Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Najlepszy fragment to jak Eric gra na fortepianie i wszyscy śpiewają kolędy : :lol: ::rad::
Bliźniaczki były dzisiaj super ubrane....prawdziwe elfiki :serce: :serce: ::jezyk::
Brooke jak zwykle była dzisiaj piękna :serce: .Bridget siedzi u koleżanki-a może ona wstąpiła do rodziny tej koleżanki! I wyrzekła się wszystkich Forresterów ::jezyk:: :mrgreen: No i dobrze, jeden kłopot mniej z głowy Brooke ::jezyk::
Becky jak zawsze mówiła sama do siebie, a te zemdlenie na końcu coś nam zapowiada...niespoilerujmy :mrgreen: ::bojesie:: .
Kimberly w drugim odcinku miała ochydny sweterek ::kwasny:: ::kwasny:: :?
Co do Ricka to niemiał się czym chwalić CJ'owi bo przecież on całą noc siedział w pancernym szlafroczku :mrgreen: bał się pewnie nawet nagiej nogi z pod niego wychylić... ::jezyk:: ::jezyk:: :mrgreen: ::rad::
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

paulincia pisze:
LoLex pisze:Rick ostatnio zapomniał, że ma matkę-Brooke za co go znienawidziłem.
No, ale wtedy to Rick dowiedział się o tym dość późno no i pewnie był przekonany, że jego matka będzie...Choć na jego miejscu zadzwoniłabym do niej od Stephanie skoro jej nie było..
No i żadna osoba obecna na odnowieniu przysięgi nawet nie zdziwiła się czemu nie ma Brooke. Ta rodzina jest jakaś chora. Wszyscy upodabniają się do Cesarzowej.
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Dangerous pisze:Co raz bardziej widać, że Amber powinna być z CJ. Przynajmniej by się porządnie wyżyła :twisted:
::ok:: Tak, ja też bym chciała, żeby Amber była z CJem, Rick to nudziarz i tyle :!:
Awatar użytkownika
Kamil

Post autor: Kamil »

Damians pisze:Kimberly w drugim odcinku miała ochydny sweterek ::kwasny:: ::kwasny:: :?
Widać, że jest siostrą Macy - niedawno ona wyskoczyła w jakimś futrzanym golfie z odkrytym brzuchem. Ale Kimberly sweterek wymiata ::cojest::

Szkoda, że nie pokazali świąt Sally, CJa, Macy, Adama, Kimberly, Darly i Clarka ::chytry::
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Naskrobie troszke :mrgreen:

Występowali:
Eric, Stephanie, Ridge, Thorne, Brooke, Taylor, Kimberly, Giovanni, Amber, Rick, Becky, C.J., Suzanne, Eric III, Phoebe, Steffy, Thomas

Eric:
No bratku, nie wiedziałem że umiesz grać na fortepianie :mrgreen: Ty chyba tez nie wiedziałeś! :twisted:

Stephanie:
Czerwony kolor idealnie pasuje do twojego Tronu :mrgreen:

Ridge:
Święta byłyby piękne bez ciebie, złociutki ::plask wczolo:

Thorne&Brooke:
Żałujcie że nie byliście na świętach :mrgreen: Było miodzio :serce:

Becky:
Zaczynasz mnie wkurzać ::plask wczolo:

Suzanne:
Ale masz końskie zęby :mrgreen:

Amber:
W 1 odcinku byłaś cudowna. W 2 przy Kim troche nawaliłaś..

Kimberly:
Dziś słabo. Zwłaszcza ta sukienka :roll:

Giovanni:
Eee... Yyyy... nie każdy musi być we Włoszech ciołku :mrgreen: :mrgreen:

Bridget:
Pozdrów koleżanke!

Rick:
Aktor jest beznadziejny!!

C.J.:
Zacznę od tego że ogol te twoje "wąsy" bo wyglądasz jakbyś miał szwy :mrgreen: Dziś tragicznie...

Taylor:
Strój to chyba babki cioci szwaczki córki :mrgreen:

Gwiazda odcinka: Phoebe & Steffy :serce:
Najgorzej grająca postać: C.J.

No i do diabła gdzie jest Sally?! ::kwasny:: ::kwasny:: ::kwasny::
Pewnie Bridget spędzała święta u Sally :mrgreen:
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Najlepsze było jak Taylor przywitała wszystkich w porożu, talent muzyczny Ericka oraz Bridget o której wszyscy zapomnieli ,ale tak naprawde ona się wypisała z tej rodziny bo już nie może na nich patrzeć ... jedyna normalna ::loll::
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Noo Bridget gra najlepiej ze wszystkich :mrgreen: :mrgreen: Mam nadzieje że wpadnie na przyszłe święta. :twisted: :twisted: :twisted: Brooke tez przejmuje sie swoją córką :mrgreen: Albo Rick : "Czy ja sie ciebie pytam czy kochasz bardziej mnie czy Bridget?" i to "Czy Rick i Bridget zaakceptują twój związek z Thorne'm?" :mrgreen: :mrgreen: Bridget z pewnością :mrgreen: :mrgreen:
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

SallyFan pisze:Noo Bridget gra najlepiej ze wszystkich :mrgreen: :mrgreen: Mam nadzieje że wpadnie na przyszłe święta. :twisted: :twisted: :twisted: Brooke tez przejmuje sie swoją córką :mrgreen: Albo Rick : "Czy ja sie ciebie pytam czy kochasz bardziej mnie czy Bridget?" i to "Czy Rick i Bridget zaakceptują twój związek z Thorne'm?" :mrgreen: :mrgreen: Bridget z pewnością :mrgreen: :mrgreen:
Ja też uważam, że Bridget jest najlepsza :mrgreen: taka bezkonfliktowa i wogóle ::loll:: ::loll::
Goku

Post autor: Goku »

SallyFan pisze:Noo Bridget gra najlepiej ze wszystkich :mrgreen: :mrgreen: Mam nadzieje że wpadnie na przyszłe święta. :twisted: :twisted: :twisted: Brooke tez przejmuje sie swoją córką :mrgreen: Albo Rick : "Czy ja sie ciebie pytam czy kochasz bardziej mnie czy Bridget?" i to "Czy Rick i Bridget zaakceptują twój związek z Thorne'm?" :mrgreen: :mrgreen: Bridget z pewnością :mrgreen: :mrgreen:
Bridget o niczym nie będzie wiedziała chyba że jej SMS-a albo Maila wyślą :D
koffam Amber :)

Post autor: koffam Amber :) »

Najbardziej żałosna to była oczywiście Kim, najpierw zadaje pytanie Rickowi a potemnie czeka na odpowiedź tylko sama sobie ją wymyśla. Ten sweterek jej wogole nie pasuje, poza tym miała za wysoko spodnie (bosze, kto ją ubiera:/) Ale najlepszy to był jej tekst na koniec "niech prawda nas wyzwoli" (czy jakoś tak)... buhaha kupa śmiechu :D pzdr
Ostatnio zmieniony 2006-08-28, 17:39 przez koffam Amber :), łącznie zmieniany 1 raz.
AMBER RULEZZZZZ
Kitty

Post autor: Kitty »

LoLex pisze:Dzisiaj hipokryta Rick sięgnął dna. Jest chyba najgorszą postacią w historii MNS. Piekielnie mnie denerwuje swoimi fochami. Czego chciał do jasnej ciasnej?! Dwa odcinki temu brał ślub! A teraz ma czelność wygadywać pierwszemu lepszmu, że znowu mu coś nie pasuje. Kłamca! Ciągle zmienia zdanie, bo tak naprawdę wcale nie ma własnego zdania. On myśli, że kim on jest?! No kim?! Brooke powinna mu spuścić lanie, bo on nadal jest małym dzidziuchem, który nie wie co to jest związek z kobietą! Ma pretensje do całego świata, bo ma chore problemy i nie potrafi się zdecydować. To on ma tutaj największe problemy psychiczne.

Zmieniam zdanie. Kimberly powinna dać spokój temu ...

Nie rozumiem dlaczego Becky straciła przytomność.
Zgadzam sie z Tobą LoLex ::ok:: Kim zasługuje na kogoś lepszego :). Mnie też wkurza postawa Ricka. Typowy facet z rodziny Forresterów. Sam nie wie, czego chce ::kwasny:: . Dla mnie to nie jest prawdziwy mężczyzna ::plask wczolo: .Szkoda tylko że cierpią przez to inne osoby np. Kim :cry: .
Potwierdziło też się to, że Rick nie był aż tak zachwycony Amberką w skórze, skoro mówi o tym bez entuzjazmu. Chyba nie pasuje do niego taka dziewczyna jak Amber. Ona do CJ'a bardziej pasowałaby ::rad:: .
Świąteczny odcinek był naprawdę miły ::rad:: .
Szkoda mi było Becky :cry: . Myślę, że zemdlała dlatego że była bardzo przejęta tym że była w żłobku i tym tłumaczeniem o kobietach, które oddają dziecko. Za dużo emocji, jak dla niej, myślę.
No, no, święta w pełni, a Bridget nie było z rodziną :nie: . A Forresterowie niby tacy rodzinni są i dbają, by wszyscy byli razem :zmiesz:: . Nawet moja mama zauważyła, że Bridget nie ma na świątecznym spotkaniu i że to trochę dziwne.
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Kitty, ja też uważam, że Kimberly zasługuje na kogoś lepszego i chciałbym, aby kogoś takiego znalazła. Szkoda, że miłości się nie wybiera. :? Amber powinna być z CJ'em, a Rick powinien zostać sam! Kim powinna być z kimś odpowiednim dla niej. Wtedy może Rick dopiero sobie uświadomi kogo stracił.
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Dzisiaj zaserwowali nam dwa śweitne odcinki.
1 odcinek: śmiech Stefci pozostanie niezapomniany :mrgreen: , piękna przemowa Amber, którą Forresterowie (głównie Ridge i Erick) powoli zaczynają tolerować w rodzinie :), śliczna i wzruszająca scena z Becky (Amber udowodniła, że potrafi kochać i że jest wdzięczna swej kuzynce). Trochę mi było przykro widząc samotnych Brooke i Thorne'a. Wedługmnie ich wigilia nie była romantyczna. No i fajna scena ze śpiewaniem kolend. Thomas śmiesznie wyglądał, śluicznie wyglądały Amber i Taylor.
2 odcinek: bezczelność Giovanniego i Kim nie ma granic. Giovanni zachowywał się strasznie bezczelnie wypytując Amber o jej prywatne sprawy. Przecież widział jej zakłopotanie! A dumna im, kiedy Amber powiedziała, że nie wyjeżdżała spoza Kaliforni i Atlanty po prostu mnie rozbroiła. Cieszyłem się, że Amber i Kim dzisiaj normalnie romawiały i nie kłóciły się. CJ i Rick - fajna rozmowa. CJ zachowywał się jak jakiś niewyżyty, wkółko nawijał o nocy poślubnej Rick'a i chciał znać wszystkie szczegóły :P Tekst Rick'a o Amber w skórze był niezły :wink: No i Becky. W ostatniej chwili nakręciła się jak kataryna i nie mogła złapać oddechu. Nawijała jak szalona i domysliłem się, że zaraz coś jej się stanie. A znając "Modę" Suzanne od razu domyśli się, że Becky oddała dziecko do adopcji ::krzyw:: ::jezyk::
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

Taylor miała jakieś rogi na głowie. Wyglądała żałośnie. Brzydko, jak zwykle. :roll: Wogóle pierwszy odcinek wyglądał jak odcinek "Klanu". :?
Brooke wygladała prześlicznie.
Szkoda, że Becky była sama w święta. Ktoś jej wynajmuje mieszkanie. Przynajminej z tym kimś mogłaby być. :P 8)
Amber jak zawsze poszła do Kim się dowartościować. Naszczęście spotkała ją niemiła niespodzinka - rozmowa z Giovannim. :wink:
Stars

Post autor: Stars »

Rogi były świętne haha, i te ich kolędy grane przez Ericka haha. Tylko mi żal Bacy ,biedna aż straciła przytomność.
Zablokowany