Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
jahek

Post autor: jahek »

Mnie ciągle nurtowało dlaczego Brooke paraduje w tym samym stroju od ladnych kilku odcinkow... i rozbawilo mnie jak Brooke w koncu powiedziala do Thorne'a: "ide sie przebrac" :) Wreszcie, Brooke, czas najwyzszy zmienic ciuchy, pomyslalem :)
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

jahek pisze:Mnie ciągle nurtowało dlaczego Brooke paraduje w tym samym stroju od ladnych kilku odcinkow... i rozbawilo mnie jak Brooke w koncu powiedziala do Thorne'a: "ide sie przebrac" :) Wreszcie, Brooke, czas najwyzszy zmienic ciuchy, pomyslalem :)
No ja też odetnchąłem kiedy Brooke zmieniła to różowe wdzianko. Natomiast pamiętaj, że tam od tygodnia trwa jeden dzień serialowy.
Awatar użytkownika
Cynthia

Post autor: Cynthia »

Brooke wybrała dobry sposób rozmowy ze Stephanie. Ulega jej na każdym kroku z uśmiechem na ustach, a Stefa chyba zaczyna mieć wątpliwości co do Brooke. Mimo, że ta chęć przyjaźni nie jest szczera i Stephanie o tym wie, to jednak zastanawia ją to dziwne zachowanie. Na razie Brooke nie mówi czego chce, ale jeśli jej się uda troche zaprzyjaźnić, to potem wszystko zepsuje tym związkiem z Thornem. To zwyczajnie jest niemożliwe.
Bardzo mi się podobało jak Amber wyganiała mamuśkę, jak jej wygarnęła, jak powiedziała, że stała się nią zamiast być sobą. Może wreszcie wróci prawdziwa Amber, wolna kobieta z radością życia, która jest kolorowym kwiatem i roztacza wokół siebie piękno muzyki i nie tylko. :serce:
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Wczorajsze odcinki były świetne ::rad:: Tylko troche mnie dziwi zachowanie Adama ::ke:: Najpierw dzwoni do Amber i mówi, że nie chce żeby jej małżeństwo się rozpadło, a teraz mówi Rickowi, żeby zostawił Amber ::ke::
koffam Amber :)

Post autor: koffam Amber :) »

Amber zmienia sie na gorsze!!! Kiedys Amber była fajna, ostra (fajna jest dalej) ale powinna wziąść lalunie Kim za szmaty i wywalić!!! W końcu ona wlazła z buciorami do jej domu!!!

Goku, Kim ma przyklejone brwi, taka jest prawda!!!
AMBER RULEZZZZZ
Awatar użytkownika
LoLex

paulincia pisze:Wczorajsze odcinki były świetne ::rad:: Tylko troche mnie dziwi zachowanie Adama ::ke:: Najpierw dzwoni do Amber i mówi, że nie chce żeby jej małżeństwo się rozpadło, a teraz mówi Rickowi, żeby zostawił Amber ::ke::
Przecież Adam nic takiego nie powiedział. On prosił Ricka, żeby przekonał Kim do zmiany jej postawy.
Goku

Post autor: Goku »

koffam Amber :) pisze:Goku, Kim ma przyklejone brwi, taka jest prawda!!!
Jeśli tak to Amber ma przyklejoną gębę!!!
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Powiem jedno - niech Amber dalej atakuje Kimberly, niech się na nią rzuca i wyzywa, a Tawny do niej strzela. Wtedy Rick na pewno zostawi Amber :lol: A więc oby tak dalej!!!!!!

Goku widze ze sie nie znasz na tym. Przyjżyj sie jej, poza tym ta aktorka ma w rzeczywistości zupełnie inne brwi. Takie krzaczaste brwi nie mogą być naturalne! Przyjżyj sie i nie gadaj głupot!
AMBER RULEZZZZZ
Goku

koffam Amber :) pisze:Goku widze ze sie nie znasz na tym. Przyjżyj sie jej, poza tym ta aktorka w rzeczywistości zupełnie inne brwi. Takie krzaczaste brwi nie mogą być naturalne! Przyjżyj sie i nie gadaj głupot!
No wiesz taki ochydny Ryj jaki ma Amber nie może być naturalny...
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

paulincia pisze:Wczorajsze odcinki były świetne ::rad:: Tylko troche mnie dziwi zachowanie Adama ::ke:: Najpierw dzwoni do Amber i mówi, że nie chce żeby jej małżeństwo się rozpadło, a teraz mówi Rickowi, żeby zostawił Amber ::ke::
Zgadzam się z Tobą. Adam dziwnie się zachował. Gdy zadzwonił do Amber i powiedział, iż chce by jej małżeństwzo Rickiem przetrwało, a tu rozmawia z chłopakiem o tym, by ożenił się z jego córką :evil: Brooke i Stephanie były świetne ::loll:: Amber głupio postąpiła wyrzucając Tawny ::kwasny:: Przecież ona tyle dla niej zrobiła. Tyle razy uratowała jej małżeństwo, jak Amber chciała powiedizeć Rickowi prawde, szkoda mi jej było :(
Awatar użytkownika
LoLex

Możecie przestać dyskutować nt. brwi Kim? Stwórzcie sobie osobny temat: "Brwi Kimberly" i tam wylewajcie swoją złość. Kim ma po prostu podkreślone brwi - nie ma w tym nic dziwnego. Amber za to w ogóle ich prawie nie ma, dlatego ma b. sztuczną kreskę.

Chodzi o to ze Goku ma kompleksy i nie może zaakceptować tego ze Kim ma sztuczne brwi, bo ma, ale co mnie to obchodzi... widać jak jej odstają....
AMBER RULEZZZZZ
Goku

koffam Amber :) pisze:Chodzi o to ze Goku ma kompleksy i nie może zaakceptować tego ze Kim ma sztuczne brwi, bo ma, ale co mnie to obchodzi... widać jak jej odstają....
Nawzajem (chodzi o ryj Amber)...
Kitty

Post autor: Kitty »

LoLex pisze:Możecie przestać dyskutować nt. brwi Kim? Stwórzcie sobie osobny temat: "Brwi Kimberly" i tam wylewajcie swoją złość. Kim ma po prostu podkreślone brwi - nie ma w tym nic dziwnego. Amber za to w ogóle ich prawie nie ma, dlatego ma b. sztuczną kreskę.
Masz rację LoLex ::ok:: Ja się w ogóle dziwię, że tyle osób czepia się Kim. A są gorsze pod względem moralnym postacie z "Mody" i nawet one nie zbierają tylu złych słów. Poza tym może lepiej poglądy o Kim pisać w temacie "Kimberly Fairchild"? Bo w tym temacie to akurat nie pasuje, przynajmniej moim zdaniem.
Zablokowany