Sunset Beach
Adex (lub ktos inny) możesz przypomnieć mi rolę Jude (czyli Deacona z MNS) w serialu? Czy on nie był spokrewniony z AJ'em?Adex-fan Brooke pisze:To właśnie z pierwszych odcinków z nim i dla porównania z czołówki Sunset Beach:
Jude i AJ:
Obrazek
- Adex-fan Brooke
Jude pojawił się pod koniec serialu, akurat gdy zniknął Cole, zapoznał się z Caitlin i Annie. Zdawało się że może spiknie się z Caitlin, ale pomagał szukać Cola dla niej. Z tego co pamiętam nie był spokrewniony z AJem, ale udawał takiego przed Gregorym, ogólnie wydawało się że to zła postać i że może nawet zabije Annie, potem okazało się że on jest z CSI agentem czy jakoś tak i pracował nad zdemskowaniem Gregorego i wpakowaniem go za kratki, fajna była akcja w opuszczonej elektrowni z nim Annie i Gregorym, ostatecznie Gregorego wsadzili a Jude przekonał Annie o prawdziwości swoich uczuć i to uczucie odmieniło ją pozytywnie, zostali razem. Twoje pytanie uświadomiło mi że umknęlo mi już kilka detali, powtórka SB konieczna.
ale skoro nie planują jej w tv to muszę odkopać na kasetach VHS najlepsze odcinki.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Adex-fan Brooke
LAD i Sarah Buxton zagrały w Sunset Beach o wiele lepsze role niż w B&B i miały świetne starcia, tutaj wyjątkowy odcinek sen Beth w którym bohaterowie wypowiadają się o swoich perypetiach w formie programu, przy okazji wiele fajnych scen zmontowanych: http://youtu.be/JekjoCh2-FU
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Słuchajcie piszcie do POLSATU, TVN TV4 jeśli chcecie by wyemitowali ten serial.Nie wieże że nie mogą tego zrobić każda stacja ma prawo do emitowania różnych programów np: TVp emitowała DYNASTIĘ a TV4 w 2006 też wyemitowała parę sezonów. Poprostu trzeba im dać do rozumu że My chcemy Sunset Beach
Grisza 
- Adex-fan Brooke
Tv4 pokazało tylko epilog Dynastii to Polsat2 przed laty pokazał Dynastię, co do Sunset Beach to polecam pisać do Fox Life też bo ta stacja ma już nawet chyba prawa do niego z tego co słyszałem, tylko jakoś nie raczyli go emitować.
Wątpie by TVN wyemitował "Sunset Beach".Grisza pisze: TVN odpisał mito już coś znaczy bo zawsze nie odpisują a tu proszę
Coś musi być napisali ze moja wiadomość została już skierowana do działu programowego !!!!
Musiałby zakupic prawa do emisji
A jęsli nawet by wyemitował to godzina emisji była by w okolicach 15 - 16
Bardziej prawdopodobna opcja to emisja na FOX Life, zwłaszcza iż ta stacja podobno ma prawa do emisji tej soupki
Wiesz co ??? nie wiem czy to polska czy ludzka głupota w was siedzi....
Wszyscy tylko mądrujecie się zamiast przejść do czynów skoro FOX LIFE ma prawa do tej soapki to czemu ją nie wyemitowała takie gadanie sranie.
Jesteście tak nastawieni że szok.
SKORO MI NAPISALI ZE MOJA PROŚBA ZOSTAŁA SKIEROWANA DO DZIAŁU PROGRAMOWEGO TO DOBRZE .... ALE JAK WIDAĆ WAS TO NIE CIESZY NIE KUMAM CHCECIE ABY JAKAŚ STACJA WYEMITOWAŁA SUNSET BEACH CZY NIE.
Wszyscy tylko mądrujecie się zamiast przejść do czynów skoro FOX LIFE ma prawa do tej soapki to czemu ją nie wyemitowała takie gadanie sranie.
Jesteście tak nastawieni że szok.
SKORO MI NAPISALI ZE MOJA PROŚBA ZOSTAŁA SKIEROWANA DO DZIAŁU PROGRAMOWEGO TO DOBRZE .... ALE JAK WIDAĆ WAS TO NIE CIESZY NIE KUMAM CHCECIE ABY JAKAŚ STACJA WYEMITOWAŁA SUNSET BEACH CZY NIE.
Grisza 
- Adex-fan Brooke
Akurat każda stacja odpisuje zbywające że przekazuje to do działu, trzeba by było faktycznie masową akcją zaatakować. Może by tak założyć akcję na facebooku jak było z Kevinem samym w domu co podziałało na Polsat.
Do działu programowego = albo wysłałeś maila na zły adres, albo jest to automatyczna wiadomość, którą odsyłają wszystkim
.
TVN nie zainteresuje się operą mydlaną, bo to nie pasuje do jego wielkomiejskiego targetu. Nawet tak uporczywie emitowane przez lata telenowele latynoskie zostały zastąpione przez ich polskie remake'i, których akcja toczy się oczywiście w Warszawie/Krakowie
. Myślę, że większe szanse byłyby na wyemitowanie serialu w TVN7, tam lecą głównie seriale, różnej jakości, więc tam opera mydlana(szczególnie taka, która jest już zakończona i ma stosunkowo niewiele odcinków) mogłaby się wpasować. Na Polsat lub TV4 na twoim miejscu w ogóle bym nie liczył, bo te stacje ogólnie mają widzów gdzieś i nawet jeśli zaczną coś emitować, to zazwyczaj przerywają emisję w połowie serialu, a zamiast tego wolą puszczać po raz setny powtórki "Kiepskich", "Miodowych Lat" i "Rodziny Zastępczej"
.
btw. Następnym razem postaraj się bez tylu emotek i bez Caps Locka
.
TVN nie zainteresuje się operą mydlaną, bo to nie pasuje do jego wielkomiejskiego targetu. Nawet tak uporczywie emitowane przez lata telenowele latynoskie zostały zastąpione przez ich polskie remake'i, których akcja toczy się oczywiście w Warszawie/Krakowie
btw. Następnym razem postaraj się bez tylu emotek i bez Caps Locka
Wysłałem na dobry adres. Widzowietvn.com czy jakoś tak zresztą ten adres był podany na stronie stacji. Goku TVN7 jest kanałem TVN więc i tutaj jak patrzyłem są Takie same adresy. Wątpię czy to automatyczna wiadomość bo już kiedyś pisałem i to TVP i TVN ale nikt mi nie odpisywał bo mieli w dupie. Piszę do wielu stacji wiec mógł b ktoś pomóc i napisać zamiast przez czynnie siedzieć i narzekać . Goku będę sobie trzaskać emotki bo tak mi się podoba!
Więc jak pomożecie i napiszcie też już nie rozumiecie ze zależy mi na tym bardzo. I do póki nie zrobię wszytko co w mojej możliwości nie pocznę.
Chcę dodać że ja nie pisałem zwykłej prośby. To była wyczerpująca wypowiedzieć na temat serialu, podałem argumenty i napisałem aby ktoś zaczął liczyć się z widzami i ich prośbami.
Więc jak pomożecie i napiszcie też już nie rozumiecie ze zależy mi na tym bardzo. I do póki nie zrobię wszytko co w mojej możliwości nie pocznę.
Chcę dodać że ja nie pisałem zwykłej prośby. To była wyczerpująca wypowiedzieć na temat serialu, podałem argumenty i napisałem aby ktoś zaczął liczyć się z widzami i ich prośbami.
Grisza