Post autor: wiwi »

Jak tylko Stefa powiedziała, że chce coś pokazać Brooke, to od razu pomyślałam o drzwiach. Niektóre rzeczy się nie zmieniają :P Eric to już w ogóle zwariował, aż mi szkoda o nim pisać. Na miejscu Brooke dałabym mu w twarz i uciekła :) Ale tekst o zerwaniu z Thornem był fajny. Ta ciemnia to dobry pomysł Dangerous ;)

Post autor: LoLex »

Zapominając o wielkiej walce o rodzinę chcę zwrócić uwagę, że Stephanie pokazała dzisiaj wszystkie najgorsze cechy. Eryk zachowuje się obecnie jakby Cesarzowa wprowadziła go w trans i kompletnie zatracił szacunek do matki dwójki jego dzieci. Zamiast targać matką swoich dzieci powinien potargać swoją żoną na wózku żeby wreszcie wyzdrowiała z choroby psychicznej.

Post autor: Majkel »

Zaczynam podejrzewać, że Staphanie już domyśliła się co jest między Thornem i Brooke, tylko nie jest jej na rękę mówić o tym głośno. Lepiej siedzieć cicho i czasami poudawać że jest jej słabo :wink: To jest jedyne rozsądne rozwiązanie, nie wyobrażam sobie żeby Staphanie, która zawsze potrafiła przejrzeć Brooke na wylot, tym razem nie wiedziała co się dzieje ::kwasny:: Chyba że scenarzyści znowu robią z nas naiwnych idiotów ::plask wczolo:
PS. Brooke dzisiaj wyglądała bosko 8)

Post autor: Klaudusia »

Dziś straciłam do Stefy reszte szacunku ::kwasny:: Zachowywała się okropnie ::plask wczolo: Jest beznadziejna tak samo jak jej chory mąż Eric...
Brooke wyglądała dziś cudnie :serce: Szkoda,że nie zabiła tych dwóch.... ::cojest::
Dobrze,że Becky nareszcie komuś się wygadała to jej dobrze zrobi :D
Śpiewająca Kimberly totalnie nie przypadła mi do gustu ::plask wczolo: Porażka ::plask wczolo: Naprawdę wolę już chyba opcję Britney wróć !!!! ::ok::
Rick jest tak dziwaczny,że już bardziej nie można,on swoją mimiką nie wykazuje żadnych uczuć prócz wiecznego znudzenia i złości ::plask wczolo:
Amber z małym Erickiem wygląda tak słodko...szkoda,że nie ma męża,który by ją doceniał.

Post autor: Ambrozja »

paulincia pisze:
Dangerous pisze:Co raz bardziej widać, że Amber powinna być z CJ. Przynajmniej by się porządnie wyżyła :twisted:
::ok:: Tak, ja też bym chciała, żeby Amber była z CJem, Rick to nudziarz i tyle :!:
Mi też się zdaje, że Amber bardziej by pasowała do CJ'a mają podobny sposób bycia, charakter, oboje są tacy no trochę bardziej przebojowi niż np. Rick. Myślę, że oni powinni się pobrać, a Rick niech leci do tej swojej nudziary (zresztą takiej jak on) Kimberly :!:
Ulubione postacie B&B: Amber, Becky Taylor, CJ, Sally, Macy, Darla

Ja też popieram takie rozwiązania: Amber-CJ, Kim-Rick. Obecna sytuacja jest bez sensu. Może się tak pętlić i końca nie widać.

Post autor: delll »

Przestałam lubic Stefę. To chamska, obcesowa baba. :evil: Jak powiedziała o tych drzwiach - zatkało mnie chyba nie gorzej niż Brooke. :o

Post autor: Kitty »

Stephanie rzeczywiście zachowywała się dziś okropnie ::kwasny:: . Takie prostackie zachowanie ::kwasny:: . Trochę mi było szkoda Amber, bo to rzeczywiście jej ukochana mamusia namówiła ją do tej hecy z dzieckiem Becky. Ale gdyby Amber się uparła, mogłaby odmówić wtedy Tawny. Nie jest znowu tak, że Amber jest zupełnie bez winy. Teraz rzeczywiście dźwiga ten ciężar, a cała sytuacja staje się coraz bardziej skomplikowana. Poza tym widać, że Rick jej nie kocha. Zresztą Rick jest okropnie niezdecydowany. :|
Dziwię się Amber, że chce lecieć do Wenecji. Myślałam, że będzie unikać jakichkolowiek spotkań z Kim, a ona jednak decyduje się na tę podróż, mimo że konfrontacje z Kim będą siłą rzeczy nieuniknione.
Biedna Becky :cry: . Dobrze, że się chociaż komuś wygadała.
Śpiewająca Kim może nie była rewelacyjna, ale Rickowi bardzo się podobała. Ja się cieszę, że była w dzisiejszych odcinkach :serce: .

Amber chce jechać do Wenecji ze względu na Kimberly. Nie chce jej dać spokoju i chce jej się tam objawić wraz Rickiem jako szczęśliwa rodzinka. Nie ruszają mnie jej wypociny "ach to wina matki". Sama jest dorosła, co często powtarzała i sama powinna decydować o sobie. Ale przynajmniej ma świadomość, że kłamie. Tylko to stawia ją w jeszcze gorszym świetle.

Post autor: paulincia »

Amber pięknie wyglądała :serce: szkoda mi jej, bo się męczy bardzo :cry: A jak dzwoniła Tawny to myślałam, że udzieli córce kilka rad :mrgreen: Rick to już wogóle szczyt głupoty....a najlepsza była Kim mówiąc do Ricka: "Nie pytam czy będziesz tęsknił, bo wiem że tak" - czy jakoś tak... :mrgreen: Brooke ładnie dzisiaj wyglądała ::rad::

Post autor: koffam Amber :) »

Kim jak zwykle żałosna, śmiesznie ruszała swoimi grubymi ustami gdy "śpiewała" (śpiewała dobre hehe) jej usta ruszały sie jak taka kilku dniowa galareta... ahh bieda Kim skąd oni ją wzieli? Z wyprzedaży?
AMBER RULEZZZZZ

Post autor: Robi »

A mi przeciwnie ,Kim przyzwoicie zaśpiewała, całkiem całkiem.

Co do zachowania Kim to tu sytuacja jest odwrotna ,co odcinek to coraz mniej ją lubie .

Post autor: Goku »

A takto skąd wzięli Amber??Z śmietniska??To ona była żałosna...Wczoraj że nie chce,że nie może jechać a dziś już błagała Ricka...Głupota Amber mnie przeraża...

Kimberly wyglądała dziś prześlicznie. Bardzo ładnie zaśpiewała. Jej usta wyglądały dziś słodko. Niestety męczennica Amber jak zwykle jęczała.

Post autor: koffam Amber :) »

Robi musisz być starsznie nudną osobą skoro lubisz Kim, ale w to nie wnikam.
Goku - twoja głupota mnie rozwala
Lolex - Kim ubiera sie beznadziejnie... nie wiem czy w Bydgoszczy ludzie są tacy zacofani ze lubią taki styl który był mody ho ho (...) lat temu, ale łaszki Kim są tandetne, ona nic tylko obciachowe kiecki i kaszaniaste sweterki... biedna... niech będzie z Rickiem to moze kupi jej chociaz jeden fajny ciuch. Acha i ona nie śpiewała to nie był jej głos więc w tym przypadku chwalisz inną osobę jeśli chcesz to moge ci powiedziec nawet kogo:P Ma ona na imie Haydi (nie wiem czy dobrze napisałem)
AMBER RULEZZZZZ
Zablokowany