Życie na fali (The O.C.)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Marek Forrester

Życie na fali (The O.C.)

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Marek Forrester »

Ludzie mieszkający w hrabstwie Orange uśmiechają się do sąsiadów, są mili i uczynni. Mają eleganckie domy, piękne samochody, kochające rodziny. Z pozoru szczęśliwi, naprawdę ukrywają wiele bolesnych sekretów i cierpią z powodu wewnętrznego rozdarcia. Jeden z mieszkańców hrabstwa, idealista Sandy Cohen (Peter Gallagher), zaprosił sprawiającego problemy wychowawcze szesnastolatka Ryana Atwooda (Ben McKenzie), aby zamieszkał w jego domu. Ryan niejednego już doświadczył, dlatego jest ostrożny i pełen rezerwy. Szybko spostrzega, że społeczność hrabstwa Orange tak naprawdę niewiele się różni od ludzi, z jakimi miał do czynienia na ulicach Chino. Żona Sandy'ego nie przepada za nowym lokatorem, a jednak obecność Ryana na zawsze zmieni nie tylko życie obojga małżonków, ale także ich syna-marzyciela i Marissy Cooper (Mischa Barton), pięknej dziewczyny z sąsiedztwa.

Serial "Życie na fali" (oryg. The O.C.) od poniedziałku do piątku o 14:00 w TVN.
Ostatnio zmieniony 2010-06-25, 23:48 przez Marek Forrester, łącznie zmieniany 2 razy.
Nobody does it better
Bridget

Post autor: Bridget »

ogladalam i i like it very much heheh fajne jest, juz lubie summer i marisse :D
Marek Forrester

Czekałem, czekałem i się doczekałem... Super, bardzo mi się podobał pierwszy odcinek, Ryan bardzo fajna osoba, Summer szalona i ładna :) Zapowiada się naprawde fajny serial!
Nobody does it better
Majkel

Post autor: Majkel »

Serial jest na prawdę fajny, ale pora jego emisji jest fatalna ::kwasny::
Przez to skazany jest na porażkę, już lepiej jakby go puszczali po godzinie 22.
A to kilka fotek obsady:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Ostatnio zmieniony 2006-06-18, 18:40 przez Majkel, łącznie zmieniany 5 razy.
Monia

Post autor: Monia »

Fakt, pora emisji serialu jest nieciekawa. Większość ludzi jest wtedy w szkole lub w pracy. :(
Wszystko ma kiedyś swój koniec, ale nie "Moda na sukces"! :zeby:
Bridget

mi sie wydaje ze pora emisji wcale nie jest taka tragiczna majac na uwadze ze teraz wiekszosc osob ma wakcje i i fajnie ogladac jakis nowy serial zamiast samych powtorek klanu, na wspolnej itd zwarzajac ze w wakacje niczego ciekawszego w tv raczej nie bedzie to ogladlnosc moze byc spora...
Majkel

W domu może siedzą co najwyżej młodzi ludzie, którzy nie pracują. Chociaż pewnie i tak w mniejszość bo jak jest ciepło to mało kto w środku dnia siedzi przed telewizorem. Dlatego uznałem, że pora jest kiepska.
Monia

Post autor: Monia »

Może i ludzie będą siedzieć w domu i oglądać tv, ja tam o tej porze dnia zważając że jest już zaraz lato (jeżeli nie jestem w pracy) spędzam czas poza domem. Chciałabym oglądać ten serial bo reklamy go zapowiadające były interesujące, ale napewno nie będę rezygnować z dnia spędzonego na świeżym powietrzu i lecieć do domu żeby oglądać serial o 14. Naprawdę mogli by go dać trochę pózniej, szkoda...... :(
Wszystko ma kiedyś swój koniec, ale nie "Moda na sukces"! :zeby:
Marek Forrester

Serial właśnie kierowany jest do młodych widzów ale 14:00 w samo słońce wole posiedzieć na dworze niż przed TV...

Ściąga ktoś odcinki "Życia na fali" z eMule?? Ja już mam 39% z pierwszego odcinka!
Nobody does it better
Majkel

Ja już mam 3 sezony za sobą ::krzyw:: Więc jakby ktoś chciał mały spoiler to służę pomocą :wink:
Bartex

Post autor: Bartex »

Ja myślę, że spokojnie sobie rzucę na niego okiem, po o 14:00 zawsze jestem już w domku, nie licząc czwartków... :)
Powiedzcie mi, czy nadal kręcą go w USA?? Czy może jest on taki z "góry zaplanowany" jak "Pasadena" czy "wybrańcy fortuny"...
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Marek Forrester

Po 1 nie jest planowany bo chodzi ci o to czy ustalone jest ile ma być odcinków i koniec prawda!? Jeśli chodzi o "The O.C." to wszystko zależy od oglądalności która jest wyśmienita i we wrześniu napewno ruszy 4 sezon.
Po 2 "Pasadena" też nie była planowana, chciano stworzyć taką współczesną "Dynastię" ale ludzie tego nie kupili, więc było tylko 13 odcinków. :)
Nobody does it better
Bridget

wlasnie, the OC nie beda ogladac raczej 30latkowi i babcie na emeryturze, ja w wakcje to nie raz o 14 wstaje jak wracam z imprezy o 5 albo 6 rano wiec dla mnie i dla ludzi do mnie podobnych to idealna pora hihih... jakby bylo wieczorami to pewnie bym rzadziej ogladala
Marek Forrester

Wole wieczory... A pewnie za rok lub dwa lata o 19:10 na TVN7 też będzie ten serial! Dziwie się tylko bo tak głośno o tym serialu w amerykańskich mediach a TVN zdecydował się go emitować o tak dziwnej porze jak dla serialowego hitu :|
Nobody does it better
Majkel

Podobnie było też z Ostrym Dyżurem. Chociaż tu sytuacja była trochę inna bo wcześniej Polsat emitował ten serial. Ale dziwię się że TVN nie pociągnął go dalej. Jakby zakupili nowe sezony i puścili w Prime Timie to na pewno byłaby spora oglądalność.
ODPOWIEDZ