Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Akcja z Giovannim i Macy jest super ::jezyk:: To sie Macy zdziwi jak odkryje, ze jej "ofiara" wcale nie jest Thorne ::loll:: Ciekawe w jaki sposob sie to stanie, no i czy Thorne w ogole zjawi sie w ciemni (?) ::krzyw::

Rick (Justin) calkiem mi sie dzis podobal, bo szczerze mowiac wole kiedy sie wsieka niz kiedy sie usmiecha ::jezyk:: Jak sie wkurza, wyglada duzo lepiej ::krzyw::

Darla fajnie wylgadala, kiedy w sombrero (czy w podobnym kapelusiku) wparowala do Spectry :D
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Rozumiem, że Rick się zdenerwował i wcale mu się nie dziwię, ale to nie Amber wyjęła pistolet! Widać, że ma już dość porad Tawny oby tak dalej ::rad::
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Śmiac mi sie chcialo, kiedy Rick wrzeszczal na Tawny a ta robila swoje komiczne miny i probowala sie tlumaczyc ::loll:: I tutaj plus dla Amber 8) :zeby: , poniewaz kiedy jej mamusia probowala stworzyc nowe klamstewka o tym jak to pistolet wypadl jej z torebki, Amber wszystkiemu zaprzeczyla ::krzyw:: ::ok::
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

kimberly1990 pisze:Śmiac mi sie chcialo, kiedy Rick wrzeszczal na Tawny a ta robila swoje komiczne miny i probowala sie tlumaczyc ::loll:: I tutaj plus dla Amber 8) :zeby: , poniewaz kiedy jej mamusia probowala stworzyc nowe klamstewka o tym jak to pistolet wypadl jej z torebki, Amber wszystkiemu zaprzeczyla ::krzyw:: ::ok::
No i tu się z Tobą zgodze ::ok:: No i niech ktoś mi powie że fani Amber i Kim ciągle się kłócą i nie zgadzają ze sobą :wink: :mrgreen:
Goku

Post autor: Goku »

kimberly1990 pisze:Śmiac mi sie chcialo, kiedy Rick wrzeszczal na Tawny a ta robila swoje komiczne miny i probowala sie tlumaczyc ::loll:: I tutaj plus dla Amber 8) :zeby: , poniewaz kiedy jej mamusia probowala stworzyc nowe klamstewka o tym jak to pistolet wypadl jej z torebki, Amber wszystkiemu zaprzeczyla ::krzyw:: ::ok::
Zgodzę się na 100 %...Ale ta mina Tawny kiedy zezłościła się na Ricka i Amber i właśnie wychodziła była najlepsza!!!
koffam Amber :)

Post autor: koffam Amber :) »

A mi jest szkoda tej tawny...
AMBER RULEZZZZZ
Abec

Post autor: Abec »

Twany nie jest tak naprawdę zła - po prostu chce szczęścia córki, Erica III no i przede wszystkim własnego :) Zapętliła się i teraz żyje w kłamstwie.

Czy tylko mi scena w ciemni skojarzyła się z niegdysiejszymi akcjami w saunie? ;)
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Tak naprawde potworem jest Twany to ona wszystko planuje i kręci. Gdyby Amber była sama już dawno by wyleciała z pałaców bo ona jest z mało sprytna aby tak nakręcić i nakłamać . Dzisiaj mi się podobała rozmowa Kimberliy i Brooke -synowa i teściowa.Kim powinna być żoną Ricka , dużo bardziej pasuje do niego niż Amber.
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Jaka matka, taka córka. Amber ma wiele cech Tawny, ale potrafi zachować zdrowy rozsądek w niektórych sytuacjach, tak jak dzisiaj mimo, że też jest nerwowa.
Martin Rode

Post autor: Martin Rode »

A ja niestety przegapiłem. Zapomniałem, że dziś jest o 14:30. Czy dużo straciłem??
Awatar użytkownika
Klaudusia

Post autor: Klaudusia »

Tawny jest niemożliwa ::cojest::
Dziś Amber super się zachowywała :: bow ::
Jak można pomylić Giovanniego pomylić z Thornem :?: ::plask wczolo: To potrafi chyba tylko Macy ::loll:: ::plask wczolo:
Darla fajnie wyglądała :mrgreen:
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Darla była boska!!! W tym stroju i jej uśmiech dodawał trochę humoru do odcinka. Amber była widać totalnie wkurzona na matkę, LoLex ma razję, jeśli chodzi o słaby charakter córki Tawny.Kim jak zwykle ma za długi język i wszystko wypaplała Brooke, szczególnie tego, czego dowiedziała się w Paryżu, potrafi czytać między wierszami. Macy była dziś takj szczęśliwa, że się zapomniała. W poniedziałek będzie ciekawie. A Megan pracuje chyba 24 godziny na dobę chyba, nie wiem skąd to wrażenie.
karolciaQ

Post autor: karolciaQ »

Dzisiaj gwiazdą odcinku była Darla super zagrała :) Co do Towny to sądzę, że jest złą matką bo ona przez to, że chce dobra dla Amber wpada w jakąś obsesje a wszystko odbija się na jej córce. Nie ma z niej żadnego pożytku tylko straty. Za to Amber była dzisiaj cudowna duży plus dla niej za dzisiaj :) Tylko nie rozumie dlaczego Rick wyżywa się na Amber skoro to Towny grozila Kimberley a ona chciała ją nawet obronić.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Bo po rozmowie z Kimberly nabrał podejrzeń i wrzucił obie do jednego worka. I stąd ta cała sytuacja. Zgadzam się z tym, że Tawny to zakała, Amber też nie jest święta, ale dobrze, że oprzytomniała. Ale podejrzewam, że i tak wszystko się na niej odbije, a Towny wyjdzie na tym najlepiej.
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Nie jestem jakąś wielką fanką Amber (choć w tych dłuższych włosach wygląda o niebo lepiej niż z takimi do ramion!) ale Kim absolutnie nie wzbudza mojej sympatii ::kwasny:: Tzn potrafię zrozumieć jej chcęć dowiedzenia się prawdy, ale to co ona robi to już przesada, i to spotkanie z Brooke i odkrywcze "to Amber boi się Becky!" gee, kiedy ta cała sytuacja ulegnie zmianie!
A Macy w ciemni dostaje nagrodę nr 1 za absolutny brak rozpoznania męża ::loll:: (chyba go wcześniej dotykała, co ::chytry:: ::jezyk:: )
Zablokowany