Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Goku

Post autor: Goku »

Czort->Edytuj swoje posty bo masz z małej litery i możesz ostrzeżenie dostać!!!
SallyFan

Post autor: SallyFan »

No Sally jak coś powie to boki rwać :mrgreen: I wogule Macy nie gadała z Adamem już z rok ale co tam :mrgreen: I spodziewałem się wyraźniejszej reakcji Darli na ciemnie z Giovannim! :? Poprostu zazdrości Macy haha :mrgreen:
Awatar użytkownika
bethy

Post autor: bethy »

paulincia pisze:No ja rozumie, że Stephanie nie lubi Brooke, ale no na przyjęcia, na którym Rick i Amber mają odnowić swoją przysięgę ślubną to raczej powinna ją zaprosić i mam nadzieję, że tak zrobi, bo powinna :!:
popieram w koncu Brook powinna byc zaproszona jako matka Ricka, sam Rick powinien chciec zeby byla
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

paulincia pisze:No ja rozumie, że Stephanie nie lubi Brooke, ale no na przyjęcia, na którym Rick i Amber mają odnowić swoją przysięgę ślubną to raczej powinna ją zaprosić i mam nadzieję, że tak zrobi, bo powinna :!:
Stephanie specjalnie nie kazała Amber sie niczym zajmowac (Amber wpomniala o powiadomnieniu Brooke) żeby brooke przy tym nie było.
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

mailo pisze:
Stephanie specjalnie nie kazała Amber sie niczym zajmowac (Amber wpomniala o powiadomnieniu Brooke) żeby brooke przy tym nie było.
No tak właśnie, tylko, że Brooke powinna przy tym być.
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

No pewnie , że powinna ale Stephanie uważa widocznie inaczej :roll:
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Bardzo podobali mi sie dzis Amber i Rick :zeby: Bo wygladali na bardzo szczesliwe malzenstwo (zupelnie jakby sie nic nie stalo)... ale podobali mi sie do czasu, bo chwile po ich slodkich pocalunkach i rownie slodkiej wymianie zdan na temat odnowienia przysiegi zaplakal maly Eric i przywrocil mnie do rzeczywistosci, przypominajac, ze nie jest dzieckiem Amber, a jego przyszywana mamuska tonie w klamstwie ::jezyk:: ::loll:: No coz, przynajmniej przez chwile bylo milo :wink: ::jezyk::

Brooke wygladala zabawnie, czyszczac naczynia dla Stephanie ::loll::

Szkoda, ze dzis nie bylo Kim :( :serce:
Awatar użytkownika
Klaudusia

Post autor: Klaudusia »

Cesarzowa mnie dziś koszmarnie denerwowała :twisted: Jak może nie zaprosić matki na ślub jej syna,nie ważne czy ją lubi,i czy to tylko odnowa przysięgi,tak nie postępuje osoba,która dba o rodzinę ::plask wczolo:
Biedna Brooke :( Ciekawe co Stefa następnym razem każe jej czyścić ::plask wczolo:
Ale ślicznie wyglądała :serce: :serce: :serce:
Cieszę się,że Amber i Rick doszli do porozumienia.Choć aktor grający Ricka mimo wszystko przekonujący nie jest :wink: W przeciwieństwie do Adrienne,bo dziś Amber tak się wszystkim podniecała,że szok ::cojest::
Becky zachowywała się jakby w życiu tortu na oczy nie widziała :lol:
A Macy ma ostanio rolę kompletnej idiotki.Jak można być tak mało spostrzegawczym.Naprawdę to już się ciągnie tak długo a ona udaje,że wszystko jest ok :roll:
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

A mi sie bardzo podobaly urodziny Becky :zeby: Uwazam, ze jej koledzy z pracy bardzo fajnie sie zachowali :mrgreen:
Marisa

Post autor: Marisa »

Goku pisze:Czort->Edytuj swoje posty bo masz z małej litery i możesz ostrzeżenie dostać!!!
A kim ty jesteś, żeby ją upominać :?: ::chytry:: Za takie coś mogłaby dostać ostrzeżenie jasne ::loll:: ::loll:: ::loll::
Kitty

Post autor: Kitty »

Becky ma ładny, szczery uśmiech :D Swoją drogą, Becky rzeczywiście sie przemęcza w pracy :mrgreen: . Ale coraz bardziej ją lubię i żal mi jej, że nie ma swojego synka przy sobie. . A zauważyliście, że Becky miała dziś taką fryzurkę z warkoczykami, podobną do tej, jaką w poprzednich odcinkach miała Amber?
Stephanie dzis przegięła z nienawiścią do Brooke, traktowała ją jak Kopciuszka ::kwasny:: . Stephanie zachowała się dziś po prostu podle. Szkoda, że choroba i to że była o krok od śmierci niczego jej nie nauczyły.
Co do Amber i Ricka, zgadzam się z Kimberly 1990 ::ok:: . Przez jakiś czas było między nimi naprawdę miło, Rick wyglądał, jakby był zakochany. Fajnie było na nich patrzeć. Ale to dziecko, to rzeczywiście...Gdyby nie kłamstwo z dzieckiem, nawet lubiłabym Amber. Czasami Amber mówi naprawdę sensownie i w ogóle nie jest taka zła. Może z dzieckiem też byłoby inaczej, gdyby nie Tawny? ::kwasny:: Może gdyby powiedziala prawdę, że dzecko urodziło się nieżywe, Rick wybaczyłby jej i jakoś ułożyłoby się między nimi?
Szkoda, że dziś nie było Kim. :cry:
Awatar użytkownika
alexisjunior

Post autor: alexisjunior »

Marisa nie wierzysz? To przeczytaj regulamin.
Życie choć piękne, tak kruche jest, wystarczy jedna chwila, by zgasić je...
Awatar użytkownika
bethy

Post autor: bethy »

Ja dzisiaj za to dostalam :P , ale juz jestem cicho bo jeszcze dostane drugie za off-topic :)
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

alexisjunior pisze:Marisa nie wierzysz? To przeczytaj regulamin.
Właśnie ::ok:: ::jezyk::
Awatar użytkownika
Kamil

Post autor: Kamil »

Damians pisze:A jutro wielkie wydarzenie-odnowa przysięgi Amber....mam nadzieję, że nie wleci Kimbery i nie będzie nieoczekiwanych zwrotów akcji ::chytry:: ::jezyk:: :mrgreen: .
Rick to przeczuł i powiedział Amber, że poproszą księdza by ominął formułkę "niech zamilnkie na wieki...". Jeśli ktoś zna przeszkodę, niech zamilknie na wieki 8)

Stephanie jest świetna w stosunku do Brooke i specjalnie urzadzi teraz "ślub" Macy i Thornowi, więc na 100% ją zaprosi, zwłaszcza, że Amber i Rick odnowią przysięgę małżeńską. Coś czuję, że jutro może wszystko się wydać :twisted:

Becky przesadza z tymi zdjęciami małego Ericka, ale wszystkiego naj... z okazji ... pierwszych urodzin ::loll:: a co, jedną świeczkę miała na torcie ::rad::

Amber i Rick wyglądali dziś wspaniale. I ta słodka rozmówka z Becky... gdyby nie zajrzała do kalendarza, to wcale by pewnie nie zadzwoniła ::jezyk:: Gdyby od początku taka było w stosunku do Becky i nie ulegała by Towny, wszystko by dzisiaj było inaczej. Z resztą matka najwidoczniej przynosi jej tylko pecha - gdyby nie wyjeżdżała na pustynię i urodziła normalnie, nie musiała żyć by w kłamstwie. A Rick nie zostawił by jej w takim stanie. I gdyby obyła się bez kłamstw, może wszystko potoczyło by się inaczej.

Jedyne co mnie irytuje to fakt, że Taylor spotkała się z Brooke w gabinecie swojego męża i dała się wyrzucić z niego Thornowi, żeby ten w pokoju swojego brata obściskiwał się z Brooke. Oczywiście striptiz Brooke wymiata ::krzyw::

I jeszcze jedno: śmiesznie to wygląda gdy Darla jest w letniej podkoszulce (niemalże z piersiaaaaami na wierchu ::jezyk:: ) a Macy ma na sobie coś co futro przypomina. A jej spodni to juz nie skomentuję ::plask wczolo: [/list]
Zablokowany