Tak, mam z tym problem bo nie lubię zmian aktorów. Chociaż muszę przyznać, że Adam jest przystojniejszy niż Tyler.Adex-fan Brooke pisze:No proszę kolejny z tym problemem na forumPiotrek2014 pisze:No tak, Thomas ale inny aktor to dla mnie prawie jak inna postać.Mareczek pisze: No, ale to nadal Thomas(jak w dziale spoilerowym)
Dziwne te interpretacje oderwane od faktów...![]()
![]()
A co do Stepanie i Erica to mimo, że lubiłem parę Donna&Eric cieszę się że Eric jest teraz takim dobrym partnerem Stephanie. Mimo wszystko pasują do siebie, to druga czołowa para tego serialu.
Bieżące odcinki "Mody na sukces"
-
Piotrek2014
- Pottermaniack
Dzięki za poprawkę, miałem problem z datą.Adex-fan Brooke pisze: Tak dla przypomnienia: Seks Brooke z Nickiem i to w roku 2003 a nie 2004 można porównać do wielu lat seksu Brooke i Ridge'a gdy myśleli że Taylor nie żyje bo tak samo Brooke myślała że Ridge nie żyje, poza tym nie myślała logicznie bo szła nawet do pieca, Nick wykorzystał okazję... Zdrada Taylor z Jamesem to jest zdrada normalna bo wiedziała, że Ridge żyje, to inne sytuacje... więc głupie jest takie przekręcanie faktów. Ridge zostawił w 2006 roku Taylor nie za samą starą zdradę, ale za lata hipokryzji względem Brooke skoro ukrywała to. Brooke więc nie była winna rozpadu tego małżeństwa jak czasem Taylor mówi, Taylor jest sama sobie winna bo Ridge bardziej kocha Brooke co udowodnił wiele razy.
- Adex-fan Brooke
Niby było mówione, że jakieś skrzydło szpitala jest jej imienia bo dała tyle kasy a więc nie ma się co dziwić, że leczą ją jak prawdziwą królowąMarcin1 pisze: trzeba czekać latami. Widać,że nasza Stephanie jest w czepku urodzona.
Ponad 10 lat za późno ta jej skrucha, poza tym dopiero trzeba było przyłapania na figlach z Hectorem aby zachciało jej się przyznać...Pottermaniack pisze:czy w tej sytuacji nie powinien uwzględnić jej odwagi i przyznania się do błędów?
Nie musimy przyjmować, tak jest i być powinno, zaakceptuj więc i toleruj moją (bądź co bądź zgodną z faktami) opinię i odpowiedź.Pottermaniack pisze:przyjmijmy, że każdy ma prawo do własnego "spojrzenia na modę"?
A weź tak zobacz jeszcze raz te odcinki i zachowanie Ridge'a i napisz swoje zdanie na nowoPottermaniack pisze:Powinien, jednak kochał wtedy dwie kobiety
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Piotrek2014
Właśnie na tym polega ciekawa dyskusja, że ktoś ma inne zdanie i potrafi je uzasadnić solidnymi faktami. A nie pisać tylko brednie typu :"Nasza piękna pani doktor..."B@r pisze:Czy wy nie widzicie, że nie można mieć swojego zdania, a na niektóre subiektywne sytuacje trzeba patrzeć przez wykładnie Adexa?![]()
Ale to nie są fakty, typu ile ślubów miała Brooke, tylko dyskusje SUBIEKTYWNE co jest większą zdradą - seks Brooke i Nicka po "śmierci Ridge'a" czy Taylor i Jamesamailo pisze:Właśnie na tym polega ciekawa dyskusja, że ktoś ma inne zdanie i potrafi je uzasadnić solidnymi faktami. A nie pisać tylko brednie typu :"Nasza piękna pani doktor..."B@r pisze:Czy wy nie widzicie, że nie można mieć swojego zdania, a na niektóre subiektywne sytuacje trzeba patrzeć przez wykładnie Adexa?![]()
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Nie wiem czy ktoś zamieszczał czy nie, ale to video jest najlepszą odpowiedzią na dzisiejszy odcinek niż jakikolwiek komentarz
https://www.youtube.com/watch?v=j2D2r73DeoY
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
-
Piotrek2014
Widziałem już ten filmik, przypomniane w nim zostały dawne romanse Taylor.Robi pisze:Nie wiem czy ktoś zamieszczał czy nie, ale to video jest najlepszą odpowiedzią na dzisiejszy odcinek niż jakikolwiek komentarzhttps://www.youtube.com/watch?v=j2D2r73DeoY
- Adex-fan Brooke
Dobrze powiedziane, dobre video, reszta komentarza na dziś tu w tym temacie zbędna.Robi pisze:Nie wiem czy ktoś zamieszczał czy nie, ale to video jest najlepszą odpowiedzią na dzisiejszy odcinek niż jakikolwiek komentarzhttps://www.youtube.com/watch?v=j2D2r73DeoY
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Pottermaniack
Lepiej późno niż wcale, tym bardziej, że po latach dużo trudniej przyznać się do błędów i stawka, jaką można przegrać jest wyższa. Po figlach z Hectorem nie musiała przyznawać się do wszystkiego, prawda nie musiała wyjść na jaw. A jednak to zrobiła.Adex-fan Brooke pisze:Ponad 10 lat za późno ta jej skrucha, poza tym dopiero trzeba było przyłapania na figlach z Hectorem aby zachciało jej się przyznać...Pottermaniack pisze:czy w tej sytuacji nie powinien uwzględnić jej odwagi i przyznania się do błędów?Nie musimy przyjmować, tak jest i być powinno, zaakceptuj więc i toleruj moją (bądź co bądź zgodną z faktami) opinię i odpowiedź.Pottermaniack pisze:przyjmijmy, że każdy ma prawo do własnego "spojrzenia na modę"?
Toleruję, dlatego dyskutuję. Ale trudno o spokojną wymianę poglądów, kiedy rozmówca nazywa fanów Tridge niedopałkami, lub apel o tolerancję kwituje tak:
Skoro pamiętasz te odcinki, to przypomnij sobie za co mnie wtedy skrytykowałeś. Nie twierdzę, że niesłusznie, jednak to dowód na to, że oglądałem te sceny uważnie z powodu powrotu Taylor. Od dawna twierdzę, że do 2005 roku włącznie Ridge kochał Brooke i Taylor równie mocno, więc nie podawaj sceny z 2009 roku. Równie dobrze mogą napisać, że Ridge bardziej kocha Doc z wzajemnością, bo oboje nigdy nie nazwali się suką i sukinsynem. O Bridge niestety tego samego napisać nie mogę.Adex-fan Brooke pisze: A weź tak zobacz jeszcze raz te odcinki i zachowanie Ridge'a i napisz swoje zdanie na nowo![]()
-
Piotrek2014
A Ja chciałbym zobaczyć taki filmik ze wszystkimi partnerami Brooke. Trzeba by było zrobć pewnie 5 razy dłuższy od tego filmiku o Taylor.Adex-fan Brooke pisze:Dobrze powiedziane, dobre video, reszta komentarza na dziś tu w tym temacie zbędna.Robi pisze:Nie wiem czy ktoś zamieszczał czy nie, ale to video jest najlepszą odpowiedzią na dzisiejszy odcinek niż jakikolwiek komentarzhttps://www.youtube.com/watch?v=j2D2r73DeoY
- Pottermaniack
"Uwiodła" sugeruje rozbicie jakiegoś związku. Czyj rozbiła Taylor seksem z Loganem, Rickiem, Thornem czy Ericiem? Ciekawe, że Taylor dostaje się już za zdarzenia przyszłe.Robi pisze:Nie wiem czy ktoś zamieszczał czy nie, ale to video jest najlepszą odpowiedzią na dzisiejszy odcinek niż jakikolwiek komentarzhttps://www.youtube.com/watch?v=j2D2r73DeoY
Zasadnicza różnica polega na tym, że Taylor wiązała się z Rickiem i Thorne'm czy też spała ze Stephenem, kiedy ci byli wolnymi mężczyznami. Natomiast Brooke uprawiała seks z mężami Stephanie, Macy, Taylor oraz Bridget i dlatego według mnie zaliczanie członków rodziny jest bardziej przypisywane Brooke niż Taylor.
Zauważcie kolosalną różnicę: w przypadku Taylor - były chłopak córki, w przypadku Brooke - obecny mąż córki.
Zauważcie kolosalną różnicę: w przypadku Taylor - były chłopak córki, w przypadku Brooke - obecny mąż córki.