Programy rozrywkowe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Awatar użytkownika
Tim

Post autor: Tim »

Primok pisze:Dobra wiadomość na wakacje dla Goku i innych "wielbicieli" Joli R. - od 30 czerwca na TV4 powtórka Big Brother 4.1 :zeby: . Ponad trzy godziny dziennie ::krzyw:: .
Świetnie nie mają już czego emitować. Dobrze, że nie oglądam tej stacji. Jola Rutowicz ::plask wczolo: bleeeee. Aż mi ciarki po plecach przeszły jak przeczytałem tego posta. Puszczanie tego to desperacja. To próba zwiększenia oglądalności? Jeżeli tak to to jest zła próba.
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Tim pisze:. To próba zwiększenia oglądalności? Jeżeli tak to to jest zła próba.
Bardzo zła próba.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Jolanta wraca... Chetnie polukam stare odcinki z IV edycji, czasem bywało śmiesznie!
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Damians

Raczej bywało żenująco.
Awatar użytkownika
Tim

Na szczęście nie miałem okazji oglądać Big Brothera, ale widziałem fragmenty programu z jej udziałem i zgadzam się z Damiansem to co ona wyprawiała było żenujące.
Awatar użytkownika
Damians

Na początku śmiałem się z tej informacji do łez, potem byłem zażenowany, że w ogóle ktoś miał taki pomysł, a teraz zaczynam się powoli bać...
Chodzi o to, że Liszowska ma zastąpić Górniak w fotelu jurora... :roll: To byłaby największa pomyłka w historii telewizji!!
Goku

Post autor: Goku »

To by było bez sensu, bo wtedy Pączuch znowu by prowadził program, a tego chyba nikt(oprócz Damiansa) nie chce. Pączuch niech się zajmie swoim baby-pączuchem, Liszowska niech prowadzi, zamiast Górniak niech dadzą kogoś kto posiada wyższy iloraz inteligencji i Ibisza też niech wymienią. A no i jeszcze niech te "gwiazdy" nie śpiewają, wtedy ten program będę mógł oglądać xDD.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Przecież Cichopek jest 100 razy lepszą prowadzącą od Liszowskiej, której nawijania aż mi się czasem słuchać nie chce, do tego ciągle się myli, albo nie wie co powiedzieć. I jeszcze pamiętam jak się wkurzyłem, gdy ktoś coś tam chciał jeszcze dodać, a ona gościowi bezlitośnie przerwała i nie dała dojść do głosu. ::kwasny::
Ona nadaje się tylko do śpiewania i to jeszcze cudych piosenek (bo własnych nie raczy sobie stworzyć). :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Tim

Cichopek może jest lepsza, a może gorsza od Liszowskiej. Nie wiem nie oglądałem odcinków kiedy Asia prowadziła program. Jedno tylko wiem. Obiektywnie oceniając Kasia jako prowadząca jest marna. Z resztą Krzysiu nie jest lepszy.Tak jak Kasia i Asia nie nadaje się do prowadzenia JOŚ.
Goku

Post autor: Goku »

A widzieliście może jakiś odcinek tego programu Cichopkowej podobnego do "Randki w Ciemno"? Zachowanie prawdziwej Cichopek strasznie przypominało tam jej parodię z "Szymon Majewski Show" ::loll::
Awatar użytkownika
Damians

Ibisz jest obecnie najlepszym prezenterem w Polsce, jeżeli chodzi o mężczyzn. Od Kasi Cichopek są lepsze, np. Magda Mołek, ale ona i tak znajduje się w samej czołówce, rewelacyjnie się do tego nadaje.
Tomala

Post autor: Tomala »

Damians pisze:Ibisz jest obecnie najlepszym prezenterem w Polsce, jeżeli chodzi o mężczyzn.
Dla kogo najlepszy dla tego najlepszy :roll: Kiedyś bardzo go lubiłem, w 1. edycji JOŚ też, ale potem już strasznie zaczął działać mi na nerwy ze swoimi beznadziejnymi tekstami i odmładzaniem się. Nie chodzi mi o to, że ćwiczy na siłowni, bo to bardzo dobrze, ale o jego ubiór i odruchy.
Awatar użytkownika
Damians

Ja nie patrzę tylko na JOŚ, ale ogólnie na jego konferansjerkę na festiwalach, koncertach itd. A poza tym mam z nim zdjęcie, także do końca życia będę go lubił i cenił :P
Primok

Post autor: Primok »

Szok :shock: , dla mnie to nie są żadni prezenterzy. Obydwoje to kiepscy aktorzy, bądź nawet pseudoaktorzy. Ibisz nadawał sie tylko do Baru.
Damians pisze:Od Kasi Cichopek są lepsze
::plask wczolo: Jak można ją porównywać w ogóle z Magdą Mołek, nie ta liga. Jest lepsza, ale być może tylko od innych pseudoaktorek :P .
Awatar użytkownika
Damians

Każdy ma inne gusta, wg mnie Ibisz jest najlepszy w Polsce.
ODPOWIEDZ