Też się dziwię...Kiedy powiedziałem mojej siostrze że zaczyna się tu wojna Fani Kim vs. Fani Amber moja siostra nie chciała uwierzyć że Fani Amber istniejąKitty pisze:Masz rację LoLexLoLex pisze:Możecie przestać dyskutować nt. brwi Kim? Stwórzcie sobie osobny temat: "Brwi Kimberly" i tam wylewajcie swoją złość. Kim ma po prostu podkreślone brwi - nie ma w tym nic dziwnego. Amber za to w ogóle ich prawie nie ma, dlatego ma b. sztuczną kreskę.Ja się w ogóle dziwię, że tyle osób czepia się Kim. A są gorsze pod względem moralnym postacie z "Mody" i nawet one nie zbierają tylu złych słów. Poza tym może lepiej poglądy o Kim pisać w temacie "Kimberly Fairchild"? Bo w tym temacie to akurat nie pasuje, przynajmniej moim zdaniem.
Bieżące odcinki cz. 1
Według mnie masz całkowitą racjęMyl pisze:Kim jest egoistką? Czy może jednak Amber? Kimberly jest egoistką, bo ma troche oleju w głowie i chce odkryć tajemnice prawdziwej egoistki? Przecież ona ma racje, Amber naprawde ma sekret. Kim jest dla Ricka kobietą jego życia, i to nie jest szczeniacka miłość, bo ludzie nie muszą sie zakochiwać koło 30 roku życia. Thornie, ogarnij sie troche. Kimberly jest zakochana w Ricku, czy to tak ciężko pojąć? To Amber jest egoistką, i to ona "chodzi po trupach", jak to napisałeś. Ona zabiera dziecko przeznaczone na adopcje, żeby być z Rickiem. Myślisz, że te wszystkie kłamstwa są takie niewinne? Nie. Amber kłamie, żeby być szczęśliwą. Po to, żeby mieszkać w Los Angeles, chodzić po ulicy z podniesioną głową. A nie mieszkać w jakiejś dziurze. Kimberly nie kłamie, tylko ratuje mężczyzne którego kocha ze szponów tej intrygantki. A to dziecko ma 6 miesięcy, wiec raczej sie nie orientuje w tych sprawach
-
koffam Amber :)
Czytając posty fanów Kim przypominają mi sie słowa pewnej fraszki, specjalnie dla was cytuje: "czy świat sie wiele zmieni gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy i wnerwieni"
Dziękuje koniec cytatu.
Goku kosmetyczką napewno nie bedziesz skoro nie widzisz prostych rzeczy.
Dużo osób nie lubi Kim bo ona wkółko gada to samo i jest nudna:) Dobrze ze za niedługo....:DDDDD
Dziękuje koniec cytatu.
Goku kosmetyczką napewno nie bedziesz skoro nie widzisz prostych rzeczy.
Dużo osób nie lubi Kim bo ona wkółko gada to samo i jest nudna:) Dobrze ze za niedługo....:DDDDD
AMBER RULEZZZZZ
A poza tym Kim nie oszukuje Ricka i jest szczera w stosunku do niego. Argument fanów Amber o małym Eryku nie ma sensu, bo on powinien być z Becky. Kim jako jedyna działa, żeby odkryć prawdę i postępuje bardzo dobrze. Fani Amber jej nie znoszą, bo dąży do odkrycia prawdy o wciaż kłamiącej Amber.
My chcemy prawdy - Wy chcecie kłamstwa.
[ Dodano: 2006-08-19, 13:15 ]
My chcemy prawdy - Wy chcecie kłamstwa.
[ Dodano: 2006-08-19, 13:15 ]
To pasuje na Amber.koffam Amber :) pisze:Czytając posty fanów Kim przypominają mi sie słowa pewnej fraszki, specjalnie dla was cytuje: "czy świat sie wiele zmieni gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy i wnerwieni"
-
No bo Amber momentami wraca rozum. Zawsze jednak wtedy pojawia się Tawny ze swoimi głupi tekstami. Dobrze, że wreszcie ją odprawiła. Amber ma zbyt słabą psychikę, żeby poradzić sobie sama. Kimberly jest silniejsza - nie prosi o radę mamusi. A cały czas fani Amber twierdzą, że to Amber jest nie wiadomo jaka odważna. Tylko do Paryża wysłała mamusie i mamusią się wysługiwała. Amber zachowuje się jak zwyczajny tchórz.mailo pisze:Amber powiedziała tez ,że przez swoje kłamstwa ciągle żyje w niepewności , że coś się wyda i ma rację. Zrobiła się nerwowa i zestresowana.
Tak uwielbiasz kłamstwa??To znajdź sobie jakąś laskę co będzie cię okłamywała, zdradzała i.t.p.koffam Amber :) pisze:Amber głupio postępuje!! Ona musi dalej kłamać bo nie będzie taka fajna i zrobi sie z niej nudna kim!!! EricIII z Becky?? taa no może być zamieszkają pod moste bo czasu az ona go nie wyrzuci na śmietnik.
Ja np. Taką bym z domu wywalił
Amber powinna sama jak najwcześnieśniej powiedzieć Rickowi prawdę. Tylko w taki sposób, żeby Rick z nią jednak został
Niech mu opowie, że nie chciała by sie załamał po smierci ich prawdziwego dziecka, że dla niego musiała udawać szczęśliwą matkę, do tego niech przerywa swą "opowieść" histerycznym płaczem i gotowe 
Z reszta to Towny na siłę wepchała ją do posiadłości Forresterów z dzieckiem Becky w ramionach, a Rick niech nie ma teraz takich pretensji, bo gdyby zamiast myśleć o Kimberly zajął by się przynajmniej wtedy Amber, to zobaczył by, że od razu jest coś nie tak
Z reszta to Towny na siłę wepchała ją do posiadłości Forresterów z dzieckiem Becky w ramionach, a Rick niech nie ma teraz takich pretensji, bo gdyby zamiast myśleć o Kimberly zajął by się przynajmniej wtedy Amber, to zobaczył by, że od razu jest coś nie tak
-
Martin Rode
-