Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Goku

Post autor: Goku »

Dzisiaj najlepsza była Becky...Aż mi się jej żal zrobiło :( :( :( ...

[ Dodano: 2006-08-28, 16:34 ]
Ciekawe czy w dugim odcinku wciąż będą święta...
Abec pisze:Ot, przeciętny odcinkek gwiazkowy.
Przeciętny??Przeciętny to masz w Klanie!!! :mrgreen:
Abec

Post autor: Abec »

No, przeciętny, takie coś, czego się spodziewałem.

A teraz, hmmmmmmmm, Kim znęca się nad Amber. Po co ta druga tam przychodziła?
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Goku

Amber jest żałosna:"Byłam biedna...Nie mogłam sobie pozwolić na podróże" albo "Ja mam dziecko nie mogę wyjechać" czy coś tego typu...Jak ją znam to za chwilkę poleci do Ricka i będzie go błagała na kolanach by wyjechali do Wenecji... :mrgreen:
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Dzisiaj hipokryta Rick sięgnął dna. Jest chyba najgorszą postacią w historii MNS. Piekielnie mnie denerwuje swoimi fochami. Czego chciał do jasnej ciasnej?! Dwa odcinki temu brał ślub! A teraz ma czelność wygadywać pierwszemu lepszmu, że znowu mu coś nie pasuje. Kłamca! Ciągle zmienia zdanie, bo tak naprawdę wcale nie ma własnego zdania. On myśli, że kim on jest?! No kim?! Brooke powinna mu spuścić lanie, bo on nadal jest małym dzidziuchem, który nie wie co to jest związek z kobietą! Ma pretensje do całego świata, bo ma chore problemy i nie potrafi się zdecydować. To on ma tutaj największe problemy psychiczne.

Zmieniam zdanie. Kimberly powinna dać spokój temu ...

Nie rozumiem dlaczego Becky straciła przytomność.
Ostatnio zmieniony 2006-08-28, 16:55 przez LoLex, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Ocena postaci dzisiejszego dnia :

Taylor :Jakie poroże ::loll::

Erick : Co za talent ..piękna kolenda aż się wzruszyłem :ziewam: :roll: Czemu Erick nie spędza świąt z Bridget? ::ysz::

Stephani : Jak można mówić że jest cała rodzina w komplecie? Przecież nie ma Bridget Thorne i Brooke

Ridge : Hahaha zaprosił Thorne na święta bez jego dziewczyny, co za tupet ::loll::

Amber : Niby dobrze gadała dzisiaj ,ale i tak dalej kłamie i kręci .

Rick : Jak zwykle nuda. Co za sweterek :lol:

Brooke : Jak zwykle pięknie wyglądała :serce:

Thorne : No no no On gotuje :shock: .

Bacy: Ta ciągle płacze ! ile tak można . Ale wigilia przy mrożonkach ::loll:: A jakie prezenty zrobiła ,aż sama zapomniała co sobie sama kupiła. ::loll:: Żal mi było Bacy :(

Giovanni : Ale się naśmiewał z Amber że nigdy nigdzie nie była. Z jednej strony dobrze że ją upokorzył z drugiej strony to nie jej wina że była biedna.

Kimberliy : Piękną suknie miała dziś na sobie. Jaki piękne opalone ciało :zeby:

C.J. : On był nie taktowny .
Goku

Ocena Odcinków:

Najgorsza Dzisiejsza postać:Amber-OMG!Jaka ona dzisiaj żałosna była!...

Najlepsza Dzisiejsza postać:Becky-Jedyna taka co zachowywała się jak człowiek a nie jak stado pawianów :D...I jeszcze ta ostatnia scena... :(

Specjalne Wyróżnienie:C.J.-Wniósł trochę Humoru do drugiego odcinka...

Specjalne Wyróżnienie dla idioty:Rick-Jak zwykle zachowuje się jak...Wrr...Aż by mu się chciało oczy wydrapać...
Abec

Brigit pewnie się wydaje, że dla koleżanki stała się już częścią rodziny, więc u niej spędza święta :)
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Goku

Abec pisze:Brigit pewnie się wydaje, że dla koleżanki stała się już częścią rodziny, więc u niej spędza święta :)
A rodzina Bridget sie tym nie przejmuje...A niech zaginie będzie jeden problem mniej... :D
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Dzisiejsze odcinki mi się podobały, gdyby nie to, że: Brooke jak zwykle zapomniała, że ma córkę! Rick to już wogóle lepiej nie komentować....Za to podobało mi się to co mówiła Amber....Bardzo mi się podobało. Becky mi strasznie szkoda :cry:
Awatar użytkownika
LoLex

No a Brooke obiecała, że Bridget przyjdzie na kolację do niej i do Thorne'a. Dlaczego Bridget nie może wyjść od koleżanki. To jest nie fair - ja się tak nie bawię.

[ Dodano: 2006-08-28, 17:07 ]
paulincia pisze:Dzisiejsze odcinki mi się podobały, gdyby nie to, że: Brooke jak zwykle zapomniała, że ma córkę!
Rick ostatnio zapomniał, że ma matkę-Brooke za co go znienawidziłem.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

O Bridget wszyscy zapomnieli : matka-Brooke ojciec-Erick brat-Rick i reszta towarzystwa : Taylor Amber Stephani Ridge i Thorne. Być może Brooke jeszcze do niej poszła na wieczór po spotkaniu z Thornem ale reszta rodziny ::kwasny::
Awatar użytkownika
Kamil

Post autor: Kamil »

Pierwszy odcinek - rodzinna sielanka... . Głupi Thorne wolał je spędzić z Brooke. "Za rok spędzimy je razem z całą rodziną"... . Tak. Założę się, że nawet jeszcze Wielkanocy nie będzie, gdy Brooke znajdzie już sobie nowego.

I jeszcze jedno: poważnie martwi się o Bridget 8) Biedna musiała spędzić święta u koleżanki, bo mamusia zamiast być z córką poszła na schadzki do Thorne'a, a Ridge nawet nie pomyślał by zaprosić niedawno jeszcze swoją córkę... .

Odcinek drugi - Amber miała znów świetną fryzurę. Fajna rozmowa Ricka i Cja, ale Rick znów udowodnił, że mentalnie nie ma więcej niż 2, 3 latka ::loll:: Co raz bardziej widać, że Amber powinna być z CJ. Przynajmniej by się porządnie wyżyła :twisted:
Minus w rozmowie Amber & Kimberly - myślałem, że Ambrossia znów ją wytarga za te kudły, a tu nic :) Chyba boi się jej karate :zeby: . Kimberly-Matrix- pogromca żon swoich ukochanych.

W obu odcinkach szkoda mi było Becky. Co raz wyraźniej widać, że tajemnica z Erickiem III ma fatalne skutki nie tylko dla Ricka i Kimberly, ale przede wszystkim Becky i Amber. Gdyby A,ber nie pojechała rodzić na pustynie, to by było zupełnie inaczej. A nie - Towny na siłę ją wepchała do Forresterów z dzieckiem Becky. Amber mogła powiedzieć prawdę od razu, a teraz co kolwiek by nie zrobiła, to ona za wszystko zapłaci, a nie Twony, która pewnie spędziła wigilię z wielbłądem ::krzyw::
Abec

Robi, nie poszła, bo Bridget uczy się z koleżanką i nie wolno jej przeszkadzać :)

Co do Becky, to po prostu nie powinna w takim stanie chodzić do przedszkola, przecież jeszcze poprzedniego dnia płakała za Małym.
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

LoLex pisze:Rick ostatnio zapomniał, że ma matkę-Brooke za co go znienawidziłem.
No, ale wtedy to Rick dowiedział się o tym dość późno no i pewnie był przekonany, że jego matka będzie...Choć na jego miejscu zadzwoniłabym do niej od Stephanie skoro jej nie było..
Awatar użytkownika
LoLex

Becky ma depresję, ale jest jedną z najbardziej normalnych postaci w serialu.
Zablokowany