Post autor: Tęczowy »

No ktoś w tym trójkącie musi cierpieć... Padło na Annę...

Post autor: Primok »

Świetny był ten sylwestrowy odcinek - super zrobiony, dobra była siostra Kirsten :wink: . No i pewne postacie w czołówce w końcu się pojawiły :P .

Post autor: Omar »

Mi się bardzo spodobała piosenka pod koniec odcinka 'Dice' Finley Quaye. Ogólnie świetny serial :)

Omar pisze:Mi się bardzo spodobała piosenka pod koniec odcinka 'Dice' Finley Quaye. Ogólnie świetny serial :)
Podczas tej piosenki scenki były świetnie zmontowane, prawda ? :lol:

Post autor: Tomala »

Mam pytanie: Czy Życie na fali zakończono na 4. sezonie czy powstanie 5. :?:
SallyFan
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Tomala pisze:Mam pytanie: Czy Życie na fali zakończono na 4. sezonie czy powstanie 5. :?:
Na prawdę przemęczysz się gdy przejrzysz ostatnie kilka stron? ::ke:: To się powtarza już w każdym temacie, że pytasz o rzeczy o których się mówi na bieżąco.
Tak, 'The O.C.' zakończono na odcinku 4x16.

mucha331 pisze:
Omar pisze:Mi się bardzo spodobała piosenka pod koniec odcinka 'Dice' Finley Quaye. Ogólnie świetny serial :)
Podczas tej piosenki scenki były świetnie zmontowane, prawda ? :lol:
Prawda, prawda :D

"I love you. / "Thank you" ;)

Post autor: Fifi »

Nie wiem czy słyszeliście już (ja się przed chwilą dowiedziałam), że od
28 sierpnia o 14:20 na TVN 4 seria The O.C. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :serce: :serce: :serce: :: bow :: :: bow :: :: bow ::

Jakby ktoś nie wierzył podaje linka: http://reklama.tvn.pl/6902,2486,1419277,oferta.html

PS A ja dziś zaczęłam oglądać 4 serię na kompie - jestem po 6 odcinkach ::chytry:: ::rad:: :zeby:

Ja mam już 8 odcinków 4 serii za sobą, więc na 100% zdąże przed TVN'em ::jezyk::

Też zamierzam oglądać na kompie, póki co kończę pierwszy sezon, a drugi już mam prawie ściągnięty ::rad:: Czwarty sezon leci na prosieben w niedziele o 13.40, ale nie wiem który odcinek dokładnie. Fajnie, że tvn się postarał. Nie zdążą chyba powtórzyć trzeciego sezonu przed emisiją czwartego, więc dobrze, że nie oglądam w tv.
Administrator
Awatar użytkownika
Administrator

Post autor: Oleg »

Wow, super wiadomość :D Ja właśnie czekałem na TVN i, choćby to miało być za rok w TV, to ściągać nie zamierzałem ::krzyw:: Hmmm, to teraz tylko jeszcze muszę nadrobić te kilka ostatnich odcinków III sezonu, które pozostały mi do obejrzenia ::rad::

Hurrra! Nie mogłem się tego doczekać. Moje największe telewizyjne marzenie o tym co chciałbym zobaczyć spełniło się :D ::rad::

Zostało mi jeszcze 5 odcinków do końca 4 sezonu...

4 sezon bardzo, ale to bardzo różni się od pozostałych. Dla mnie jest o wiele słabszy, głównie z powodu braku Marissy. No ale pokolei:

[glow=blue]a) Julie Cooper - szalona jak zwykle. Od rozstania z Neil'em kręci się wokół niej wielu fajnych facetów, najzabawniejszy jest Bullet ;p No ale jak to Julie, jest zakręcona i gustuje w tych samych facetach co Kaitlin. Wspólny biznes z Kirsten zapowiadał się świetnie, ale gdy okazało się, że Julie zrobiła z niego burdel, wszystko się rozwaliło. Mimo wszystko wygrała jej przyjaźń z Kirsten.
b) Kaitlin Cooper - jak dla mnie ona jest zbyt odpychająca. Chyba z założenia miała taka być, ale dla mnie jest straszna. Nie walczy o zajęcie miejsca po Marissie i za to wielki plus dla niej. Ostatnio poświęciła też chyba swe pierwsze prawdziwe uczucie, aby pozwolić swemu chłopakowi być sobą - wiedziała, że źle na niego wpłynie. Widać, że mimo wszystko kocha matkę i stara się ją wspierać.
c) Frank Atwood - powrót ojca Ryan'a to jak dla mnie jakiś niesamowity spontan i zaskoczenie. No ale to było do przewidzenia: najpierw mamusia, później braciszek, to teraz tatuś :] Bójka Frank'a i Sandy'ego była extra, ale Ryan pokazał, że to Sandy jest dla niego prawdziwym ojcem. Za to intrygujący okazał się flirt Frank'a i Julie - ciekawe, czy coś dalej z tego będzie...
d) Kirsten - przybladła w tym sezonie... Pełni rolę dobrej mamy i przyjaciółki wciąż się krzątając. A ta postać ma takie aspiracje przecież!
e) Seth&Summer - yeah, oni dopiero są fajni w tym sezonie. Summer to jakby inna postać - chyba wolałem starą, dobrą Summer. Dogaduje się z Julie i czesto korzysta z jej porad, co jest git. Fałszywy alarm związany z ciążą i wymuszone oświadczyny Seth'a okazały się klapą. Niby się wzmocnili, ale ja to spostrzegam inaczej. Skoro nie byli teraz gotowi na ślub, to nie wiem, czy kiedyś w ogóle będa... Tylko strasznie wkur... mnie ten Che! Dziwię się, że Summer wybaczyła mu to, że ją wsypał i że przez niego została wyrzucona z uniwerku. Poza tym wciąż się miesza i ma na nią jakiś chory wpływ :/ Normalnie sekta :/
f) Ryan&Taylor - nie no... to jest dla mnie pomyłka :/ Oboje są fajni, ale jako sami. Podobało mi się ich wzajemne docieranie, ale prawdą jest, że kompletnie do siebie nie pasują :/ Jeśli scenarzyści myśleli, że Taylor zastąpi miejsce Marissy, to byli w wielkim błędzie. Według mnie największą życiową miłością Ryan'a była właśnie Marissa! Taylor jest słodka - pokochałem ją, ale to jednak nie nasza Coop... Fajna była ta akcja z jej byłym mężem. Mimo, że ona i Ryan cierpią, to nie chcę, aby byli razem!
g) Genialne posunięcie scenarzystów w związku z odcinkiem świątecznym! Ryan i Taylor w wyniku upadku trafiają do innego świata, w którym mają do spełnienia ważną misję, aby mogli powrócić do żywych. Fajny ten świat: Sandy jest z Julie, a Kirsten z Jimmy'm... Ta scenka, w której Ryan usilnie poszukuje niby żyjącej Marissy bardzo mnie wzruszyła. Okazało się jednak, że przeznaczeniem Marissy była właśnie śmierć i tylko Ryan wciąż chronił ją przed nią... Ten list Marissy sprawił, że się prawie popłakałem, co jest rzadkie u mnie! Jejku, jak ja za nią tęsknię :cry: [/glow]

Nie czytam powyżej co zdarzy się w czwartym sezonie, niedługo dojdę i do tego. ;) Tymczasem obejrzałem właśnie 3x04 i... widziałem tam aktorkę, która gra pewną postać spoilerową w Modzie! Może dalej zacieniuję, tak na wszelki wypadek:

[fade]Chodzi o Kaylę Ewell, czyli Caitlin Ramirez. Szperałem dalej i dowiedziałem się, że wystąpiła łącznie w trzech odcnikach O.C. 3x04-06. Z moich wyliczeń wynika, że było to już po odejściu z B&B albo coś koło tego. Całkiem miła niespodzianka ::krzyw:: [/fade]

Już jutro pierwszy odcinek 4. sezonu. Nie mogę się doczekać :D
ODPOWIEDZ