Programy rozrywkowe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Dzięki Aleksander :wink:
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Według mnie powinny szybko odpaśc:
-Robert Moskwa
-Włodzimierz Matuszczak
-Andrzej Nejman
-Edyta Herbuś
Jak by ta ich płyta wyglądała ::kwasny:: Spiewał by ale komputer a nie Ci państwo ::kwasny::
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Misia pisze:
Robi pisze:Ja trzymam kciuki za Natasze Urbańską , ponieważ ona jako jedyna z tego towarzystwa ma głos . I jest całkiem ładna .

Występ Fergie znakomity ::ok:: :zeby: :D :lol:
Widze Robi,że chociaż w jednym się zgadzamy w 100% :zeby: :zeby: :zeby:
Kiedyś musi być ten pierwszy raz :wink:

Jaka żenada :?: Może ten program nie jest najwyższych lotów ,ale o niebo lepszy od TzG.
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Wypowiedź Dody na temat Edyty Górniak odnoścnie JOŚ nareszcie się ukazała ....Ach Doda :serce: tak trzymaj :wink:

"Jeśli chodzi o wypowiedź Edzi, to wydaje mi się, że kobieta po trzydziestce powinna trzymać na wodzy swoje frustracje, zawiść i zazdrość w stosunku do młodszych koleżanek z branży. Rozumiem, że może do tej pory być zła, że nie udało jej się wygrać ze mną w konkursie premier w Opolu i »durna Szansa« pozostawiła ją daleko, daleko w tyle. Ale zanim zaczęła ją krytykować powinna zastanowić się nad tym, że obraża – nie mnie, ale ludzi, dla których »Szansa« wiele znaczy i wiele zmieniła w ich życiu".

"Czekam z niecierpliwością na kolejna płytę Edzi, która sprzeda się może trochę lepiej niż ostatnia i choć w połowie tak dobrze jak moja. Z chęcią również ja i moi fani ocenimy, choć jedną piosenkę, którą raczy napisać. Póki co polecam, aby Edzia zachowała swoje »durne« komentarze dla siebie i skupiła się na nauce hymnu polskiego".
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Misia

Hihi też to czytałam ::ok:: Jak się dobrze zastanowić to w Szansie nie ma jednak zbyt ambitnego tekstu...
Ale wykonanie hymnu też było "niezłe" ::cojest:: ::cojest:: ::cojest:: Oj za Edzią ta wpadka będzie się ciągła już zawsze ::krzyw::
Awatar użytkownika
Ireth

Post autor: Ireth »

Dobrze jej dogadała Doda,choć niestety akurat tutaj to troche 'przyganiał k ocioł garnkowi' ::loll:: .Szansa może i ma optymistyczny tekst,ale ogólnie nic ambitnego...Jak wszystkie teksty Dody :roll:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Moim zdaniem to Edyta jest bardzo zazdrosna ,że taka energiczna i charyzmatyczna doda robi większą karierę od niej bo "Szansa" to wcale nie jest gniot!
Nobody does it better
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Doda to zawsze ma niezłe teksty jak komuś dogaduje ::ok:: He he :zeby: :zeby: ja bym nie chciała z nią zadzierać ::cojest::
Awatar użytkownika
Ireth

Post autor: Ireth »

Alexander pisze:Moim zdaniem to Edyta jest bardzo zazdrosna ,że taka energiczna i charyzmatyczna doda robi większą karierę od niej bo "Szansa" to wcale nie jest gniot!
'Szansa' nie jest az tak zła jak np inne piosenki Dody,ale wybitna też nie jest.Ale zgadzam się,że Edzia jest zazdrosna,bo ma lepszew warunki głosowe,jest ładna ,a przebić się może.
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Alexander pisze:Moim zdaniem to Edyta jest bardzo zazdrosna ,że taka energiczna i charyzmatyczna doda robi większą karierę od niej bo "Szansa" to wcale nie jest gniot!
W zupełności się zgadzam ::ok:: A Górniakowa to dla mnie straszna pozerka... Zachowuje się nienaturalnie i robi z siiebie wielką damę. Trochę skromności Pani Edyto ;)
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Ireth pisze:Dobrze jej dogadała Doda,choć niestety akurat tutaj to troche 'przyganiał k ocioł garnkowi' ::loll:: .Szansa może i ma optymistyczny tekst,ale ogólnie nic ambitnego...Jak wszystkie teksty Dody :roll:
Że co?
Edyta skrytykowała jej piosenkę, a Doda obraża Edytę. :|
Brak słów dla Dody.

To tak jakbym ja skrytykował kogoś sukienkę, a ktoś wyjechał do mnie z prywatnymi komentarzami odnośnie mojego życia. ::kwasny::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Primok

Post autor: Primok »

Goku pisze:Nienawidzę tej grubej przebrzydłej Zapendowskiej, która o Edzi powiedziała "Taka ładna dziewczyna, a tak nie umie śpiewać" to ja teraz powiem o niej(o Zapendowskiej) takie obleśne babsko a tak nie umie śpiewać
A kto mówi, że umie - przecież ona nie śpiewa i nie chce spiewać, a Ci co biorą udział w programie chcą ::chytry:: . Elżbieta Zapendowska zna się za to na głosie i potrafi ocenić błędy w jego emisji. Podobnie jak Piotr Galiński w TzG raczej jakoś super nie tańczy, ale jest choreografem i świetnym specjalistą od układów tanecznych :wink: .

W ostatnim JOŚ najlepiej zaśpiewała Agnieszka Włodarczyk. Widać, że Nataszy nie każdy repertuar pasuje, bo nie zachwyciła. Zauważyłem, że dużo zależy od rodzaju piosenki, którą mają dane osoby zaśpiewać. W pierwszym programie najlepiej dopasowaną piosenkę do siebie miał Marek Siudym, w drugim Natasza Urbańska, a teraz Agnieszka Włodarczyk.
Pomijam osoby, które wogóle nie umieją śpiewać jak: Robert Moskwa, czy ten z Pierwszej Miłości.
Abec

Post autor: Abec »

B@r pisze:
Ireth pisze:Dobrze jej dogadała Doda,choć niestety akurat tutaj to troche 'przyganiał k ocioł garnkowi' ::loll:: .Szansa może i ma optymistyczny tekst,ale ogólnie nic ambitnego...Jak wszystkie teksty Dody :roll:
Że co?
Brak słów dla Dody.

To tak jakbym ja skrytykował kogoś sukienkę, a ktoś wyjechał do mnie z prywatnymi komentarzami odnośnie mojego życia. ::kwasny::

Jeżeli ktoś by mi powiedział, że rzucam głupie teksty, to rzecz jasna mówiłby o tym co mówię, ale o mnie również. Sorki, ale POWINNIŚMY właśnie oceniać ludzi po tym co mówią/piszą. Po ubiorze chyba w mniejszym stopniu...
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Misia

Zapendowska wie co mówi,zna się na tym i niby z jakiej racji ma mówić,ze Edyta H. pięknie śpiewa skoro nie jest tak?Dziewczyna jest ładna ,super tańczy ale śpiewanie jej nie wychodzi :nie:

Odnośnie Dody,Zapendowska też powiedziała,że to szansa to durna piosenka.Ciekawe czy niej Dodzia też napisała ::kwasny:: ::chytry::
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Abec pisze:
B@r pisze:
Że co?
Brak słów dla Dody.

Jeżeli ktoś by mi powiedział, że rzucam głupie teksty, to rzecz jasna mówiłby o tym co mówię, ale o mnie również. Sorki, ale POWINNIŚMY właśnie oceniać ludzi po tym co mówią/piszą. Po ubiorze chyba w mniejszym stopniu...
No tak, ale jak ma się opinia na temat piosenki do samej Edyty i jej życia?
Nie czarujmy się, ale "Szansa" do ambitnych piosenek nie należy i Edyta nie odkryła Ameryki stwierdzeniem, że to durna piosenka. :wink:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
ODPOWIEDZ