Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Amberka:)

Post autor: Amberka:) »

Goku pisze:Dangerous-> Właśnie Amber do Justina a Kimberly do Jacoba!!!
Popieram!Justin jakoś bardziej czulszy się wydaje dla Ambrossi,a Jacob bardziej się troszczył o swoja laleczke,Kimciocha-smrodziocha ::plask wczolo:
Goku

Post autor: Goku »

Więc jak mówiłem powino być dwóch Ricków :mrgreen:

Kim to by i tak nic nie dało ::ok:: Ona chce jednego i tylko dla siebie :!: ::kwasny:: Ale 2 w 1 mogło by być ::ok:: ::krzyw:: Jak Nescafe ::loll:: :zeby:
Goku

Post autor: Goku »

Wyobrażacie sobie trójkąt: Bimber-Rick-Kimberly :D

Goku pisze:Wyobrażacie sobie trójkąt: Bimber-Rick-Kimberly :D
To by nie było ciekawe,bo Kim postarała by się o dziecko ::kwasny:: Albo coś w tym styl ::kwasny:: u
Awatar użytkownika
Majkel

Post autor: Majkel »

Dzisiaj było nawet ciekawie. Przyjęcia u Forresterów zawsze wyzwalają sporą dawkę emocji 8) Macy dzisiaj wyglądała super, ta jej biała skromna sukienka odsłaniająca ramiona :serce:, nie to co wypacykowana Amber ::plask wczolo: Najbardziej wkurzający jak zawsze był Ridge, do paczki z ojcem i Tay. Odczepili by się w końcu od Thorna i powiedzieli Macy o co chodzi. Ona zasługuje na prawdę i na normalne życie. A nie wegetację przy tym bufonie Thornie :evil:
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Dzisiejsze odcinki byly takie... sielankowe ::jezyk:: A impreza. musze przyznac, strasznie dretwa ::plask wczolo:

Jak zobaczylam Amber w tej sukience, to zebralo mi sie na... widomo na co ::jezyk:: ::ysz:: Wygladala potwornie ::ysz:: Az nie umiem tego opisac ::ysz:: Taka mloda dziewczyna, a ubrala sie jak stary babion ::ysz:: No coz, ale to w koncu byla sukienka Stefy, choc przypuszczam, ze Królowa wygladala w niej o niebo lepiej (tylko przypuszczam, bo nigdy nie widzialam) :mrgreen: Dalej co do Amber: mialam wrazenie, ze jak malowala usta to wyjechala ::loll:: i przez to zrobily sie jeszcze wieksze ::cojest:: A jak zaczela sie szczerzyc do Kimberly, przechadzac i pokazywac jaka to ona jest teraz wielka pani Forrester, to pierwsze co mi przyszlo na mysl bylo to, ze ona nie ma za gorsz klasy i prezencji, czego o Forresterach nie mozna powiedziec ::krzyw:: Ale zeby tak totalnie nie zjechac Amber z dzisiejszych odcinkow dodam, ze bardzo podobala mi sie jej przemowa ;) Ładne slowa ::jezyk::

Strasznie zal mi bylo Kim ::kwasny:: Macy mogla jej nie ciagnac na te impreze ::kwasny:: Choc musze przyznac, ze kiedy Kim placze, wyglada bardzo ladnie :serce: :wink: Troche glupio zrobila, dzwoniac do Becky, bo w sumie niewiadomo po co to zrobila, ale to pewnie byl akt desperacji i emocji ::jezyk:: Podziwiam Kim za to, ze w ogole sie tam pojawila i wytrzymala to wszystko :: bow :: :wink:

Macy robi z siebie taka idiotke, ze az mi jej szkoda ::jezyk:: Nie wiem czemu scenarzysci jej to robia ::ke:: Zabawnie wyglada Thorne kiedy ona sie do niego zbliza ::loll:: Ma taka mine, jakby mial chec uciekac, gdzie pieprz rosnie ::loll::

Krócej: niech Brooke wparuje na to przyjecie i rozgromi ich wszystkich bo nie wytrzymam ::jezyk:: ::loll:: :mrgreen:
Awatar użytkownika
Ashlar

Post autor: Ashlar »

To prawda, Macy w białej sukience wyglądał cudnie... ale wcześniej, w tym moherowym sweterku wygladała, przepraszam za wyrażenie, bardzo tanio.
Uśmiałem sie dziś do łez - ostatnie desperackie podrygi ryby wyrzuconej na brzeg - mowa o Kimi oczywiście :lol: dzwoniąc do Becky była komiczna... a Becky? słuszna reakcja? posłała ją na drzewo :lol:
paula ;]

Post autor: paula ;] »

I po c ta Kimberly jeszcze dzwoniła do tego Paryża? Dostało, to co chciała. Przypomina mi Brooke. A Becky dobrze się zachowała. Mogła słuchawkę odłożyć, jak tylko usłyszała, że z Ericiem III wszystko w porządku. Podobała mi się przysięga Ricka i Amber. Fajny drugi odcinek.
Marisa

Post autor: Marisa »

Tylko się ośmieszyła, płaszcząc się przed Becky ::loll::
Awatar użytkownika
Cynthia

Post autor: Cynthia »

Biedna Kim wykazuje pierwsze objawy obłędu. Dzis pierwszy raz było mi jej szkoda. Niepotrzebnie przyszła, ale to wina jej siostry, która jest samolubna w tym swoim dążeniu do ślubu i nie zwraca uwagi ani na Thorna ani na Kim, która była dziś przez nią wystawiona na niepotrzebne cierpienia. Głupio, że nie było Brooke. Rick powinien ją zaprosić. Rick ma minusa, za to że o mamie zapomniał. Amber wyglądała dziś cudownie, po prostu ślicznie.
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"

Cynthia pisze:Biedna Kim wykazuje pierwsze objawy obłędu. Dzis pierwszy raz było mi jej szkoda. Niepotrzebnie przyszła, ale to wina jej siostry, która jest samolubna w tym swoim dążeniu do ślubu i nie zwraca uwagi ani na Thorna ani na Kim, która była dziś przez nią wystawiona na niepotrzebne cierpienia. Głupio, że nie było Brooke. Rick powinien ją zaprosić. Rick ma minusa, za to że o mamie zapomniał. Amber wyglądała dziś cudownie, po prostu ślicznie.
No w sumie to nie zapomniał,bo brzdęknął coś na ten temat przy Amberci ::kwasny:: Właśnie...Przy Amber ::kwasny:: Jaj to tylko pretensje składa :!: Mogłaby mu strzelić w tego małomównego ryja raz na zawsze(a dobrze :mrgreen: ) :!:
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

Macy jest dziwna. Godzi się, żeby jej ślub odbył się na przyjęciu. Nie wyczuwa, że coś jest "nie tak" w jej związku? Nie rozumie, że to nie w porząku, że nic nie powiedziała Thorne'owi? ::cojest:: ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

No Macy dziś wreszcie ładniej wyglądała, ale dalej coraz głupsza -jak zapytała do Taylor,Ridge'a Thorne'a: "nie przeszkadzam?" sam chciałem wykrzyczeć: oj tak i to bardzo wyjdź z kadru! :zeby: Dziś najlepszy był EricIII pomijając ż ena początku z wrażenia narobił w pieluszke wyglądał uroczo :serce: W ogóle juz dawno pomyślałem sobie że scenarzyści wymyślili pewnie ten ślub aby Amber miała co wspominac i ajkie zdjęcie oglądać (z Justinem). Bardzo cieszy mnie że Stephanie popiera Amber a nie królewnę Kimberly. W ogóle Amber dziś wyglądała bardzo ładnie w pierwszej scenie w sukni, fakt że suknie mogłaby miec jakąś nową, ale czepiacie jej się tylko ze złośliwości. Poza tym zarzucacie Amber brak wykształcenia a bardzo ładnie się wysłowiła podczas przysięgi i dobrze że Rick raczył coś dodać. No i pięknie się patrzyło jak Becky załatwiła Kimberly :) Brakowło tylko aby wpadła tam Brooke, w ogole to ona pierwsza powinna się domyślić co knuje Stephanie, która bez kultury nie raczyła zaprosić Brooke, ale tekst o Sally to już przełom.
A w ogóle co się stało z obrazem? Jakiś czas mieliśmy taki nowy wyrazisty i chyba już przepadł?!
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
pszczolavel

Post autor: pszczolavel »

Nio, Becky była fantastyczna :D A Taylor ładnie wygląda w tym koczku! ::rad::
Oglądam : Moda na sukces, Pierwsza miłość, Barwy szczęścia, Czarodziejki
Zablokowany