Dzisiejsze odcinki wiały nudą. Scenki z Brooke i Stephanie mnie rozbrajają
Bieżące odcinki cz. 1
- alexisjunior
Amber z Rickiem wreszcie rozładowali napięcie.... w swojej sypialni.
Rick jaki zadowlony się rano obudził.
Brooke dwoi się i troi żeby przypodobać się Stephanie, a nie widzi, że Stephanie tylko się z niej nabija i nią manipuluje... Świetna scena z czyszczeniem srebra! Swoją drogą te sztućce Forresterów były takie brudne, jakby ich wieki nie używali.
Rick jaki zadowlony się rano obudził.
Brooke dwoi się i troi żeby przypodobać się Stephanie, a nie widzi, że Stephanie tylko się z niej nabija i nią manipuluje... Świetna scena z czyszczeniem srebra! Swoją drogą te sztućce Forresterów były takie brudne, jakby ich wieki nie używali.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
-
Dawidek
- Administrator
Wiedziałem, że nie będzie kolacji z Bridget, za kulisami Brooke musiała ją odwołać.
Brooke jest kompletnie naiwna, co do Stephanie, ta knuje jej za plecami jak się dowiedzieć, a tu Brooke nawet nie pomyśli, że jej była teściowa coś może kombinować i nie zachowa ostroźności, albo odrobiny krytycyzmu.
Co do tego ślubu, to Stephanie nieświadomie może rozbić związek Brooke i Thorne,a. Macy podchwyciła jej pomysł, więc może być bardzo ciekawie.A Thorne nie będzie miał innego wyjścia jak powiedzieć "Tak" inaczej wyjawi prawdę. Sprytne zagranie Stephanie. A na przyjęciu Brooke będzie, będzie tego chciał jej syn.
Zacząłem od Bridget, to i na niej skończę. Ciekawe, czy ona pojawi się na tym przyjęciu.
Brooke jest kompletnie naiwna, co do Stephanie, ta knuje jej za plecami jak się dowiedzieć, a tu Brooke nawet nie pomyśli, że jej była teściowa coś może kombinować i nie zachowa ostroźności, albo odrobiny krytycyzmu.
Co do tego ślubu, to Stephanie nieświadomie może rozbić związek Brooke i Thorne,a. Macy podchwyciła jej pomysł, więc może być bardzo ciekawie.A Thorne nie będzie miał innego wyjścia jak powiedzieć "Tak" inaczej wyjawi prawdę. Sprytne zagranie Stephanie. A na przyjęciu Brooke będzie, będzie tego chciał jej syn.
Zacząłem od Bridget, to i na niej skończę. Ciekawe, czy ona pojawi się na tym przyjęciu.
B@r pisze:Rick jaki zadowlony się rano obudził.![]()
Nie rozumiem dlaczego pokazali dzisiaj już ranek, a omineli niektóre sprawy
Szczerze mówiąc to śmiać mi się wczoraj chciało jak Amber mówiła "chcę się z Tobą kochać"... . Hasło roku - chcę się z Tobą kochać. Dobrze, że Brooke nie było w pobliżu, bo znana jest ze swoich "podglądaczych nawyków": pamiętacie jak podglądała przez okno Ridgha i Taylor?