Mnie ciągle nurtowało dlaczego Brooke paraduje w tym samym stroju od ladnych kilku odcinkow... i rozbawilo mnie jak Brooke w koncu powiedziala do Thorne'a: "ide sie przebrac" Wreszcie, Brooke, czas najwyzszy zmienic ciuchy, pomyslalem
jahek pisze:Mnie ciągle nurtowało dlaczego Brooke paraduje w tym samym stroju od ladnych kilku odcinkow... i rozbawilo mnie jak Brooke w koncu powiedziala do Thorne'a: "ide sie przebrac" Wreszcie, Brooke, czas najwyzszy zmienic ciuchy, pomyslalem
No ja też odetnchąłem kiedy Brooke zmieniła to różowe wdzianko. Natomiast pamiętaj, że tam od tygodnia trwa jeden dzień serialowy.
Brooke wybrała dobry sposób rozmowy ze Stephanie. Ulega jej na każdym kroku z uśmiechem na ustach, a Stefa chyba zaczyna mieć wątpliwości co do Brooke. Mimo, że ta chęć przyjaźni nie jest szczera i Stephanie o tym wie, to jednak zastanawia ją to dziwne zachowanie. Na razie Brooke nie mówi czego chce, ale jeśli jej się uda troche zaprzyjaźnić, to potem wszystko zepsuje tym związkiem z Thornem. To zwyczajnie jest niemożliwe.
Bardzo mi się podobało jak Amber wyganiała mamuśkę, jak jej wygarnęła, jak powiedziała, że stała się nią zamiast być sobą. Może wreszcie wróci prawdziwa Amber, wolna kobieta z radością życia, która jest kolorowym kwiatem i roztacza wokół siebie piękno muzyki i nie tylko.
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
Wczorajsze odcinki były świetne Tylko troche mnie dziwi zachowanie Adama Najpierw dzwoni do Amber i mówi, że nie chce żeby jej małżeństwo się rozpadło, a teraz mówi Rickowi, żeby zostawił Amber
Amber zmienia sie na gorsze!!! Kiedys Amber była fajna, ostra (fajna jest dalej) ale powinna wziąść lalunie Kim za szmaty i wywalić!!! W końcu ona wlazła z buciorami do jej domu!!!
Goku, Kim ma przyklejone brwi, taka jest prawda!!!
paulincia pisze:Wczorajsze odcinki były świetne Tylko troche mnie dziwi zachowanie Adama Najpierw dzwoni do Amber i mówi, że nie chce żeby jej małżeństwo się rozpadło, a teraz mówi Rickowi, żeby zostawił Amber
Przecież Adam nic takiego nie powiedział. On prosił Ricka, żeby przekonał Kim do zmiany jej postawy.
Powiem jedno - niech Amber dalej atakuje Kimberly, niech się na nią rzuca i wyzywa, a Tawny do niej strzela. Wtedy Rick na pewno zostawi Amber A więc oby tak dalej!!!!!!
Goku widze ze sie nie znasz na tym. Przyjżyj sie jej, poza tym ta aktorka ma w rzeczywistości zupełnie inne brwi. Takie krzaczaste brwi nie mogą być naturalne! Przyjżyj sie i nie gadaj głupot!
koffam Amber :) pisze:Goku widze ze sie nie znasz na tym. Przyjżyj sie jej, poza tym ta aktorka w rzeczywistości zupełnie inne brwi. Takie krzaczaste brwi nie mogą być naturalne! Przyjżyj sie i nie gadaj głupot!
No wiesz taki ochydny Ryj jaki ma Amber nie może być naturalny...
paulincia pisze:Wczorajsze odcinki były świetne Tylko troche mnie dziwi zachowanie Adama Najpierw dzwoni do Amber i mówi, że nie chce żeby jej małżeństwo się rozpadło, a teraz mówi Rickowi, żeby zostawił Amber
Zgadzam się z Tobą. Adam dziwnie się zachował. Gdy zadzwonił do Amber i powiedział, iż chce by jej małżeństwzo Rickiem przetrwało, a tu rozmawia z chłopakiem o tym, by ożenił się z jego córką Brooke i Stephanie były świetne Amber głupio postąpiła wyrzucając Tawny Przecież ona tyle dla niej zrobiła. Tyle razy uratowała jej małżeństwo, jak Amber chciała powiedizeć Rickowi prawde, szkoda mi jej było
Możecie przestać dyskutować nt. brwi Kim? Stwórzcie sobie osobny temat: "Brwi Kimberly" i tam wylewajcie swoją złość. Kim ma po prostu podkreślone brwi - nie ma w tym nic dziwnego. Amber za to w ogóle ich prawie nie ma, dlatego ma b. sztuczną kreskę.
koffam Amber :) pisze:Chodzi o to ze Goku ma kompleksy i nie może zaakceptować tego ze Kim ma sztuczne brwi, bo ma, ale co mnie to obchodzi... widać jak jej odstają....
LoLex pisze:Możecie przestać dyskutować nt. brwi Kim? Stwórzcie sobie osobny temat: "Brwi Kimberly" i tam wylewajcie swoją złość. Kim ma po prostu podkreślone brwi - nie ma w tym nic dziwnego. Amber za to w ogóle ich prawie nie ma, dlatego ma b. sztuczną kreskę.
Masz rację LoLex Ja się w ogóle dziwię, że tyle osób czepia się Kim. A są gorsze pod względem moralnym postacie z "Mody" i nawet one nie zbierają tylu złych słów. Poza tym może lepiej poglądy o Kim pisać w temacie "Kimberly Fairchild"? Bo w tym temacie to akurat nie pasuje, przynajmniej moim zdaniem.