"MnS" w Polsce
- Marek Forrester
Oczywiście, że uwzględniłem to w moich obliczeniach. Chyba mnie nie zrozumiales. Odcinki, ktore teraz sa w USA beda u nas w 2010 roku, ale dogonimy ich dopiero w 2013 - wtedy nie bedzie juz praktycznie spoilerow, bo bedziemy tylko tydzien/dwa tygodnie w tyle za USA. Oczywiscie stanie sie tak tylko przy zalozeniu optymistycznego przypadku - emisji dwoch odcinkow dziennie na TVP1 i jednego odcinka dziennie w USA.compek pisze:A zauważyłeś, że TVP1 daje po dwa odcinki dziennie?
STREFKA czyli Stephanie, Thorne, Ridge, Eric, Felicia, Kristen i Angela
-
Dawidek
- Administrator
Abec, jeżeli rzeczywiście są takie mozliwości, by emitować MNS w Polsce na przykład 2 tygodnie po amerykańskiej premierze, to nic nie stoi na przeszkodzie, by tak TVP zrobiła. Ale znając zycie będzie conajmniej miesięczna luka, ponieważ, jak w USA powiedzmy przez 3 odcinki nie będzie serialu, to w Polsce też musiałaby być ta przerwa, bo inaczej dystans niebezpiecznie się zmniejszy. Ta przerwa w Stanach może być spowodowana na przykład transmisją sportową. Ja bym dmuchał na zimne i zrobiłbym 3-miesięczny odstęp.
- Marek Forrester
Dzisiaj kiedy byłam w sklepie to mimo woli słyszalam rozmowę dwóch ekspedientek : rozmawiały o zawrotnej ilości odcinków Mody Na Sukces, i jedna z przejęciem oświadczyła drugiej że podobno realizatorzy mają podpisany kontrakt na nakręcenie 4000 odcinków
nie ma to jak czegoś nie dosłyszeć, i samemu sobie dopowiedzieć a potem przekazywać dalej
Tak właśnie rodzą się plotki 
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
- PetroPython
Ja też uważam ten pomysł za bezsensownyCosmo pisze:Ja uważam że to głupi pomysł.Trzy odcinki to przesada, nie zamierzam całego dnia poświęcić MNS, a bez reklam to możemy pomarzyć. Zresztą nie ma nawet co zawracać głowy TVP.
- PetroPython
-
Dawidek
- Administrator
Szogunko, nie mam na to czasu. Po powrocie z pracy czekają mnie obowiązki. A potem MNS. Czekam, aż zrobi się cieplej i wtedy mi te obowiązki odpadną, gdyż nie będzie sensu zapalać w piecu. I wtedy skorzystamz okazji by przed MnS się przespać.
Petro, ja miałem na myśli piątkowe odcinki, ponieważ były wątpliwości, czy MnS dziś będzie. Ipo, dziękuję.
Petro, ja miałem na myśli piątkowe odcinki, ponieważ były wątpliwości, czy MnS dziś będzie. Ipo, dziękuję.
- Adex-fan Brooke
Wolelibyście aby Tvp1 zamiast Moda na sukces poprawnie nadało tytuł czyli Śmiali i piękni (B&B)? Ja chyba tak, aczkolwiek nasz tytuł też jest dobry. Niemcy nazwali bogaci i piękni -wg mnie bez sensu trochę. Najgorzej to jak Polsat nazwał młodych i niespokojnych (Y&R) Żarem młodości, trochę bez sensu.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city