Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Marisa

Post autor: Marisa »

Nawet jeśli jest w regulaminie, wątpie żeby dostała ostrzeżenie za taką bzdurę ::chytry::
Dzisiejsze odcinki wiały nudą. Scenki z Brooke i Stephanie mnie rozbrajają ::loll:: Nie podoba mi się ta fryzura Darli :?
Goku

Post autor: Goku »

Marisa pisze:Nawet jeśli jest w regulaminie, wątpie żeby dostała ostrzeżenie za taką bzdurę ::chytry::
Dzisiejsze odcinki wiały nudą. Scenki z Brooke i Stephanie mnie rozbrajają ::loll:: Nie podoba mi się ta fryzura Darli :?
A czemu np. SallyFan dostał??
Awatar użytkownika
alexisjunior

Post autor: alexisjunior »

Dużo forumowiczów już dostało ostrzeżenia za pisanie małą literą, więc lepiej się pilnować :wink: .
Na tym kończę ten off-topic.
Życie choć piękne, tak kruche jest, wystarczy jedna chwila, by zgasić je...
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Rzeczą ludzką jest popełnianie błędów ,ale sztuką jest ich nie powtarzać , tak więc osobie której się zwróci uwage że popełniła błąd powinna go naprawić.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Macy miała na sobie coś a'la futro bo przecież u nich jest grudzień :wink: ::jezyk:: :mrgreen: ::rad::
anian76

Post autor: anian76 »

Amber też była nieźle ubrana: sukieneczka na cieniutkich ramiączkach, rajstopy i kozaczki. Ależ zimno w tej Californii (szczególnie w nogi) :zeby:
Bóg ukrył piekło w samym sercu raju - Paulo Coelho
paula ;]

Post autor: paula ;] »

Fajne sobie dzisiaj uśmieszki przsyłały Brooke i Stephanie ::krzyw::
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

Okazało się, że Amber i Brooke umieją mówić w myślach. :) Mam nadzieję, że doszło stałej zmiany pod tym względem.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Amber z Rickiem wreszcie rozładowali napięcie.... w swojej sypialni. :mrgreen: 8)
Rick jaki zadowlony się rano obudził. :wink:
Brooke dwoi się i troi żeby przypodobać się Stephanie, a nie widzi, że Stephanie tylko się z niej nabija i nią manipuluje... Świetna scena z czyszczeniem srebra! Swoją drogą te sztućce Forresterów były takie brudne, jakby ich wieki nie używali. :roll:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Wiedziałem, że nie będzie kolacji z Bridget, za kulisami Brooke musiała ją odwołać.
Brooke jest kompletnie naiwna, co do Stephanie, ta knuje jej za plecami jak się dowiedzieć, a tu Brooke nawet nie pomyśli, że jej była teściowa coś może kombinować i nie zachowa ostroźności, albo odrobiny krytycyzmu.
Co do tego ślubu, to Stephanie nieświadomie może rozbić związek Brooke i Thorne,a. Macy podchwyciła jej pomysł, więc może być bardzo ciekawie.A Thorne nie będzie miał innego wyjścia jak powiedzieć "Tak" inaczej wyjawi prawdę. Sprytne zagranie Stephanie. A na przyjęciu Brooke będzie, będzie tego chciał jej syn.
Zacząłem od Bridget, to i na niej skończę. Ciekawe, czy ona pojawi się na tym przyjęciu.
Awatar użytkownika
Kamil

Post autor: Kamil »

B@r pisze:Rick jaki zadowlony się rano obudził. :wink:
8)

Nie rozumiem dlaczego pokazali dzisiaj już ranek, a omineli niektóre sprawy :twisted: Proponuję stworzyć "Moda na sukces Hot Extra" po 23 ::loll::

Szczerze mówiąc to śmiać mi się wczoraj chciało jak Amber mówiła "chcę się z Tobą kochać"... . Hasło roku - chcę się z Tobą kochać. Dobrze, że Brooke nie było w pobliżu, bo znana jest ze swoich "podglądaczych nawyków": pamiętacie jak podglądała przez okno Ridgha i Taylor? :mrgreen: Już wiem dlaczego Ridghe kupił dom od Pierca ::krzyw:: Ale Amber jeszcze trochę daleko do "perfekcyjnego uwodzenia" Brooke. Z resztą powinny się zaprzyjaźnić, prawdę mówiąc mają ze swobą wiele wspólnego.
Goku

Post autor: Goku »

Dawidek pisze: Zacząłem od Bridget, to i na niej skończę. Ciekawe, czy ona pojawi się na tym przyjęciu.
A może ta koleżanka porwała ją i nie chce wypuścić :D :P :mrgreen: ...
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Ponoć Rick i Amber spędzili upojną noc :mrgreen: to ciekawe dlaczego jak Rick się obudził to był ubrany od stóp do głowy... ::jezyk:: ::chytry::
Awatar użytkownika
Kamil

Post autor: Kamil »

Damians pisze:Ponoć Rick i Amber spędzili upojną noc :mrgreen: to ciekawe dlaczego jak Rick się obudził to był ubrany od stóp do głowy... ::jezyk:: ::chytry::
Te jego spodnie co miał rano, to przypominają mi te w których wspinają się alpiniści 8) Może wstydzi się bo mam celluitiss? ::loll::
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Może po tej upojnej nocy postanowił się ubrać, może nie lubi spać całkiem nago. Nawet w towarzystwie żony, może w ubraniu mu się lepiej śpi.
Zablokowany