Programy rozrywkowe
Beata Też nie przepadałem za Emilią, ale na zdjęciach wypadała znakomicie i nie sądzę aby jej nie zależało na programie. Skoro kryterium to zdjęcia to nadal w programie powinna byc.
A tu się okazała, że Emili mniej zależy, a Marta za stara i dlatego odpadły, co to za kryteria, po co w ogóle w takim razie te sesje, skoro jury już może ustawic koleżanki po kolei do wylotu
A tu się okazała, że Emili mniej zależy, a Marta za stara i dlatego odpadły, co to za kryteria, po co w ogóle w takim razie te sesje, skoro jury już może ustawic koleżanki po kolei do wylotu
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Zgadzam się, Pamela była boskaGoku pisze:Ja tam swoją adwenczyr z programem Tap Madl skończyłem po trzech epizołdz(dwóch pierwszych i jednym późniejszym). Mam tylko nadzieję, że Kasia łyl bi zwycięzcą, bikoz po odpadnięciu Pameli jest de pritjest gerl in de szoł.
Zapraszam do czytania:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
Top Model
W sumie to nic nie wiem o finale, ale w amerykańskiej edycji chyba nie byl na żywo (?)
Jury chyba w końcu przejrzało na oczy, że wywaliło z programu tą wstrętną Beatę. Szkoda, że tak późno.
Jury chyba w końcu przejrzało na oczy, że wywaliło z programu tą wstrętną Beatę. Szkoda, że tak późno.
Wczorajszy odcinek "Tap Madl" bardzo fajny.
Kasia i Weronika w tej ankiecie były świetne. Później w reklamie Kasia też bardzo dobrze wypadła, a Weronika mimo, że się myliła to też była zabawna. Moim zdaniem obie powinny pomyśleć o karierze telewizyjnej, bo na modelki się moim zdaniem nie nadają. Obie są brzydkie. Najładniejsza jest zdecydowanie Paulina. Szkoda tylko, że jest taka nieśmiała.
Kasia i Weronika w tej ankiecie były świetne. Później w reklamie Kasia też bardzo dobrze wypadła, a Weronika mimo, że się myliła to też była zabawna. Moim zdaniem obie powinny pomyśleć o karierze telewizyjnej, bo na modelki się moim zdaniem nie nadają. Obie są brzydkie. Najładniejsza jest zdecydowanie Paulina. Szkoda tylko, że jest taka nieśmiała.
Nie wiem czy słyszałaś wiwi, że edycja 18-sta The Amazing Race będzie edycja All-Stars http://www.reality-tv.pl/2010/11/22/the ... all-stars/
Przed wiosną zatem więc musze nadrobic kilka sezonów. Juz się cieszę, że bedą z tej Gary i Mallory i z tej co oglądałem to szkoda, że pojawią się kowboje.Aż 6 par z edycji 14-stej
Emocjonująca końcówka tego sezonu. Bardzo kibicuje Jill i Thomasowi.
A ten Survivor spisałem na straty, mam nadzieję, że w kolejnej edycji będzie ciekawie, może znajdzie się jakaś kobieta która omota i wykorzysta Russella, zrobi z niego zwierzątko, a następnie wygra z nim w finale jak zrobiły to Natalie i Parvati ( ta druga oczywiście nie wygrała, bo była jeszcze sprytniejsza Sandra)
Przed wiosną zatem więc musze nadrobic kilka sezonów. Juz się cieszę, że bedą z tej Gary i Mallory i z tej co oglądałem to szkoda, że pojawią się kowboje.Aż 6 par z edycji 14-stej
Emocjonująca końcówka tego sezonu. Bardzo kibicuje Jill i Thomasowi.
A ten Survivor spisałem na straty, mam nadzieję, że w kolejnej edycji będzie ciekawie, może znajdzie się jakaś kobieta która omota i wykorzysta Russella, zrobi z niego zwierzątko, a następnie wygra z nim w finale jak zrobiły to Natalie i Parvati ( ta druga oczywiście nie wygrała, bo była jeszcze sprytniejsza Sandra)
-
Dawidek
- Administrator
Nie Polsat a TVN może zabrać się za zagraniczny format jakim jest X-Factor: http://www.plejada.pl/3,40559,news,1,1, ... tykul.html
O to fajnie, że ma być All-stars
Patrząc na składy to kibicować będę Gary'emu i Mallory oraz kowbojom
Ta edycja TAR jest lepsza niż poprzednia, co? Najbardziej kibicuję, żeby wygrały babki. Wolałabym Brook i Claire, ale za lekarki też się nie pogniewam
Ogólnie to zostały drużyny, które lubiłam od początku. Zabrakło tylko Gary'ego i Mallory i team Youtube
Ale musieli kiedyś odpaść... Dobrze, że wreszcie odpadli Chad i Stephanie. Drażnili mnie jakoś
O dziwo para głuptasów tak długo się trzyma, ale sympatyczni są, ona zawsze a on jak jej nie wyzywa 
Co do Survivora to rzeczywiście jest jednym z gorszych, ale może to takie wrażenie po Heroes vs Villains? Ciężko będzie to przebić
A Russell będzie na 100%? Że też mu się chce 3 raz w ciągu 2 lat 
Co do Survivora to rzeczywiście jest jednym z gorszych, ale może to takie wrażenie po Heroes vs Villains? Ciężko będzie to przebić
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta
- dobrze
- celna riposta
Jesli chodzi o Survivora to niezmiennie króluje u mnie Micronesia i jej raczej nic ne przebije.
Jedyną mądrą rzeczą w tej nowej edycji jest fakt pozbywania się najsilniejszych graczy, co edycję Ci słabsi raczej byli wierni dawnym sojuszom.Tym samym odpadli Kelly , Alina, Brenda czy Marty i teraz my widzowie nie mamy dla kogo oglądac. Choc ich nie lubię to narazie najlepszą taktykę mają Sash i Holly
Wciąz od pierwszego odcinka kibicuje Kelly S. Mam nadzieję, że kiedyś nam ją przedstawią
Pomysł z Robem i Russellem jes idiotyczny, ale nic nie wskazuje na to aby prawdą nie był.Powtórka z sezonu 11-stego będzie
Ta edycja Tar dużo lepsza, w poprzedniej emocje skończyły się na odpadnięciu Jeffa i Jordan.Bardzo też podobają mi się odwiedzane miejsca, a czy wygrają w końcu babki to z wiadomych względów bym nie chciał. I też sie ciesze z takiej finałowej czwórki wszystkich lubię brakuje tylko jak mówisz Gary'ego i Mallory, ale jak wiemy będą mieli jeszcze jedną szansę
Jedyną mądrą rzeczą w tej nowej edycji jest fakt pozbywania się najsilniejszych graczy, co edycję Ci słabsi raczej byli wierni dawnym sojuszom.Tym samym odpadli Kelly , Alina, Brenda czy Marty i teraz my widzowie nie mamy dla kogo oglądac. Choc ich nie lubię to narazie najlepszą taktykę mają Sash i Holly
Wciąz od pierwszego odcinka kibicuje Kelly S. Mam nadzieję, że kiedyś nam ją przedstawią
Pomysł z Robem i Russellem jes idiotyczny, ale nic nie wskazuje na to aby prawdą nie był.Powtórka z sezonu 11-stego będzie
Ta edycja Tar dużo lepsza, w poprzedniej emocje skończyły się na odpadnięciu Jeffa i Jordan.Bardzo też podobają mi się odwiedzane miejsca, a czy wygrają w końcu babki to z wiadomych względów bym nie chciał. I też sie ciesze z takiej finałowej czwórki wszystkich lubię brakuje tylko jak mówisz Gary'ego i Mallory, ale jak wiemy będą mieli jeszcze jedną szansę
Ależ Tkk_Bolly Kelly S. pokazali już ze dwa razy
Tylko za każdym razem nie miała nic mądrego do powiedzenia "we're going to milk our milk" i eeee... eee... jak się Jeff na tribal council zapytał czy podzieli się swoją dwudziestoletnią mądrością
Nic do niej nie mam, ale wydaje mi się, że dlatego jej nie pokazują, bo nie mówi zbyt dużo a już na pewno nie mądrze. Fabio też jest głupiutki ale przynajmniej jest śmieszny z tym i dostaje czas na antenie
Teraz to już chyba oglądam głównie dla niego
Ciekawa jestem kiedy ta sierota Dan odpadnie i kiedy wyrzucą Naonkę
A Chase to takie ciepłe kluchy! Mam nadzieję, że Jane zrobi z nim porządek - fajnie było jak wygrała ostatnio konkurs z tymi osiłkami 
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- celna riposta
- dobrze
- celna riposta
To było przykre. Gdyby Jane była mądrzejsza chociaż trochę od razu powinna się puszczac i odpaśc z zadania jako jedna z pierwszych. Czy jak w pierwszym konkursie kiedy już wygrała imunitet a chciała pozostac w zadaniu aby przebic Marty'egowiwi pisze: Mam nadzieję, że Jane zrobi z nim porządek - fajnie było jak wygrała ostatnio konkurs z tymi osiłkami
Zdecydowanie jest dla mnie pierwsza do wylotu. Na pewno się prędzej czy później doigra za swoje nieprzemyślane i głupie akcje
Tap Madl
Byłem pewny ze Kasia będzie w finale a tu zonk. Pomimo zeza, miała w sobie coś i dobrze jej szło we wszystkich zadaniach. Ogólnie finałowa trójka mnie nie powala - ta Ola jakaś przybita.Goku pisze:Mam tylko nadzieję, że Kasia łyl bi zwycięzcą, bikoz po odpadnięciu Pameli jest de pritjest gerl in de szoł.
A Dżoana powiedziała, ze teraz o ich losach zdecydują widzowie. Więc co to były za plotki, że program już się dawno skończył i wiadomo kto wygrał? Chyba ludzie za dużo Pudla czytają:)