Bieżące odcinki cz. 1
Nie widziałam dzisiaj początku pierwszego odcinka
Może mi ktoś napisać jak wytłumaczono Stefie brak Thorne'a na ich świątecznej imprezce? I w ogóle wspomniano coś o Bridget czy tylko się nabijacie?
Dzisiaj jak śpiewano kolędy to było słychać tylko Erica i Amber. Reszta pewnie nie umie śpiewać, choć mimo tego Ronn Moss i tak nagrywa płyty

-
Stars
Dziś u Tay i Ridga było przepięknie
Taylor w rogach pokazała swoje prawdziwe oblicze,mogła ich nie zdejmować
Dziewczynki i mały Eric wyglądali słodziutko
Amber cudnie wyglądała i pięknie gadała
Jak zwykle
Rick dziś przesadził maksymalnie
Teksty typu,że mógł trafić gorzej były totalnie do bani
On jest chodzącym koszmarem
Amber zasługuje na kogoś lepszego
Kimberly jak zwykle swoje kazania opowiadała
Brooke i Thorne są tacy kochani
Tylko nie bardzo mi się podoba to,że Bridget ciągle siedzi u tej koleżanki
Co ona tam robi,że nawet na wigilię się nie pojawiła

Amber cudnie wyglądała i pięknie gadała
Rick dziś przesadził maksymalnie
Kimberly jak zwykle swoje kazania opowiadała
Brooke i Thorne są tacy kochani
To powiedział CJKlaudusia pisze:
Rick dziś przesadził maksymalnieTeksty typu,że mógł trafić gorzej były totalnie do bani
![]()
![]()
![]()
Może rzeczywiście są rodziną i gruchały jak Brooke z Ridge'mTylko nie bardzo mi się podoba to,że Bridget ciągle siedzi u tej koleżanki![]()
Co ona tam robi,że nawet na wigilię się nie pojawiła
![]()
![]()
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
-
Dawidek
- Administrator
Świąteczny odcinek bardzo mi się podobał, było dudnie i rodzinnie. Tylko Brak bridget bardzo, ale to bardzo rzucał się w oczy.
Nie wiedziałem, że Eric potrafi grać na fortepianie.
Bliżniaczki były wspaniałe.
Becky zrobiła sobie sankruarium w mieszkaniu, wzruszyła mnie dziś w pierwszym odcinku.
W drugim - niepotrzebnie poszła do tego żłobka, a teraz emocje ją rozsadzają.
Rick mnie zaskoczył swoją obvojętnością. A myślałem, że Amber go podjarała.
Zawsze podobały mi się świąteczne odcinki w MNS, była to taka odskocznia.
Nie wiedziałem, że Eric potrafi grać na fortepianie.
Bliżniaczki były wspaniałe.
Becky zrobiła sobie sankruarium w mieszkaniu, wzruszyła mnie dziś w pierwszym odcinku.
W drugim - niepotrzebnie poszła do tego żłobka, a teraz emocje ją rozsadzają.
Rick mnie zaskoczył swoją obvojętnością. A myślałem, że Amber go podjarała.
Zawsze podobały mi się świąteczne odcinki w MNS, była to taka odskocznia.
- HarryAngel
- kimberly1990
W sumie to taka sielanka dzis byla
Jedyne co mnie zaciekawilo i co mi sie podobalo to Becky
Wzruszylam sie
Kolejny plus dla Amber, ze pamietala o swojej kuzynce i wyslala jej prezent no i zadzwonila
Ale najlepiej wygladala Taylor w tych rogach czy co to tam bylo (uczy czy cos
)
Ach! No i zapomnialabym! Kim byla dzisiaj sliczna
A ta rozmowa wszczeta przez Amber byla bezsensowna i nie wiem o co Ambrossi znow chodzilo
No ale przeciez ona musi pokazac,z e jest pania Forrester, bo przysiege odnowila
a Rick ja olał 
Ach! No i zapomnialabym! Kim byla dzisiaj sliczna
- Adex-fan Brooke
Macy nic nie wie o Brooke, musiałaby być bardziej inteligentna aby domyślić się.
Te święta były bardzo drętwe w porównaniu do tych co już bywały -cała rodzina u Stephanie i Spectra też. A teraz w serialu jest cała rodzina Spectry to nawet ich nie było. Eryk umie od dawna grać i śpiewać! Taylor wyglądała nie bardzo z tymi rogami
. Ładnie ze strony Amber że pamiętała o Becky, widać że już zrozumiała jakie głupie rady jej dawała Tawny, zauważcie też iż nie posłuchała jej odnośnie drugiego dziecka mimo seksu z Rickiem.
W drugim odcinku Kimberley miałą taka okropna zarozumiała minę a najśmieszniejszy to jej sweterek -widać że zmieniłą garderobe bo sweterek odsłaniał brzuch i znowu przyszła Rickowi (wielkiemu cierpiętnikowi) marudzić. A Becky w tej pracy nic nie robi nadal tylko jej coraz bardziej odbija aż zemdlała. Wreszcie żegnamy lata '90.
Te święta były bardzo drętwe w porównaniu do tych co już bywały -cała rodzina u Stephanie i Spectra też. A teraz w serialu jest cała rodzina Spectry to nawet ich nie było. Eryk umie od dawna grać i śpiewać! Taylor wyglądała nie bardzo z tymi rogami
W drugim odcinku Kimberley miałą taka okropna zarozumiała minę a najśmieszniejszy to jej sweterek -widać że zmieniłą garderobe bo sweterek odsłaniał brzuch i znowu przyszła Rickowi (wielkiemu cierpiętnikowi) marudzić. A Becky w tej pracy nic nie robi nadal tylko jej coraz bardziej odbija aż zemdlała. Wreszcie żegnamy lata '90.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city