mamy też troszkę nieczułą Kristen i całkiem zwariowaną Summer, które przejdą niesamowitą metamorfozę.
Proponuję też od razu zwrócić uwagę na problemy alkoholowe Marissy, jej relacje z ojcem i matką.

Jejku, jak ogląda się te pierwsze sceny Marissy i Ryan'a to aż serce boli na myśl, że Marissa później umiera :(
ODPOWIEDZ