Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

Amber była żałosna jak zwykle. ::krzyw:: Bardzo podobała mi się "rozmowa" Rebecki z synem. 8) Czekałem na gniew Adam. I doczekałem się. 8) Stefa bezczelna była. Bez powiadomienia Thorne'a orgaznizuje ślub, a później ma wyrzuty. ::krzyw::
karolciaQ

Post autor: karolciaQ »

Dzisiejszy odcinek był cudowny :serce: Wreszcie Rick pokazał na co tak naprawdę leci :P Żal mi Macy ale z drugiej strony dobrze, że się wreszcie dowiedziała tylko szkoda, że w takich okolicznościach :( A ja miałam nadzieje, że Brooke nagle wyskoczy z ukrycia :)
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Naprawdę widać było, że Thorne cierpiał i to bardzo. Ale sam sobie nawarzył piwa. Teraz musi Macy wyjaśnić cała sytuację i pewnie ma wyrzuty sumienia.
Stephanie się zawiodła, bardzo liczyła na tem ślub, no ale macie rację, mówiąc, że ślub to niespodzianka to nie najpepszy pomysł.
Eric i Ridhe jak zwykle się złościli. Nie ma co komentować.
Amber to niezła "zbereźnica" wyglądała interesująco. Na jej miejscu z wielką chęcią ściągnąłbym mu ten szlafroczek :D :D :D
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Podobało mi się pytanie Thorna do matki "a zapytałaś czy ja tego chcę?!" (czy coś w tym stylu) jak Stephanie palnęła "myślałam że tego chcesz" (ślubu z Macy) buahahaa :twisted:
A Amber wyglądałaby lepiej bez tego "krawata" na szyi ::jezyk:: Choć i tak, wnioskując z miny Ricka, był chłopak zadowolony dziewczyną w skąpym stroju ::loll:: ::loll:: ::rad::
Na negatywną uwagę zasługuje obrzydliwa mina Becky po tym jak Erick III powiedział [akurat ::loll:: ] 'mama' , taki ni to wyszczerz radości ni to smutku, żałosne ::ysz:: [/list]
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Czapki z głów przed Thorenem ,dzisiaj zachował się jak prawdziwy mężczyzna , ma ode mnie wielkiego plusa, nie dał się namówić Ridgowi i Ericowi ale także postawił się Stephani i rodzinie Sally . Co do Amber ten strój który kupiła to chyba był z sexshopu dla kobiet lubiących lasy ::loll:: . Co do ,,sypialni Brooke,, ja nie widziałem aby w tej kolekcji była skóra a przynajmniej taka... to nie gust Brooke. Mam pytanie do was gdzie się podziała Pani psychiatra ? Poszła leczyć? ::loll::
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Robi pisze:Czapki z głów przed Thorenem ,dzisiaj zachował się jak prawdziwy mężczyzna , ma ode mnie wielkiego plusa, nie dał się namówić Ridgowi i Ericowi ale także postawił się Stephani i rodzinie Sally . Co do Amber ten strój który kupiła to chyba był z sexshopu dla kobiet lubiących lasy ::loll:: . Co do ,,sypialni Brooke,, ja nie widziałem aby w tej kolekcji była skóra a przynajmniej taka... to nie gust Brooke. Mam pytanie do was gdzie się podziała Pani psychiatra ? Poszła leczyć? ::loll::
Nie wiesz? Przecież ona poszła do łazienki zamknęła się na klucz(akurat ktoś by chciał ją podglądać ::plask wczolo: ::krzyw:: ) i gdy załatwiła swoje potrzeby chciała wyjść ale drzwi się zacięły i Pani Psychiatra waliła w drzwi ale nikt jej nie słyszał... ::jezyk:: ::jezyk:: :mrgreen:
Żartuję oczywiście... ::jezyk:: ::jezyk:: ::jezyk::
Awatar użytkownika
Monia

Post autor: Monia »

Robi pisze: Mam pytanie do was gdzie się podziała Pani psychiatra ? Poszła leczyć? ::loll::
Taylor, pewnie tak jak i Bridget poszła do koleżanki :mrgreen:
Wszystko ma kiedyś swój koniec, ale nie "Moda na sukces"! :zeby:
koffam Amber :)

Post autor: koffam Amber :) »

Amber była super! Jak zwykle! Szkoda ze baciora nie miała:D A EricIII nie powiedział 'mama' tylko 'nana'
AMBER RULEZZZZZ
Awatar użytkownika
Cynthia

Post autor: Cynthia »

Brooke zachowała sie bardzo rozsądnie jak się nie pokazała w domu Stefy, tylko patrzyła co tam się dzieje. Pewnie wyszłaby z ukrycia gdyby Thorn nie powiedział że nie chce ślubu.
Najlepsza była Amber, wyglądała bardzo atrakcyjnie, Justin zapewne żałował, że w tym filmie nie ma nic więcej tylko wstęp do akcji. :mrgreen: Ale sam Rick w szlafroku to porażka. Co on tam ma, że tak się wstydzi.
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
Awatar użytkownika
Kamil

Post autor: Kamil »

Cynthia pisze:Ale sam Rick w szlafroku to porażka. Co on tam ma, że tak się wstydzi.
Raczej czego on tam nie ma? ::loll:: Pewnie... orzeszek :zeby: Ale Amber była zadowolona, więc... to ich tajemnica. Ja nadal jestem za "Moda na sukces - Hot Extra" po 23 ::rad::

P.S. Wkurzony Thorne wymiata... te jego miny i ściśnięte pięści, którymi wymachuje, gdy się wkurza :mrgreen:
Kitty

Post autor: Kitty »

Z tym "ubranym po szyję" Rickiem to rzeczywiście przegięcie :wink: . A nawiazując jeszcze do odnowienia ich przysięgi to dziwi mnie, że Rick w ogóle nie przejął się faktem, że tam nie było jego matki :? . Rozumiem, że Brooke jest przeciwna jego związkowi z Amber, ale mimo wszystko. Stephanie też podle postąpiła, że nie zaprosiła Brooke mimo że w programie było tak ważne dla Ricka wydarzenie.
Co do Macy, uważam że cała ta "szopka" ze ślubem, do którego nie doszło, bardzo ją musiała upokorzyć. Już lepiej byłoby żeby Thorne powiedział jej to bez świadków. A swoją drogą szkoda, że sama wcześniej nie wpadła na to, by konkretnie rozmówić się z Thornem, zapytać go wprost. Czekała na jego gest i jeszcze gorzej na tym wyszła.
Goku

Post autor: Goku »

Wow!!!Mają już święta... :D A myślałem że będzie trzeba dłużej czekać... :D
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Śmiech Cesarzowej na początku odcinka będzie chyba hitem tego dnia. Zdecydowanie bardziej mi się podoba atmosfera świąt u Brooke i Thorne'a. 8) 8) 8)
Goku

Post autor: Goku »

Rick w sweterku :mrgreen: Wszyscy ubrani a Amber?? Amber w sukience bez rękawów :D
Abec

Post autor: Abec »

Thomas wygląda jak dziewczynka, przemówienie Amber stanowczo było skierowana do widzów i Forresterowie nawet go nie słuchali, Becky wczuwa się w rolę Kapłanki, Amber coraz lepiej wychodzi na spławnieniu matki, Brooke mówiła o aniołach :P . Ot, przeciętny odcinkek gwiazkowy. 5/10, byłoby więcej gdyby pokazali Sally.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Zablokowany