Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Nie widziałam dzisiaj początku pierwszego odcinka :( Może mi ktoś napisać jak wytłumaczono Stefie brak Thorne'a na ich świątecznej imprezce? I w ogóle wspomniano coś o Bridget czy tylko się nabijacie? :) Dzisiaj jak śpiewano kolędy to było słychać tylko Erica i Amber. Reszta pewnie nie umie śpiewać, choć mimo tego Ronn Moss i tak nagrywa płyty ::plask wczolo: ::jezyk::
Stars

Post autor: Stars »

Stephani się o niego nie pytała a Ridge powiedział Erickowi że go zapraszał. O bridge nic nie mówili tylko się tak nabijamy .
Awatar użytkownika
wiwi

No to Stefa się nie zdziwiła, że Thorne nie przyszedł?
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

wiwi pisze:No to Stefa się nie zdziwiła, że Thorne nie przyszedł?
Trudno powiedzieć. Raczej nie.
Goku

Post autor: Goku »

wiwi pisze:No to Stefa się nie zdziwiła, że Thorne nie przyszedł?
Po tym co stało się w Sobotnim odcinku??

[ Dodano: 2006-08-28, 20:01 ]
Wiwi->Może B@r będzie miał jakieś Video z początku dzisiejszego odcinka to może zobaczysz... :D
Awatar użytkownika
wiwi

No to, że Thorne nie chciał się żenić to jedno, a to że nie przyszedł na święta do drugie. Mnie by to zastanawiało. Dziwne, że Stefa nic nie podejrzewa, bo zawsze węszyła różne spiski ;) Dzięki za informacje :)
Awatar użytkownika
Klaudusia

Post autor: Klaudusia »

Dziś u Tay i Ridga było przepięknie :serce: Taylor w rogach pokazała swoje prawdziwe oblicze,mogła ich nie zdejmować ::cojest:: Dziewczynki i mały Eric wyglądali słodziutko :D
Amber cudnie wyglądała i pięknie gadała :D Jak zwykle :serce:
Rick dziś przesadził maksymalnie ::plask wczolo: Teksty typu,że mógł trafić gorzej były totalnie do bani ::plask wczolo: ::plask wczolo: ::plask wczolo: On jest chodzącym koszmarem ::plask wczolo: ::bojesie:: ::ke:: Amber zasługuje na kogoś lepszego ::ok::
Kimberly jak zwykle swoje kazania opowiadała :ziewam: ::plask wczolo:
Brooke i Thorne są tacy kochani :serce: :serce: :serce: Tylko nie bardzo mi się podoba to,że Bridget ciągle siedzi u tej koleżanki ::bojesie:: ::loll:: Co ona tam robi,że nawet na wigilię się nie pojawiła :?: ::ysz:: ::cojest::
Abec

Post autor: Abec »

Klaudusia pisze:
Rick dziś przesadził maksymalnie ::plask wczolo: Teksty typu,że mógł trafić gorzej były totalnie do bani ::plask wczolo: ::plask wczolo: ::plask wczolo:
To powiedział CJ :P

Tylko nie bardzo mi się podoba to,że Bridget ciągle siedzi u tej koleżanki ::bojesie:: ::loll:: Co ona tam robi,że nawet na wigilię się nie pojawiła :?: ::ysz:: ::cojest::
Może rzeczywiście są rodziną i gruchały jak Brooke z Ridge'm ::jezyk::
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Klaudusia pisze:Tylko nie bardzo mi się podoba to,że Bridget ciągle siedzi u tej koleżanki ::bojesie:: ::loll:: Co ona tam robi,że nawet na wigilię się nie pojawiła :?: ::ysz:: ::cojest::
No jak to co :?: Odrabia lekcje ::loll:: Cieszę się, że u nas tyle nie zadają ::loll:: :mrgreen:
Awatar użytkownika
Klaudusia

Post autor: Klaudusia »

Abec pisze:
Klaudusia pisze:
Rick dziś przesadził maksymalnie ::plask wczolo: Teksty typu,że mógł trafić gorzej były totalnie do bani ::plask wczolo: ::plask wczolo: ::plask wczolo:
To powiedział CJ :P
Tak był pierwszy...ale potem Rick to powtórzył powiedział,że ma rację mogło tak być ::plask wczolo:
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Świąteczny odcinek bardzo mi się podobał, było dudnie i rodzinnie. Tylko Brak bridget bardzo, ale to bardzo rzucał się w oczy.
Nie wiedziałem, że Eric potrafi grać na fortepianie.
Bliżniaczki były wspaniałe.
Becky zrobiła sobie sankruarium w mieszkaniu, wzruszyła mnie dziś w pierwszym odcinku.
W drugim - niepotrzebnie poszła do tego żłobka, a teraz emocje ją rozsadzają.
Rick mnie zaskoczył swoją obvojętnością. A myślałem, że Amber go podjarała.
Zawsze podobały mi się świąteczne odcinki w MNS, była to taka odskocznia.
Awatar użytkownika
HarryAngel

Post autor: HarryAngel »

A ja - poza sobotnim odcinkiem - nie widziałam już 8 odcinków :evil: I jutrzejszych też nie zobaczę :? Ale dzięki Wam wiem co się działo, no i super, że czasem pojawiają się filmy i zdjęcia z aktualnych odcibków na TVP1 :)
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

W sumie to taka sielanka dzis byla ::jezyk:: Jedyne co mnie zaciekawilo i co mi sie podobalo to Becky ::krzyw:: Wzruszylam sie :cry: Kolejny plus dla Amber, ze pamietala o swojej kuzynce i wyslala jej prezent no i zadzwonila :zeby: Ale najlepiej wygladala Taylor w tych rogach czy co to tam bylo (uczy czy cos ::cojest:: ) ::loll:: ::jezyk::
Ach! No i zapomnialabym! Kim byla dzisiaj sliczna :serce: :mrgreen: A ta rozmowa wszczeta przez Amber byla bezsensowna i nie wiem o co Ambrossi znow chodzilo ::kwasny:: No ale przeciez ona musi pokazac,z e jest pania Forrester, bo przysiege odnowila ::kwasny:: a Rick ja olał ::loll::
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

Z Waszych opisów sobotniego odcinka,wnioskuję,że Macy zna już prawdę? Thorne powiedział jej o Brooke,lecz w jakich okolicznościach? (Nie oglądałem wtedy MNS)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Macy nic nie wie o Brooke, musiałaby być bardziej inteligentna aby domyślić się.
Te święta były bardzo drętwe w porównaniu do tych co już bywały -cała rodzina u Stephanie i Spectra też. A teraz w serialu jest cała rodzina Spectry to nawet ich nie było. Eryk umie od dawna grać i śpiewać! Taylor wyglądała nie bardzo z tymi rogami ::kwasny:: . Ładnie ze strony Amber że pamiętała o Becky, widać że już zrozumiała jakie głupie rady jej dawała Tawny, zauważcie też iż nie posłuchała jej odnośnie drugiego dziecka mimo seksu z Rickiem.
W drugim odcinku Kimberley miałą taka okropna zarozumiała minę a najśmieszniejszy to jej sweterek -widać że zmieniłą garderobe bo sweterek odsłaniał brzuch i znowu przyszła Rickowi (wielkiemu cierpiętnikowi) marudzić. A Becky w tej pracy nic nie robi nadal tylko jej coraz bardziej odbija aż zemdlała. Wreszcie żegnamy lata '90.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Zablokowany