Życie na fali (The O.C.)
-
Życie na fali (The O.C.)
Ludzie mieszkający w hrabstwie Orange uśmiechają się do sąsiadów, są mili i uczynni. Mają eleganckie domy, piękne samochody, kochające rodziny. Z pozoru szczęśliwi, naprawdę ukrywają wiele bolesnych sekretów i cierpią z powodu wewnętrznego rozdarcia. Jeden z mieszkańców hrabstwa, idealista Sandy Cohen (Peter Gallagher), zaprosił sprawiającego problemy wychowawcze szesnastolatka Ryana Atwooda (Ben McKenzie), aby zamieszkał w jego domu. Ryan niejednego już doświadczył, dlatego jest ostrożny i pełen rezerwy. Szybko spostrzega, że społeczność hrabstwa Orange tak naprawdę niewiele się różni od ludzi, z jakimi miał do czynienia na ulicach Chino. Żona Sandy'ego nie przepada za nowym lokatorem, a jednak obecność Ryana na zawsze zmieni nie tylko życie obojga małżonków, ale także ich syna-marzyciela i Marissy Cooper (Mischa Barton), pięknej dziewczyny z sąsiedztwa.
Serial "Życie na fali" (oryg. The O.C.) od poniedziałku do piątku o 14:00 w TVN.
Serial "Życie na fali" (oryg. The O.C.) od poniedziałku do piątku o 14:00 w TVN.
Ostatnio zmieniony 2010-06-25, 23:48 przez Marek Forrester, łącznie zmieniany 2 razy.
Nobody does it better
-
Serial jest na prawdę fajny, ale pora jego emisji jest fatalna
Przez to skazany jest na porażkę, już lepiej jakby go puszczali po godzinie 22.
A to kilka fotek obsady:

Przez to skazany jest na porażkę, już lepiej jakby go puszczali po godzinie 22.
A to kilka fotek obsady:

Ostatnio zmieniony 2006-06-18, 18:40 przez Majkel, łącznie zmieniany 5 razy.
Może i ludzie będą siedzieć w domu i oglądać tv, ja tam o tej porze dnia zważając że jest już zaraz lato (jeżeli nie jestem w pracy) spędzam czas poza domem. Chciałabym oglądać ten serial bo reklamy go zapowiadające były interesujące, ale napewno nie będę rezygnować z dnia spędzonego na świeżym powietrzu i lecieć do domu żeby oglądać serial o 14. Naprawdę mogli by go dać trochę pózniej, szkoda...... 

Wszystko ma kiedyś swój koniec, ale nie "Moda na sukces"! 

-
Ja myślę, że spokojnie sobie rzucę na niego okiem, po o 14:00 zawsze jestem już w domku, nie licząc czwartków... 
Powiedzcie mi, czy nadal kręcą go w USA?? Czy może jest on taki z "góry zaplanowany" jak "Pasadena" czy "wybrańcy fortuny"...

Powiedzcie mi, czy nadal kręcą go w USA?? Czy może jest on taki z "góry zaplanowany" jak "Pasadena" czy "wybrańcy fortuny"...
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Mary Alice Young.
-
Po 1 nie jest planowany bo chodzi ci o to czy ustalone jest ile ma być odcinków i koniec prawda!? Jeśli chodzi o "The O.C." to wszystko zależy od oglądalności która jest wyśmienita i we wrześniu napewno ruszy 4 sezon.
Po 2 "Pasadena" też nie była planowana, chciano stworzyć taką współczesną "Dynastię" ale ludzie tego nie kupili, więc było tylko 13 odcinków.
Po 2 "Pasadena" też nie była planowana, chciano stworzyć taką współczesną "Dynastię" ale ludzie tego nie kupili, więc było tylko 13 odcinków.

Nobody does it better
-